Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 13 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 ... LastLast
Results 181 to 200 of 246

Thread: ConsoleGames.ro - Turneu Tekken 6 (PS3 & X360)

1. #181 SP
    Junior Member Snoopy16's Avatar
    de la 2 is online... te astept sper ca intri pana la 5...

2. #182 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Yeeey , am luat o runda Cu toate acestea , scorul a fost :

Snoopy16 2 - 0 Ovidiu

3. #183 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Nu stiu ce sa zic. El zice ca nu poate la ora 22, eu nu pot cand vrea el ca am un program incarcat. El zice ca ar fi mentionat ca nu poate juca decat peste 2 sapt sau ceva de genu. Anycase, ii cedez meciul ca sa nu ne mai tiganim, ca el imparte ps3u cu altcineva. Bafta in continuare celor care merg mai departe

4. #184 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    Nu stiu ce sa zic. El zice ca nu poate la ora 22, eu nu pot cand vrea el ca am un program incarcat. El zice ca ar fi mentionat ca nu poate juca decat peste 2 sapt sau ceva de genu. Anycase, ii cedez meciul ca sa nu ne mai tiganim, ca el imparte ps3u cu altcineva. Bafta in continuare celor care merg mai departe
    stai linistit ca nici eu nu mai inteleg nimic . parca zicea ca poate juca doar de la anumite ore, acum ca cica poate juca doar peste 2 saptamani. de ce s-a mai inscris? oricum, daca nu lamureste situatia pana la ora 23:59 astazi va fi eliminat. ii trimit si PM.

5. #185 SP
    Junior Member Snoopy16's Avatar
    trebuie sa ii astept si ep ceilaltzi sau pot juca cu Crazy rapper ???

6. #186 SP
    Member Mikael's Avatar
    dude teai uitat la quote-ul care lam dat si la data? ok hai sa clarific situatia: pe data de 25-10-2010, 07:28 PM am zis:

"ok...am ajuns acuma acasa...ma rog ieri seara, si sunt disponibil sa joc, singura problema e ca deocamdata nam ps3ul acasa, o sa pot sa joc in minim 1 sapt, maxim 2 sapt, daca e ceva pm me or..."

btw asta am ziso cand abia se faceau pregatiri...asa ca sa nu zica cineva ca nam anuntat.

asta inseamna ca au trecut cat? 12 zile, cand se fac 2 saptamani? luni! si am zis intrun post mai devreme(ma rog...mai sus) ca pot sa joc luni 100% in fine faceti cum vreti...

ps am telefon ca mia fost cerut cu URGENTA...

7. #187 SP
    Junior Member Alucard's Avatar
    Snoopy(Kazuya)16 vs Alucard(Jin)
    Meciul Nr.1 1-3 pt Alucard
    Meciul Nr.2 2-3 pt Alucard

8. #188 SP
    @Mikael man, sincer, faceti ce vrei. daca nici luni nu primesc niciun rezultat... oricum sa stii ca m-am lamurit si data viitoare voi fi pregatit mai bine. bafta!

noul deadline: 10.11.2010 (aka miercuri)

asa se prezinta turneul in acest moment: http://www.consolegames.ro/forum/tou...p?do=view&id=7

9. #189 SP
    Junior Member Alucard's Avatar
    parerea mea ii ca daca nu ai timp sa joci 3 meciuri amarate nu trebuia sa intri in turneu. fara suparare da tii turneu in loc. dureaza prea mult deja

10. #190 SP
    Member Mikael's Avatar
    ma imi pare rau de fazele astea stiu ca am suparat cam pe toata lumea, nam vrut sa fac asa ceva, dar asta e, daca alte posibilitati nam avut...joc diseara, iam trimis un mesaj lu radu robert daca e disponibil sa joace diseara in caz in care castig cu Walkman, si pentru restu care sau calificat mai departe sunteti diseara?

---------- Post added 08-11-2010 at 07:40 PM ----------

Mikael(Lars) vs Walkman(Alisa) 2-0

11. #191 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    AndRewqp, te rog să faci o centralizare cu cei care s-au �nscris pe 360 să le dau c�te un mesaj să vedem care-i treaba și de ce nu joacă tekken 6 niciodată...

Dacă tot nu avem destui oameni pentru campionat@360 măcar să jucăm măcar �ntre noi...

Merci frumos.

*p.s.

Nu se poate face un mini campionat? (chiar dacă nu suntem 16) - fără premii...doar să jucăm - nu cred că nu s-au �nscris măcar 6 persoane

Ideea e că eu pot face captură HD la meciuri și era interesant să avem o arhivă CG

12. #192 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Nu s-au inscris nici macar 6.

Tournament Competitors
    1. shorinnn
    2. RonanN1
    3. GS0Ls

13. #193 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Slab, foarte slab.

14. #194 SP
    Member radu_robert98r's Avatar
    radu_robert98r(NINA)-Rze22(ARMORKING) 1-2
    gg man
    succes in finala

15. #195 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    No offence dar tu nu trebuia sa joci cu Rze, ci cu Mikael.

16. #196 SP
    Member radu_robert98r's Avatar
    am jucat man
    dar probabil a uitat ca cel invins posteaza rezultatul

17. #197 SP
    Member Mikael's Avatar
    io stiam ca castigatorul trebuia sa posteze in fine

Mikael(Lars) - Radu Robert(Nina) 0-2

18. #198 SP
    Rze
    Junior Member Rze's Avatar
    Quote Originally Posted by radu_robert98r View Post
    radu_robert98r(NINA)-Rze22(ARMORKING) 1-2
    gg man
    succes in finala
    Ms , a fost misto meciul . Si dupa regulament pierzatorul trebuie sa posteze rezultatul.

19. #199 SP
    Member caine_rau's Avatar
    hai c-au iesit niste intorsaturi de mai mare dragul.
    sper sa se repete fazele la un alt turneu cat mai curand.
    bafta celor ramasi.

20. #200 SP
    bun am avansat , nu ma asteptam.

ok finala se joaca intre: Alucard - Rze, puteti s-o jucati cand vreti voi saptamana aceasta. felicitari pentru rezultate .

http://www.consolegames.ro/forum/tou...p?do=view&id=7

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 13 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 ... LastLast