razvan si ovidiu ati reusit sa contactati adversarii? incercati sa-i suntai daca nu raspund veti castiga cu 3-0.
Etapa VII
Grupa A
imouthes 0-3 DraZzWN1
Printable View
razvan si ovidiu ati reusit sa contactati adversarii? incercati sa-i suntai daca nu raspund veti castiga cu 3-0.
Etapa VII
Grupa A
imouthes 0-3 DraZzWN1
mda, eu am raspuns la mesajele lui, acum il astept eu pe el. putina rabdare sa ne gasim si o sa jucam.
acum aprox. 2 ore a intrat adryano pe psn si in mai putin de 2 min a si iesit....mda
Etapa VIII
Grupa B
Kristake(Sevillia) 1-5 adiandrei1 (arsenal)
Etapa VIII
Grupa D
meh_vami (AC Milan) 2-5 insane_bgy (Arsenal)
ma las de fifa ;_;
GG bugghy
Etapa 8
GRUPA C
DarkRazvan(Arsenal) 1-3 rares00190(Man.City)
---------- Post added 21-11-2009 at 11:50 PM ----------
in continuare nu reusesc sa-l contactez pe adryano
si obl10 de ce e scris cu rosu ? iar trebuie sa aman meciul ?
Scuze , am fost plecat din Buc . In seara asta imi pot juca ambele meciuri , cu Kristake si cu MrRoby ...
@makiaveliproject: Daca vezi mesajul aici, da mi private cu ora cand poti juca.
Grupa "B"
Etapa VIII
Studentul ( Arsenal )3 - 3 ( Milan ) mrroby
Ca o nota personala asa .. cu toate riscurile ce vin dupa o asemenea afirmatie , iti spun cu mana pe inima mrroby ca joci ca un tzaran ... dupa ce ai vazut ca te conduceam , din pura oftica , faultai aiurea ... imi lasa un gust foarte amar meciul asta , sper sa nu mai fiu nevoit sa joc cu tine vreodata .
Esti un ciudat omule ! Uiti ca am avut 4 lovituri de la marginea careului si tu una? Daca te-as fi faultat aiurea cum as fi putut sa te mai egalez de la 3-1 ? Nu pot sa cred cat de ofticos poti fi ! In fine eu te-am scos din lista mea de prieteni pentru a nu mai fi nevoit sati citesc jignirile aduse la adresa mea, pentru ca eu ma consider destul de matur pentru a nu iti raspunde la ele !
Puteam sa joc si ieri. Ti-am dat 2 mesaje pe PSN dar n-ai raspuns.
In fine.. jucam azi.
Cartofu , azi vom face istorie pt. grpa D din campionatul CG.:scary:
Tensiune e in aer, fanii nerabdatori sa vada ce o sa se intample.
Va reusi Cartofu sa castige si sa isi consolideze pozitia de lider?:noway:
Voi reusi eu sa detronez "asprul" lider al grupei D?:free:
Carto' nu pot sa iti spun decat........ "JUST BRING IT">:/
Sincer , deja mi se pare ca intreci orice limita ... in momentul in care pe PSN vad Comment la tine , un 3-3 mincinos , cand tu m-ai egalat , nu inteleg ce ai de comentat ... iar cand primesc mesaj de la tine , intrebandu-ma daca eu am jucat sau altcineva ... sincer , nu mi se pare ca am reactionat prea dur cand te-am facut penibil ... pentru ca e a doua oara cand ma intrebi daca am jucat eu , dupa egalul cu cosminhards ...Si da , m-ai faultat aiurea , cand am avut o buna sansa catre poarta ta .
este interesat cineva sa joace pe club la fifa 10?