Te rog frumos sa imi schimbi nick-ul din "vvalentin85" in "Ma��acr�"
Multumesc!!!
Printable View
Te rog frumos sa imi schimbi nick-ul din "vvalentin85" in "Ma��acr�"
Multumesc!!!
Iti recomand sa citesti macar primul post al threadului: http://www.consolegames.ro/forum/f51...ame/#post60087
Done !
Incepand de astazi, 2 mari modificari:
1. In profilul fiecarui user a aparut un nou tab, numit "User Log". In acel tab veti putea vizualiza vechiul username. Voi incerca sa creez un script pentru a face mai vizibil acel vechi username.
2. Nu se mai fac schimbari de nickname decat la userii cu cel putin 200 de posturi si cel putin 3 luni vechime !
Thx , Monky.
te rog sa-mi schimbi si mie username-ul din octav11 in octav. mersi anticipat:)
Debea acum mi-am dat seama cat de penibil este numele meu, teo-ok dodo-penibil theone-alesul(ales la ce? cules castraveti?).As vrea te rog sa il schimbi in Teo.
LE: nici un minut nu i-a luat, mersi mult.
mersi monky pentru promptitudine:D
octav si Teo: enjoy the new identities :D
Imi poti schimba si mie anul nasterii ? Am pus 1990 pentru ca la unele site-uri trebuie sa ai 18 ani ca sa poti intra .
Anul real e 1997 !
Multumesc !
paunstefan: enjoy your new age...
huber: daca te duci in profilul lui Teo, asa cum am specificat mai sus pentru oricine, la User Log vei vedea:
Sincer, ma tem ca o a patra schimbare nu va mai avea prea curand... :)
- 22-03-2009: From teodor15 to teodor1991
- 06-06-2009: From teodor1991 to teododotheone
- 30-12-2009: From teododotheone to Teo
Te contrazic... cat de curand isi va da seama ca Teodor este mai serios si nu este doar o prescuratare. Asa ca fi pregatit in urmatoarele 6 luni. :evil:
Eh, nu mai poate avea omul o criza mica de identitate ? :)
Laurentiu, vezi ca tu erai lordsince, acum esti Laurentiu, dar cu "Don Michael Corleone" ca profil... So, tot 3 nume, right ? :))
Laurentiu got busted!
daca nu cer prea multe poti sa-mi schimbi si mie NICK-UL din "GeoGcX" in "G-XtremE" ? Multumesc :)
Mmm.. am acelasi nick si acelasi avatar de cand am intrat prima data pe site, ar trebui sa imi pun DeathMondialulMagnificulWings B-)
thank you thank you thank you %%
Imi puteti schimba va rog data nasterii..nu stiu de ce dar am pus 5 Mai 1990,data reala este 27 Aprilie 1995,multumesc
Si eu am pus o zi de naştere greşita. Va rog dacă se poate sa �mi schimbati din 15 februarie in 11 martie:)