-
Buna seara,
Sunt “proaspat” inscris pe forum, sincer mi-am facut acest cont in speranta ca voi gasi un PS One in coditii perfecte, de preferat in cutie si cu toate accesoriile. Ce am gasit pe OLX nu prea ma incanta si sper ca aici sa gasesc ce imi doresc! Asa ca va rog sa ma ajutati.:D
-
-
Hello, ma numesc Marian si sunt destul de vechi aici dar nu am postat nimic never, dar o sa incep de azi sa o fac. Thanks! :):-B
-
Salutare , m-am inscris pt info PlayStation B-)
-
-
Salut. m-am inscris pentru a afla noutati.
-
Salutare tuturor,
M-am inscris acum peste acest site pentru vreau sa am cu cine discuta despre noua generatie de console!
-
-
-
Salut, am luat pustiului un 360 si mi-am prins urechile incercand sa-l configurez cu un cont de UK. Asa am ajuns aici, in cautare de informatii.
Multumesc
-
Buna ziua.ma numesc Scrieciu Alex si joc cam tot ce trece prin cap din 2004,mega fan al seriei Witcher,God of war si tot ce tine de criminalistica,gang story(Rockstar games,Mafia,Max Payne etc) si fantasy in general(fie medieval grounded sau japanese fantasy),joc in mare parte pe PC si Playstaion
-
Salut user vechi ,🥱
postez pentru prima data, dupa mult timp
-
Salut,
Am mai avut cont pe CG dar nu mai gasesc parola, asa ca am decis sa imi fac cont nou :)
Defapt contrul l-am facut de ceva timp, dar pana acum fost mai mult lurker
-
Salutare,
Sunt user mai vechi si am nevoie de posturi plus ca am cumparat un PS4 slim stricat si vreau sa il repar poate gasesc ceva sfaturi utile pe aici.
Am mai incercat mai demult sa repar un PS3 Fat de 60GB ala care e backwards compatible cu PS2 si am reusit sa il repar prin a inlocui sursa.
Zi frumoasa ;) !
-
Salut, sunt interesat sa vand si sa cumpar echipament audio/video!
-
-
Salutare tuturor si bine v am gasit!
-
Details about the player that just registered
-jucator in special multiplayer (fost jucator / actual jucator de sc1/sc2/lol/dota/dota2/L2/cs/csgo/RL etc.)
-jocuri care m-au marcat sc1, L2 (L2 played for like 15 years with breaks)
-prima consola pe bune a fost un sega mega drive 2 pe care o mai am si acum pentru care am si cautat un astfel de forum.:shocked::-@:-h
-
Salut, sunt Claudiu ma joc ocazional pe Xbox One si pe PC. Mi-am creeat un cont in speranta ca voi gasi jocul meu preferat de Xbox360(compatibil cu One). Ne "vedem" in bazar. Daca dau de el promit ca raman :D=))
-
Salut.
Astept cu nerabdare sa se lanseze Xbox SX si Cyberpunk 2077.