-
Problema news
Salut, am scris 2 stiri in aria News de la Portal. Stiu ca imi trebuie acordul unui Moderator pentru a fi postate pe site. Una este cu Tomb Raider si una cu PSP2. Nici una nu a fost aprobata, si astept de 3 zile. Daca au fost dezaprobate puteti sa imi spuneti cauza?
-
http://www.consolegames.ro/forum/f51...nsolegames-ro/ ai citit ?
In special sectiunea III. Reguli de postare si recomandari pe aria News (inclusiv Stories, Other News, Previews)
-
Poate pentru ca exista deja stirile respective, dar sub alt titlu?:)
-
Man, este perioada sarbatorilor si stirile tale nu sunt tocmai perfecte (mai au nevoie de o aranjare in pagina - poze 1280x720p, o corectare de ortografie etc.)
Fiecare are planurile lui si deja se pregatesc de distractie, am sa ma uit eu peste ele in seara asta :)
-
Aha, multumesc tuturor. Naz, am sa urmaresc sfaturile date. A, si have fun! ;)
-
Chris, sa incerc sa-ti explic cum e cu stirile/review-urile pe CG. Dupa postarea lor, un moderator sau un editor trece prin ele... si daca vede ca nu e indeplinita vreuna din conditiile de postare, va incerca sa repare. Daca insa sunt mai multe probleme... o va lasa in moderare pana va avea timp suficient sa repare toate cele. Sau va trimite un PM celui care a scris stirea in care este rugat sa o rescrie conform Regulamentului. Trebuie tinut cont de faptul ca pe CG nu e nimeni platit sa "lucreze"... toti facem asta din pasiune... Optim ar fi ca userul care scrie o stire, sa o faca in acord cu micutul Regulament (care nu e greu deloc). De exp. am observat ca majoritatea au o problema in a atasa imagini la dimensiunea corecta. Doar un search pe Google Images in care selectati dimensiunea 1280 x 720 si problema e ca si rezolvata... Also, foarte multi ataseaza o imagine, dar ignora faptul ca au tag-uri pe ele (sau reclame la alte site-uri). That's a No Go... Si o alta problema des intalnita: not enough characters ! Pai, e greu sa mai scrieti cateva cuvinte, sa mai aduceti 2-3 extra "picanterii" despre stirea respectiva... astfel incat sa o faceti mai atractiva, si sa nu iasa ceva gen un tweet neinteligibil ? :)
Bafta la scris stiri ! Din Ianuarie se vor intoarce premiile pt. editori si news writers... :)
-
Mersi pentru explicatie MonkY. Am sa respect mai bine cerintele de acum incolo. :)