Ok! Thanks! Se reintoarce, a avut doar o zi mai proasta![]()
Plata prin SMS se mai introduce? Presupun ca sunt mai multi ca mine carora nu le plac bancile si cardurile. Multumesc
Salut,
A mers sa platesc cu paypal din link-ul de useri premium.
Nu merge paypal din butonul de 'donate!' din homepage.
O zi buna!
Multumim pentru suport costy29lan! Am adaugat si in sistemul de donatii.
Intre timp am verificat si butonul de Donate... la mine a mers. Voi mai incerca si cu alte browsere.
Butonul merge, problema era cand intram in paypal, dupa ce bagam datele cardului si dadeam confirmare sa platesc, imi zicea ca plata nu se poate efectua.
La browsere nu m-am gandit. Adevarul e ca am folosit alt broser.
La butonul donate, am folosit google chrome si nu a mers, iar la user premium am folosit mozzila firefox si a mers.
Oare asta sa fie?![]()
E posibil. Voi baga maine ceva bani pe card si voi mai face cateva teste. Important e ca ai reusit pana la urma
---------- Post added 01-07-2013 at 11:04 ----------
Incepand de astazi membrii Registered au la dispozitie spatiu de 1GB pentru attachments (de la 512MB). Pentru mai mult de 1GB va trebui sa apelati la Premium Membership. Enjoy!
Desigur FuriaAlba! Scrie in primul post al threadului: Cont (de preferat la Raiffeisen) RO77 RZBR 0000 0600 1160 1080 (beneficiar Rodica Kelemen - crisstine pe forum - ea se ocupa de partea "financiara")
Am un trasfer bancar azi pentru Premium Membership. Am rugamintea sa-mi dea un PM persoana care a depus, pt. ca nu-mi dau seama dupa nume (banuiesc cine ar putea fi, dar nu pot sa risc). Multumesc anticipat!
Monky, cred ca am o problema.
Am platit prin paypal acum 5 minute, la Paid Subscriptions imi apare urmatoarea chestie:
Active Subscriptions
- Start Date22-08-2013Expiry Date21-09-2013 Premium User Subscription
Si totusi nu-mi vad username-ul verde![]()
Il ai verde. Probabil iti scapase partea in care trebuie sa mergi sa te muti pe usergroup-ul de Premium![]()
Am modificat un pic preturile pentru Trader, astfel incat sa fie complet diferite sumele platite (si mai mici). In felul acesta nu se vor mai incurca subscription-urile.
Am cumparat si eu premium aseara dar nu sunt verde. Unde trebuie sa-mi schimb user-groupul?
Bookmarks