Salut, arie GSM avem separat: GSM - Console Games Forum.
Presupun ca vroiai sa spui arie separata pe Vanzari... cred ca ar merge creata o arie separata de Electronice... stai sa vedem daca trecem hopul cu site-ul. Daca nu, n-are rost :)
Printable View
Salut, arie GSM avem separat: GSM - Console Games Forum.
Presupun ca vroiai sa spui arie separata pe Vanzari... cred ca ar merge creata o arie separata de Electronice... stai sa vedem daca trecem hopul cu site-ul. Daca nu, n-are rost :)
salut. monky, nu exista posibilitatea banarii dupa un thread?
scuze ca sunt insistent, dar nu s-ar putea face aceasta banare doar pentru threadurile cluburilor steaua si dinamo?
Monky , ulittledevil ... atat ti-ar trebui , sa ne inchizi thread-ul unde ne mandrim cu Cea mai titrata echipa din Romania
Pai eu vad ca vorbiti mai mult de Dinamo acolo,nu de Steaua...
uita-te tu atent....poate vorbesc khan si mika mai mult de dinamo
Pai da,dar voi le sariti in cap,nu mai bine ii ignorati ?
De ce nu putem pune imagini �n semnătură? Le-am putea găzdui pe alt site, ca să nu umplem hardul de la server și ar putea fi pusă default opțiunea de a nu afișa aceste semnături, dacă X are net slab. Sau e pentru că astfel s-ar folosi mai multă bandă?
Mulțumesc anticipat pentru răspuns :)
LE: Ah, scuze, am găsit acum threadul celălalt.
Dacă voi nu vreți... eu vreu.
Bănuiesc că cine vrea poate să-și facă o imagine, să o publice pe un site, și să dea link spre ea.
...și eu, și eu! =D>
Iar cui nu-i place...există opțiune de ascundere a semnăturilor. Gata, toată lumea fericită =D>
Nu stiu sa existe optiune de "ascundere a semnaturilor"... Poti sa fii mai specific ?
Cat despre cum arata un forum cu imagini in semnatura... vai... Va rog sa vizitati cateva forumuri care au asa ceva, dupa care sa-mi spuneti pe o scala de la 1 la 10 cat de usor ati citit posturile respective. Eu la majoritatea dau nota 1 sau 2 cu indulgenta. Arata de obicei ca niste pomi de Craciun. Nu e vorba aici de spatiu pe server sau faptul ca dureaza mai mult incarcarea unei pagini... cat despre gusturile userilor cu acele semnaturi. Unele sunt imbecile, altele mult prea kiddie, altele prea obsecene, and so on. Yak.
nici mie nu imi plac forumurile unde se pot pune imagini in semnatura. lumea de obicei abuzeaza si devine fff greu de urmarit un topic.
Uhm,nu stiu sigur daca a fost facut sau nu,dar ar merge un promo-banner pe care sa-l ia userii si sa faca reclame pe forumurile/siteurile/blogurile pe care le au/le frecventeaza.De obicei ajuta,dar nu stiu cati gameri hardcore gasiti.
Ma rog asta a fost o idee.Eu imi imaginez cum ar trebui sa arate ...
Anyhow,sustin ideea cu semnaturi. Mi se pare ca sunt coduri pentru size-restraints. Pe multe forumuri se dau warnuri,daca e ceva obscen sau rasist sau chestii de genu.O imagine acolo,plus un scris ceva si toata lumea e multumita.Cu ce te supara? trebuie sa dai cu 4 cm mai mult scroll down...
Poate un wallpaper cu sigla CG? ...(nu stiu de ce dar eu tin minte ca am vazut pe undeva :)) ... sau am visat? chiar nu mai tin minte si de-asta zic)
Cheers :D
Locatia fiecarui user sub numarul de post-uri ... E necesara , mai ales pe aria de Bazar ...
Postez aici:
...erm, nu se poate implementa din nou - Location - (sub avatar)? :-?
erm :) uita-te mai sus , si eu am zis acelasi lucru ...
Daca o sa va uitati cam ce au majoritatea trecut la Location, nu cred ca o sa va mai doriti. Mai peste tot la Location vad asa:
"In neant"
"Dupa linia orizontului"
"Here"
etc...
Sunteti siguri ca ajuta pt. Bazar ?