Thx Grey pentru intelegere... scuze ca am ajuns asa tarziu. Eu am participat cu masina asa cum am primit-o (schimbat doar un pic vopseaua)... Trebuia sa o si tunez ? :evil:
Thx Grey pentru intelegere... scuze ca am ajuns asa tarziu. Eu am participat cu masina asa cum am primit-o (schimbat doar un pic vopseaua)... Trebuia sa o si tunez ? :evil:
Bun. Oficial avem si rusinea acestui campionat. Titlul ii este acordat lui England.
Nu e nicio problema sa se intarzie la calificari, atata timp cat suntem anuntati si stim cum sta situatia.
E aiurea sa tii tot clasamentul pe loc pentru ca nu stii daca un participant mai vine sau nu.
Da, s-a inscris ca sa puna jocul la vanzare. Probabil va fi urmat de broberte, despre care in continuare nu stim absolut nimic.
Cine nu e serios... out si adios. Propun chiar un nou tip de BAN, pentru neseriozitate... :violent:
P.S. Se pare ca nu ma descurc bine in situatii de stress. Am scos timp mai bun la practice decat la calificari. Asta spune totul despre stilul meu de :drive:
Toti am dat-o in bara la calificari. Pe Grey l-au deranjat mustele din casca lui Sacaluka, mie mi-a facut figuri inima, lui Axel i-a scapat masina.
Same here. Cu jumatate de secunda mai prost. :naughty:
Incerc sa ma pun bine cu Sacaluka, ce stii tu? :evil:
Ah, damn. Atunci UK pentru Mclaren la care alearga Hamilton si Button :dance:... not. lol
io am iesit cu juma de sec mai bine decat de dimineata cand am facut o mica incalzire :D, oi fi "exceptia de la regula"?
Veniti la o simulare pentru ziua de maine? Ca sa va aratam si cum este cu grila de start.
simulare de 1 ora ? (mi'am calculat in functie de timp cat o sa imi ia cursa :|), io mai verific liveu ocazional si daca sunteti intru
Chiar as vrea sa vin, dar trebuie sa plec. Sorry.
Imi pare rau daca am deranjat pe careva. Daca am deranjat trebuia sa`mi spuneti si ieseam din cursa. Cat a fost Grey la calificare eu am avut mic`ul pe mute. Asta e
Nimic nimic nu se aude cu clasamentul ?? sunt curios daca exista cineva mai slab ca mine, oricum ma consolez cu gandul ca trebuie sa fie cineva care sa ii incurce pe ceilalti :).Simularea se mai face ?
Simularea s-a facut ieri dupa-amiaza. :)