Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 1 of 1

Thread: User Review : Motorstorm: Arctic Edge

  1. #1 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar

    User Review : Motorstorm: Arctic Edge

    Ceea ce a inceput ca un joc pentru PlayStation 3 , acum a ajuns atat pe PSP cat si pe PlayStation 2 (ciudat .. de obicei era invers ). Da oameni buni ! Motorstorm: Arctic Edge, ultima creatie a baietilor de la BigBig Studios si Virtuos Studios aduc o mica bucurie de sarbatori celor care nu au un PlayStation 3 acasa . Deci scoteti-va ps2-ul de la naftalina pentru ca jocul asta merita butonat zile intregi .
    Intr-adevar Motorstorm : Arctic Edge e o copie fidela a predecesorului sau , avand tot ce are fratele sau mai mare , mai putin “Photo Mode “ si posibilitatea de a te juca online cu un prieten .
    Dar in afara de asta , totul e la fel : avem zeci de trasee , care mai de care mai traznite , avem o sumedenie de masini , boost cat incape … ce mai ? Avem Motorstorm pentru PS2 .

    Inca din primele secunde ale jocului, poti observa ca o sa fie un joc distractiv si de lunga durata . Ne intampina un mic cinematics in care suntem placut surpinsi de grafica jocului . Pe langa asta, melodia Omen a celor de la Prodigy se imbina perfect cu atmosfera jocului . Din fericire, nu doar a celor de la Prodigy . Motorstorm : Arctic Edge are un playlist de-a dreptul genial , avand nenumarate melodii de la formatii precum : The Prodigy , Motorhead , Bullet for my Valentine , Queen of the Stone Age , etc .
    Acestea ofera un feeling puternic pe parcursul intregului joc . Desigur, in timpul jocului v-om avea nenumarate surprize mai mult sau mai putin placute .

    Unul dintre primele mele ganduri cand am inceput career mode-ul ,a fost faptul ca jocul arata de-a dreptul superb , pana si background-ul uimindu-ne din cand in cand . Zapada , muntii , apa arata foarte bine avand in vedere ca ne jucam pe o consola previous gen . Intr-adevar Motorstorm forteaza grafica ps2-ului la maximum.

    Al doilea gand al meu a fost legat de soundtrack care se imbina perfect cu senzatia de viteza oferita de fiecare vehicul in parte . Am precizat mai sus renumitii artisti a caror melodii le-am ascultat cu placere pe parcursul intregului joc . Cosider soundtrack-ul acesta mai bun chiar si decat cel din Burnout (deci e ceva de capul lui ) .

    Un alt lucru pe care l-am observat a fost variatatea oferita : avem 8 categorii de masini , fiecare avand 3 vehicule la dispozitia noastra . Aceste categorii sunt : Bike , ATV , Buggy , Rally car , Snowplugger , Snowcat , Big Rig si binen-teles Snow Machines (mai exact snowmobile-uri ) .
    Fiecare categorie are avantajul si dezavantajul sau , de aceea e mai bine sa le incerci pe toate si aiba apoi sa iti alegi preferatii . De exemplu un ATV sau o motocicleta se pot controla mult mai usor decat un camion , dar riscul de a fi doborat e mult mai mare .

    De asemenea avem jocul care ne ofera 12 trasee ,care mai de care mai ciudate dar si distractive, cu zeci de scurtaturi , sarituri si anumite zone in care se pot produce avalanse sau alunecari de teren .
    Avem si 35 de badge-uri care sunt asemanatoare trofeelor de pe Playstation 3 si o tona de unlock able content (“making of” videos , soferi , piese pentru masini etc ) . Cu alte cuvinte , are foarte mult extra content , adica un motiv in plus sa butonezi ps2-ul ore intregi (ca pe vremuri ) .

    Dupa cum am mentionat mai spus , nu ne putem juca cu prietenii online , split-screen-ul fiind singura ta optiune de a te distra cu un amic . Din fericire , pana si prin split-screen o sa te distrezi de minune , castigat sau luand bataie de la adversari . Asta il fae un joc atat de bun . Fie castigi , fie pierzi , rezultatul e acelasi : o sa te distrezi de minune .

    Intr-adevar Motorstorm : Arctic Edge are multe aspecte positive dar , din pacate are si cateva mici probleme : cred ca cel mai mare defect al jocului il consta AI-ul oponentilor . Ei fac totul prea usor . De multe ori se intampla ca cel dinaintea ta sa apese pedala de boost prea tare pana cand ii explodeaza masina, si astfel ii iei locul . Sau de multe ori adversarii se lovesc de un perete sau cad intr-o prapastie fara sa le faci nimic . Abea dupa ce termini 75% din curse incepe jocul sa devina mai provocator . Dar si atunci , dupa doua-trei incercari o sa termini pe locul 1 (ca de obicei ) . Deci putem spune ca AI-ul lasa de dorit .
    Un alt aspect negativ ar fi cateva bug-uri prin alocuri . Motociclistii de multe ori pot trece prin camioane sau masini , sau uneori cea mai simpla atingere a adversarului te poate dobori ,cauzand nenumarate accidente . Dar datorita AI-ului adversarilor , te poti accidenta de 10 ori si tot poti lua aurul acasa.

    Din fericire , aceste mici probleme nu iti vor taia elanul , Motorstorm : Arctic Edge dovedind a fi un joc cu adevarat distractiv , tinandu-ne in fata televizor foarte multe ore in sir alaturi de batranul nostru PlayStation 2 .

    Grafica : 9
    Sunet :9
    Gameplay :8
    Feeling :8,5
    First Impression : 9
    Nota finala : 8.7

    Special Thanks : h0stile si bine-nteles Console Games .
    Attached Images Attached Images motorstorm_arctic_edge_psp_sce_screenshots_07.jpg 0000234521.jpg 0000234524.jpg 32176d1251524262-data-de-lansare-pentru-motorstorm-arctic-edge-motorstorm_arctic_edge_trailer.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. User Review: MotorStorm: Arctic Edge By Mihail in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 0 Last Post: 07-12-2009, 01:14
  2. Motorstorm Arctic Edge features By erik95 in forum Console News
    Replies: 3 Last Post: 05-10-2009, 22:27
  3. MotorStorm: Arctic Edge Videos By istrategie in forum Videos
    Replies: 4 Last Post: 02-10-2009, 07:54
  4. Motorstorm Arctic Edge - Multiplayer By Christien in forum Console News
    Replies: 0 Last Post: 20-05-2009, 20:00
  5. Motorstorm: Arctic Edge@PSP By steauacroitoru in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
    Replies: 16 Last Post: 26-03-2009, 10:43

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts