de la 2 is online... te astept sper ca intri pana la 5...
Nu stiu ce sa zic. El zice ca nu poate la ora 22, eu nu pot cand vrea el ca am un program incarcat. El zice ca ar fi mentionat ca nu poate juca decat peste 2 sapt sau ceva de genu. Anycase, ii cedez meciul ca sa nu ne mai tiganim, ca el imparte ps3u cu altcineva. Bafta in continuare celor care merg mai departe
dude teai uitat la quote-ul care lam dat si la data? ok hai sa clarific situatia: pe data de 25-10-2010, 07:28 PM am zis:
"ok...am ajuns acuma acasa...ma rog ieri seara, si sunt disponibil sa joc, singura problema e ca deocamdata nam ps3ul acasa, o sa pot sa joc in minim 1 sapt, maxim 2 sapt, daca e ceva pm me or..."
btw asta am ziso cand abia se faceau pregatiri...asa ca sa nu zica cineva ca nam anuntat.
asta inseamna ca au trecut cat? 12 zile, cand se fac 2 saptamani? luni! si am zis intrun post mai devreme(ma rog...mai sus) ca pot sa joc luni 100% in fine faceti cum vreti...
ps am telefon ca mia fost cerut cu URGENTA...
Snoopy(Kazuya)16 vs Alucard(Jin)
Meciul Nr.1 1-3 pt Alucard
Meciul Nr.2 2-3 pt Alucard
@Mikael man, sincer, faceti ce vrei. daca nici luni nu primesc niciun rezultat... oricum sa stii ca m-am lamurit si data viitoare voi fi pregatit mai bine. bafta!
noul deadline: 10.11.2010 (aka miercuri)
asa se prezinta turneul in acest moment: http://www.consolegames.ro/forum/tou...p?do=view&id=7
parerea mea ii ca daca nu ai timp sa joci 3 meciuri amarate nu trebuia sa intri in turneu. fara suparare da tii turneu in loc. dureaza prea mult deja
ma imi pare rau de fazele astea stiu ca am suparat cam pe toata lumea, nam vrut sa fac asa ceva, dar asta e, daca alte posibilitati nam avut...joc diseara, iam trimis un mesaj lu radu robert daca e disponibil sa joace diseara in caz in care castig cu Walkman, si pentru restu care sau calificat mai departe sunteti diseara?
---------- Post added 08-11-2010 at 07:40 PM ----------
Mikael(Lars) vs Walkman(Alisa) 2-0
AndRewqp, te rog să faci o centralizare cu cei care s-au �nscris pe 360 să le dau c�te un mesaj să vedem care-i treaba și de ce nu joacă tekken 6 niciodată...
Dacă tot nu avem destui oameni pentru campionat@360 măcar să jucăm măcar �ntre noi...
Merci frumos.
*p.s.
Nu se poate face un mini campionat?(chiar dacă nu suntem 16) - fără premii...doar să jucăm - nu cred că nu s-au �nscris măcar 6 persoane
Ideea e că eu pot face captură HD la meciuri și era interesant să avem o arhivă CG![]()
hai c-au iesit niste intorsaturi de mai mare dragul.
sper sa se repete fazele la un alt turneu cat mai curand.
bafta celor ramasi.
bun am avansat, nu ma asteptam
.
ok finala se joaca intre: Alucard - Rze, puteti s-o jucati cand vreti voi saptamana aceasta. felicitari pentru rezultate.
http://www.consolegames.ro/forum/tou...p?do=view&id=7
Bookmarks