Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 1 of 1

Thread: User Review: Uncharted 2 Among Thieves

  1. #1 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar

    Post User Review: Uncharted 2 Among Thieves

    Uncharted 2 Among Thieves este sequel-ul jocului celor de la Naughty Dog: Uncharted Drake's Fortune aparaut in anul 2007 odata cu lansarea consolei Playstation 3. Prima parte a jocului a primit in mare parte review-uri favorabile, iar a doua parte a fost anuntata ca o versiune mai buna decat primul joc. Daca este asa, ramane sa aflati in urmatoarele randuri.

    Jocul il are ca personaj principal pe Nathan Drake, care, la 2 ani dupa evenimentele petrecute in prima parte a seriei se hotaraste sa plece impreuna cu amicul sau Harry Flynn si incantatoare Chloe in cautarea flotei pierdute a lui Marco Polo. Pe parcursul acestei aventuri vor avea loc rasturnari de situatie, tradari si intalniri cu niste cunostinte mai vechi. Antagonistul este Lazarevic, un sarb care doreste sa gaseasca legendarul oras Shambala pentru a deveni conducatorul lumii. Povestea este una de calitate, cu personaje bine definite si elemente care apartin genului fantasy.

    Grafica din Uncharted 2 este excelenta. Peisajele din jur, atat urbane cat si salbatice sunt printre cele mai bune din jocurile de console. Printre tablourile pe care le puteti admira in cursul jocului si care va vor ridica garantat parul pe maini se numara o panorama a unui oras din nepal, privit de pe o cladire inalta, cascade minunate intr-un peisaj exotic sau piscuri inzapezite din munti. Personajele sunt si ele foarte bine realizate, avand expresii faciale si detalii asemanatoare vietii reale. Alte mici detalii interesante sunt caracterele care sunt ude dupa ce ies din apa sau zapada, care este cea mai frumoasa zapada vazuta de mine in vre-un joc video.

    Ca si gameplay, Uncharted 2 se poate lauda cu o mixtura intre actiune si platforming aproape de perfectiune. Daca in unele capitole va veti aventura prin caverne inghetate si temple antice, in capitolele imediat urmatoare veti apara un sat din Tibet si veti fi urmarit de un tanc. Armele sunt destul de diverse, desi in cea mai mare parte va veti folosi de mitraliere deja cunoscute precum M4 sau AK-47. Sistemul de cover nu este lipsit de probleme din pacate, uneori cand vrei sa te ascunzi dupa o cutie si mai sunt si alte obiecte in jur care iti pot servi ca si scut te poti trezi "ascuns" chiar in bataia focului, in ciuda acestor mici probleme sistemul este de calitate. AI-ul creste odata cu nivelul de dificultate. Daca pe very easy ei vor avea comportamentul unor maimute, pe crushing ei devin demni de trupele de elita SWAT, aruncand grenade oriunde te-ai afla, tintind excelent si incercand sa te ia prin invaluire, folosind rute alternative pentru a ajunge in spatele tau si a-ti aplica glontul fatal.

    Multiplayer-ul este interesant, sistemul de perk-uri cu diferite avantaje care le obtii dupa nivelul care il ai este bine echilibrat. Sunt, desigur, mai multe tipuri de jocuri, printre ele se numara: deathmatch, clasicul mod in care 2 echipe se infrunta una impotriva celeilalte, plunder, care este foarte asemanator cu conceptul de capture the flag si multe altele. De asemenea exista si un mod co-op, in care poti lupta impotriva valurilor de inamici impreuna cu prietenii tai. Numarul maxim de jucatori pe harta in modul competitiv este de 10. Desi pare putin, hartile sunt foarte bine realizate si 10 jucatori isi au locul perfect in ele. Hartile sunt foarte diverse, ele punandu-te impotriva inamicilor tai printre vagoanele unui tren deraiat, intr-un templu inzapezit din munti sau intr-un satuc tibetan. Sistemul de match-making e cel care trage putin in jos aceasta componenta a jocului, fiind creeata putin cam stangaci, dar nu este un impediment in buna desfasurare a jocului.

    Pe partea de sunet, jocul sta destul de bine. Voice acting-ul fiind realizat exceptional, expresivitatea care se regaseste in vocile personajelor in diverse situatii este de remarcat. Detaliile sunt si ele bine realizate, accentul fin nemtesc pe care il are un batranel de aceeasi nationalitate sau accentul est-european a antagonistului care se trage din Serbia. Muzica este potrivita dar atat, nimic special, aici am impresia ca se putea lucra mai mult, chiar daca se potriveste cu locatiile prin care te poarta jocul, nu se face deloc remarcata.

    Pe scurt, Uncharted 2 este unul din cele mai bune titluri ale anului, cei de la Naughty Dog realizand un joc de actiune-aventura minunat, care va ramane sigur in amintirea multor gameri ca unul din cele mai bune titluri de acest gen din istorie, daca nu chiar cel mai bun.

    Storyline: 9.5
    Grafica: 10
    Gameplay: 10
    Sunet: 9
    Multiplayer: 9.5
    Nota Finala: 9.6
    Attached Images Attached Images 108764_uncharted-2-among-thieves.jpg uncharted_2__among_thieves-playstation_3screenshots154643.jpg uncharted_2__among_thieves-playstation_3screenshots154698.jpg uncharted_2__among_thieves-playstation_3screenshots154709.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. User Review: Uncharted 2: Among Thieves By GreyhounD in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 14 Last Post: 09-12-2009, 21:44
  2. User Preview: Uncharted 2: Among Thieves By Cata25 in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 3 Last Post: 23-10-2009, 23:15
  3. Licitatie: Uncharted 2: Among Thieves By GreyhounD in forum Licitatii
    Replies: 13 Last Post: 16-10-2009, 15:00
  4. Uncharted 2 : Among Thieves By ZeroSkat in forum Console News
    Replies: 6 Last Post: 03-12-2008, 21:38

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts