Cand dai bere aia ? :)) si pe mn ma taxat GreyhounD dar a fost vina mea am facut o gluma proasta asta e :D SI NU SUNT SUPARAT :D Chifteluta dont worry be happy :D
Printable View
Cand dai bere aia ? :)) si pe mn ma taxat GreyhounD dar a fost vina mea am facut o gluma proasta asta e :D SI NU SUNT SUPARAT :D Chifteluta dont worry be happy :D
eu am dat un "Chifteluta nu-i lasa" in primul rand pentru ca suna super tare si in al doilea rand pentru ca-mi plac posturile lui Chifteluta. are un umor aparte si de multe ori m-a facut sa rad, atat aici cat si pe vechiul forum. So : Forza Chifteluta !
Parca suntem la gradinita! :wall: Eu am votat Chifletutza lasa-ne, pentru ca nu are dreptate, nu sa ne paraseasca, doamne fereste! :D
Ca fapt divers, daca discutia se purta intr-un bar, nu era nici o problema... Avand in vedere ca este vorba de un forum, io zik ca advertismentele sunt indreptatite...
Trei la mana, intelegeam protestul daca era ban, dar pt. un warn? :))
Propun un motto venit din putzul gandirii: "Am warn, deci exist !" :disturbing:
I go for "Chifteluta, lasa-ne!" pentru ca ai cam exagerat putin zic eu.Totusi e doar un warn,doua asa ca nu e cine stie ce problema.
Parerea mea.
Nu isi are rost discutia asta.....Suntem la gradinita? Ai luat Warn asta e ...Inseamna ca ai facut ceva ...Ai luat Ban ai incalcat o regula...Moderatori isi fac treaba nu cred ca se abuzeaza aiurea de putere:)Suntem aici pentru ca avem toti acelasi "Hobby"so..
Game on!and relax..Nu e cool sa pozati in victime aiurea..
Deci, cand dai berea aceea ? :drink:
pff de cand nu am mai ras asa de mult ,sa faci un thread de suparare ca ai luat doua avertismente , eu la ce am scris pe un thread am crezut ca am luat ban la cat de grele au fost cuvintele si cand colo a fost doar un avertisment , si ai multumesc lui Grey frumos deoarece putea sa imi de-a ceva mai grav.totusi eu consider ca avertismentul sau pedeapsa nu au rost decat sa te aduca pe calea ce buna , nu sa iti faca rau.
Nu am votat in poll pentru ca este, vorba lui Mo, copilaresc.
Word to the wise, va plangeti degeaba de moderatorii/ adminii de aici. Sanctioneaza dand explicatii, nu se ascund dupa regulament si discuta civilizat cu user-ii care le pun intrebari. Acesta este unul dintre motivele pentru care imi place comunitatea asta, faptul ca este administrata de oameni civilizati, cu simtul masurii.
Celor care nu sunt inca convinsi le recomand sa faca o mini excursie (pt. comparatie) pe celalalt forum, unde unii dintre admini sunt bolnavi mental. Din cauza asta l-am si parasit, dupa 6 ani de membership, pentru ca nu i-am mai putut suporta.
Insa nu e acesta locul pentru o astfel de discutie, am mentionat "taramul celalalt" pentru a avea voi o comparatie si pentru a vedea (toti cei nemultumiti, inclusiv Chifteluta), cat de corect sunt tratati user-ii aici.
Cheers!