A fost doar un "glitch" in matrice :D
Printable View
A fost doar un "glitch" in matrice :D
im hacking :evil:
Imi place forumul asa cum e, pare mai curat. Nu.
Un forum cu estetica bine pusa la punct. Deci Nu userbarurilor viu colorate care ne dau informatii "utile" cum ar fi marca de telefon preferata, parfumul preferat, masina preferata samd.
mi-ar placea o mica semnatura , ceva modest , da nu sa umplem de imagini ca numa te enervezi cand intrii pe site (cum ii la vgchartz parca )
nimic ! nada ! nulla ! canci ! nothing ! nichts !
mai bine fara, nici macara mini-execeptii care in timp devin M, L, X, XL, XXL si dupa din forum serios se transforma in pom de craciun ! ca tot vin sarbatorile :O)
...s-a dus visul meu de a avea semnătură 640*480 :( - eh, las' că am pe altele :witch:
k1du - daca taceai filozof ramanei.
Painkiller una este cand scrii in viteza si nu-ti ia tastatura o litera. Si alta este folosesti "la-m vazut", "sa-u distrat"...
NU este asa ! NU zaet ! NU pagadi ! :))
Laurentiu omul are dreptul sa se exprime, chiar si monosilabic, mai repede a trintit cu bita in balta to'arasu
este SI in interesul forumului, intradevar :)) (am vorbit cu forumul asta si chiar asa este :))) insa motivul este altul, respectiv banda papata, cu foto in semnaturi o pagina generata papa muuuuult mai multa banda.Quote:
Originally Posted by RbloodGamer
N-ai inteles ce am vrut sa zic, exprimarea mea a fost corecta.