Salut
Printable View
Salut
Salutare
Salutare tuturor! Sunt "casual gamer", posesor de PS4 si PS5 (in curand). :D
Salut sunt Stefan. Vreau sa imi iau si eu o consola sa devin si console gamer. Momentan sunt PC master race
Salut și succes tuturor in achiziționarea noilor console!!
Salutare, sunt membru de multi ani de zile dar se pare ca a fost sters contul(probabil lipsa activitatii). Acum am revenit :)
Salutare
Numele meu este Alex, si m-am inscris pe acest forum in vederea achizitionarii unei console PS5 :(
word1, word2, word3. Despre mine :)
Salutare tuturor si bine v-am gasit!
Salutare tuturor! Numele meu este Dan, norocos posesor de PS5 :p
Hello, first post here!=D>
Salut, new member here. Bine v-am gasit
---------- Post added 08-12-2020 at 12:49 ----------
Salut, eu am avut nr 400 (varianta normala), ieri la 10:28 m-au sunat de la Altex si tot ieri la 14:55 am primit email pentru plata.
Salutare! Sunt Vali si m-am inscris pentru acest forum pentru a impartasi pasiunea pentru gaming cu ceilalti impatimiti (console, jocuri, tehnologie, tips & tricks).
Salut! Sunt Mihai si m-am inscris aici pentru a fugari un PS 5. Sper sa nu obosesc alergand dupa el.
Salut, sunt Stefan, m-am inscris aici pentru a discuta despre Playstation 5 si jocurile sale.
Buna, Alexia de la Jocurinoi.ro here :)
Salutare tuturor si bine v-am gasit!
Salut dragi membri. Nu sunt bot :).
Salutare! Sunt fan Sonic the Hedgehog, :sonic: Sega Mega Drive II şi utilizator de Nintendo Switch. Prefer să am jocurile în format fizic. Bine v-am găsit! :dizzy:
salut! m-am înscris după ce-am fost lurker o perioadă, pentru o plânge împreună cu restul populație care n-a prins încă ps5.