...păi din moment ce s-au jucat restanțele...eu așa cred :)
Noi suntem pregătiți.
...păi din moment ce s-au jucat restanțele...eu așa cred :)
Noi suntem pregătiți.
Da. Shtan a venit cu Wingman. Nu mai trebuie sa suspendam pana la recalculari. Asa ca, multa bafta in seara asta. :)
DarkMatinee/RonanN1 vs. ABYMIX/padawan92: 15 - 6
scroom/bokolino - alfamonk/florynd 17-4
abymix / padawan92 VS. Shtan / XXCOLONELUXX 17-12
momitze/hallo 40 vs xxcoloneluxx/shtan 16-12
babula/raskolnikov vs xxcoloneluxx/shtan 16-15 babulule babulule=D>
Am jucat versus Shtan si Colonelu unul din meciurile foarte frumoase din campionatul asta :)
Felicitari echipei "inamice" =D>
momitze/hallo40 vs catzel3/dragos15 17-11
colonele faza cu hallo40 mi a iesit , dar in meciul cu catzele si dragos.....chiar de vreo 3 ori ,asa ca merit macar o damigeana micuta de 10 litri , asa de degustare....
S-a terminat si etapa a V-a, avem rezultatele, clasamentul si etapa urmatoare, precum si host-urile etapei urmatoare:
Meciul 1: Hallo 40
Meciul 2: Greyhound2k7
Meciul 3: Shtan
Meciul 4: dragos 15
Meciul 5: babulu
ShpioOn / DonAdryan, dati un semn de viata cand sunteti gata sa se joace cele doua restante.
Oricand saptamana asta dupa ora 17:30, adica dupa ce ajung de la servici! :)
Oricand saptamana asta dupa ora 22:00 8-}
I'm back from my little trip... Dupa 18 ore pe drum si vreo 5-6 prin Pipera, Baneasa si Bucurestii Noi! :wall: Vineri o sa stiu daca si cand ma mut in Bucuresti, insa 90% ne mutam acolo...
Anyway, cum sunt somer :)), pot juca oricand. Astept un semn de la voi. Maybe... tonight? :)
Cei cu restante? Ce facem pana la urma? O lungim prea mult si deja asta nu mai este campionat. Il putem numi, jucam cand apucam? Vreau ca astazi sa se joace cele doua restante.
Haideti fratilor ca vine etapa a VI-a acum si noi stam cu restante din a III-a. Se pare ca regulamentul mai "libertin" a dus la neluarea in serios a concursului. Nu am vrut sa impunem reguli drastice dar se pare ca erau necesare.
Cele doua restante trebuie sa se joace pana maine seara cel tarziu, in caz contrar cei ce se fac vinovati de aceste restante pierd meciurile cu 15-0.
am vb si cu junnkie si azi putem juca... sa nu ajungem la sanctiuni pls! ;;)
Dap astazi se joaca fara probleme. Dupa ora 17:30 sunt disponibil. Ma anuntati la ce ora se hotaraste meciul.
Eu pot dupa ora 22:00
Eu propun sa jucam restantele cu o ora inainte de meciul actual. In timpul saptamanii pentru mine e complicat...