Originally Posted by
pooaul
Am si eu o idee legat de aria bazar, nu cred ca s-a mai pus problema asta.
Mi s-ar parea mai ok ca toti userii sa aiba voie la doar un singur thread in care sa-si vanda jocurile. Ce inseamna asta: Daca vinzi 10 jocuri, nu faci thread pentru fiecare joc in parte, am vazut multi sunt care vand mai mult de 1 joc si fac un thread in care le au trecute pe toate, apoi fac cate un thread pentru diverse oferte, apoi alt thread pentru alt joc separat.
De ce ma deranjeaza chestia asta: pentru ca ocupa toata pagina doar 1-2 useri. Si isi dau up la toate threadurile si apar doar ei pe pagina, iar cei cu un thread, un joc, merg la coada si nu-i mai observa nimeni.
E suficient daca treci toate jocurile intr-un singur thread. Daca stii sa aranjezi putin in pagina vei scoate in evidenta ce ai de scos si in acel singur thread fara sa fie nevoie de altele pentru fiecare joc in parte.
Inca ceva daca s-ar putea, sus la Bazar sa se includa si threadul Useri neseriosi pe aria de publicitate.Eu intru mai tot timpul pe Bazar de sus din drop down si am crezut prima data ca a disparut acel thread.