Din cate stiu eu, pentru etapa urmatoare suntem fix 9. Deci in grupa a doua 1 singur om.
Din cate stiu eu, pentru etapa urmatoare suntem fix 9. Deci in grupa a doua 1 singur om.
Greyhound :evil: :cheerjump: :evil:
PS: Guys, daca nu ajung pana sambata in Romania am sa rog unul din organizatori sa fie bland cu mine si sa ma califice Duminica dupa ora 12 :)
Thx.
Nu am cum sa ajung la cursa in weekend, poate decat daca o sa am un net de mare viteza si un TV in camping :D.
Deci se pare ca papusa Voodoo a fost a lui Axel :))
Voi ajunge in jurul orei 14:00, la calificari. Scuze pentru intarziere.
Nu pot sa ajung astazi, daca este posibil sa ma califice cineva maine intre 12-14 ar fi perfect :cheer:
Din pacate trebuie sa plec, ajung inapoi in jurul orei 14. Daca mai este cineva cu rabdare la ora respectiva, e-n regula, daca nu - maine plec ultimul. Si asa incurc mai putin daca plec de pe ultimul loc :)
Nu trebuiau sa se organizeze niste calificari.. acum?
Mai mai... O intarziat saracii oameni si ei odata si le sariti in cap lol :evil:
Eu am fost calificat de Dj Mo si cand am gatat am vazut ca intrase si Greyhound :P
Si eu care credeam ca vad niste timpi postati pe aici:evil:
Am dat si de net, televizoare garla, imi vine sa ma dau cu capul de pereti :(( Diseara vreau sa vad mare imbulzeala la start si in primul viraj DNF toti :D. Hai bafta la cursa!:dance:
Aha.... Si de ce nu vrei sa te califici acum ? :D
Grila de start pentru diseara este urmatoarea:
Greyhound2k7 01:44.496 Vagab0ne 01:44.648 DANY67 01:45.634 DarkMatinee 01:47.013 poolonik 01:47.417 ffocus2008 01:47.704 I Dj Mo I 01:48.666 AdrianPoenaru 01:51.893 Alfamonk DNQ Florynd DNQ Enthroll DNQ Axeaxel DNQ
---------- Post added 15-08-2010 at 10:38 PM ----------
Ordinea finala de pe Catalunya:
DANY67 locul 1 Greyhound2k7 locul 2 ffocus2008 locul 3 poolonik locul 4 DarkMatinee locul 5 AdrianPoenaru locul 6 Alfamonk locul 7 Vagab0ne locul 8 Florynd DNF Enthroll DNF Axeaxel DNF I Dj Mo I DNF
Clasamentul general se prezinta astfel:
Greyhound2k7 210 puncte DANY67 162 puncte Axeaxel 157 puncte Vagab0ne 156 puncte poolonik 120 puncte Alfamonk 101 puncte ffocus2008 94 puncte I Dj Mo I 88 puncte AdrianPoenaru 84 puncte Enthroll 83 puncte DarkMatinee 78 puncte Florynd 46 puncte
Ce cursa plina de evenimente.
Felicitari tuturor, dar in special lui Adrian pentru ca m-a tinut in priza toata cursa. ^:)^ Cu 4 ture inainte de finish eram resemnat cu locul 6. ;)
Sorry guys... :wall:
Bravo baieti, data viitoare o sa fiu si eu prezent, o singura cursa am lipsit si imi pare atat de rau:zombieleft::zombieright_
Oricum te rezolva MonkY si pe tine :evil:
Monky, se pare ca pana la urma papusa Voodoo a fost a lui Grey nu a lui Axel ;))
Ok. Sunt acuma online si nu vad nici un organizator :P
Eu unul trebuie sa plec si nu CRED ca voi ajunge decat diseara. Daca se poate sa ma calificati diseara sau maine tot pe la ora asta. Multumesc :)