greu traseu,multe lapuri + o multime de curbe pe lap = articulatii la degete anchilozate.
greu traseu,multe lapuri + o multime de curbe pe lap = articulatii la degete anchilozate.
S-a terminat si etapa asta (cu bune si cu rele). Ordinea finala a cursei Mazda Laguna Seca este urmatoarea:
Greyhound2k7 locul 1 20 puncte Axeaxel locul 2 18 puncte Vagab0ne locul 3 16 puncte DANY67 locul 4 10 puncte (p) ffocus2008 locul 5 14 puncte Florynd locul 6 13 puncte Floryn82 locul 7 12 puncte DarkMatinee locul 8 11 puncte Enthroll locul 9 10 puncte Pisboy Sparxx locul 10 9 puncte AdrianPoenaru locul 11 8 puncte Alfamonk locul 12 7 puncte SACALUKA DNF 0 puncte Cuby4ever DNF 0 puncte dSKhan DNF 0 puncte WorldMoon DNF 0 puncte poolonik DNF 0 puncte I Dj Mo I DNF 0 puncte
Clasamentul general dupa doua etape, se prezinta in felul urmator:
Greyhound2k7 40 puncte Axeaxel 36 puncte Vagab0ne 30 puncte DarkMatinee 24 puncte Pisboy Sparxx 24 puncte Enthroll 21 puncte Alfamonk 17 puncte AdrianPoenaru 17 puncte I Dj Mo I 16 puncte ffocus2008 14 puncte Florynd 13 puncte Floryn82 12 puncte DANY67 10 puncte poolonik 7 puncte SACALUKA 0 puncte
In urma celor doua incidente petrecute din vina lui DANY67 (din cauza neatentiei si a franarii tarzii, rezultand lovire din spate), organizatorii au decis penalizarea acestuia cu 5 puncte. Il rugam ca pe viitor sa fie mai atent, pentru ca daca se repeta aceleasi greseli, se poate ajunge pana la excluderea din campionat. Mai jos este si filmuletul cu dovezile.
http://www.youtube.com/watch?v=XPCySv-n4n4
Sa puneti si voi reluarea pe storefront. Ca de obicei nu am salvat-o nici de data asta :nuts:.
Grey .... Fara suparare la prima lovitura ce vina am avut eu ? Uitate si tu cum a plecat .... dupa 2 sec. de la start :(
La a doua lovitura e greseala mea intradevar , dar la prima nu am facut absolut nimic :)
Acum ori cu alea 5 puncte ori fara ele ii tot una >:) (Nu pot prelua punctele de la raptorscream :D %%?)
Bafta !!!
Iata si evolutia "aeriana" a lui Enthroll din grupa 2 :D
Enthroll este pe perna de aer si joaca cu mouse si tastatura, pentru head-shot-uri precise :nuts:
Fara echivoc, este vorba despre un glitch grafic produs de lag, nu s-a produs niciun incident, doar ca mi s-a parut fun cum plutea el superior :D:)
Am incercat sa pun un video mic, de 15s si 5 Mb pe YouTube dar nu ma lasa, desi este WMV :|
Decolarea s-a produs in turul 33
L.E.: Reluarea grupei 2 este la mine pe Storefront, pentru cei care vor s-o vada
Valeu Adrian si MonkY. lol Am invatat cursa asta despre biti, temperatura culorilor, expunere, texturi (procedurale sau nu!), input-uri si multe altele cat nu am invatat vreodata pana acum. :))
Asa e .... a fost o liniste cursa asta :)) La un moment dat intrase Floryn82 : ,,Ce fac baietii ? '' :))
Ma mir cum de nu a zis nimic Grey ;))
Nu a zis nimic? Pai cum e posibil? Eu am fost certat pentru 2 sunete scoase intr-o ora de joc si el nimic? Not good. :tooth:
Tre sa recunosc ca e mai bine fara sunete,am simtit-o pe pielea mea de vreo 2 ori can nu m-am mai concentrat si am lut-o pe aratura :p,desi e boooring sa nu se vb.
Stiam eu ca are cheaturi activate... Nu stiu nene, vreau si eu pe perna de aer sau sistem pe magneti ce Dzeu folosea Enthroll :)
Lasa ca e bine... altfel muream de plictiseala. In special dupa ce primesti 2 busituri si il vezi pe florin la 10Km distanta :evil:
E foarte simplu, ai lovit din spate, fara a schita macar un gest de franare sau de evitare. Puteai foarte bine ori sa incetinesti, ori sa te duci pe stanga fara problema. Deci incidentul putea fi evitat daca erai putin atent. Dovada sa intareasca aceste afirmatii este si al doilea incident. Daca esti putin atent si nu te lipesti de cel din fata, vei vedea ca nu se mai intampla asemenea caramboluri :D
Terminase cursa. :nuts:
@cuby: Este pacat sa renunti la campionat din cauza incidentul din aceasta cursa. Asta este, se mai intampla. Ai fortat ca sa ajungi in frunte din primele viraje si rezultatul a fost poc poc. Si acum ca sa dau dovada ca sunt roman: Nu reveneai si tu pe circuit cu o secunda mai devreme ca sa il iei pe axel la un gratar. :nuts:
Amintire. :P
http://www.youtube.com/watch?v=ncbKARJeKMA
lol i was being abducted by aliens, i swear !! :banana: cheat? yes, cheat! how can they do that to me !!!
inapoi cu picioarele pe pamant (sau rotile in cazul nostru), cateva poze din primele tururi ale etapei si un preview pt urmatoarea etapa din Sedona, some CG Club manifestation :p
Foarte misto campionatul vostru . Urmaresc cu drag thread-ul . Bafta tuturor !!!