am vorbit cu cristian77 si a iesit din echipa deoarece ii place mai mult SF4 si nu prea a putut juca cu noi nici la antrenamente,concluzia este ca nu a fost prea serios cu campionatul ,m-am inteles cu el nu e nicio problema deci cautam un membru !!!
am vorbit cu cristian77 si a iesit din echipa deoarece ii place mai mult SF4 si nu prea a putut juca cu noi nici la antrenamente,concluzia este ca nu a fost prea serios cu campionatul ,m-am inteles cu el nu e nicio problema deci cautam un membru !!!
Asa e,ramane ca baietii sa aleaga alt echipier,shame on me...dar timpul e o problema la mine,banuiesc ca la majoritatea,si cand era ceva nu puteam sa scot discul cu SF4 din consola :-SS,nu vreau sa joace cu mana moarta la campionat.
Bafta pentru doi super baieti,si buni jucatori de K2,raul12 si Existenz,au galerie de la mine:rulez:
cauta-l pe userul cu id-ul PSN, si de forum, agent4ever . m-a intrebat acum o zi daca fac echipa cu el dar ma inscrisesem deja. din cat am jucat cu el pot zice ca e un jucator bun. :D
Sarbatori Fericite!
PS: cristi, don t worry, street fighter does that to people. tot timpul cand erai online vedeam la statusul tau "Killzone 2 training", iar la ce joci " STREET FIGHTER 4" lol
eXistenZ, astept echipa completa!:)
Prima etapa va avea loc sambata, 25 aprilie, ora 20:00. Map: Corinth Crossing.
Recs / Tavitzu / istrategie VS psycho-07 / GeoGcX / andreips3
ffocus / ReNeGaDe124 / Raskolnikov1944 VS Rockstar / Firefox / Quik
emptysilence / Enthroll / Kobayashi VS reikkoo / Solozaur / Cricku
andrei1 / Srachi / L0G1X VS consol3 / ramusg / DJ_Andrei
Cata25 / eXistenZ / raul12 VS ow3x3xpr3ss / (CLUMUNARI) / aallex
Hosts: 1. istrategie
2. ReNeGaDe124
3. Enthroll
4. L0G1X
5. Cata25
CEREM SERIOZITATE DIN PARTEA CELOR INSCRISI…SA MERGEM PANA LA FINAL!
Probabil că ar trebui menţionat la setările serverului să se aleagă Faction Balancing: OFF, iar cei din lista de mai sus care au scris id-ul cu portocaliu vor alege Helghast, iar cei scrişi cu albastru - ISA. De asemenea propun să fie numerotate partidele de sus �n jos de la 1 la 5, iar numele serverelor să fie de forma CG Ei Gn, unde n ia valori de la 1 la 5. De exemplu, un server făcut de mine pentru etapa 1 ar trebui să fie denumit CG E1 G4. Nu �n ultimul r�nd ar fi bine să parolăm sesiunile cu parola cgc, ca să nu ne trezim cu musafiri surpriză.
Pai asta e la mintea cocosului. Se vorbeste oricum inainte de meci. Parola poate sa fie oricare, important este sa o stie ambele echipe.
Cum vine omul cu o sugestie aici pentru simplificare/clarificare, cum se trezeşte cu un compliment. M-am g�ndit că, av�nd �n vedere că 30 de oameni intră la aceeaşi oră pe aceeaşi hartă - nu e mai simplu să se posteze aici cocoşelile astea (chiar dacă sunt sub nivelul unora), dec�t ţ mesaje text private �nainte de fiecare etapă?
Am si eu o intrebare. Nu este specificat nicaieri sau poate nu am fost eu suficient de atent dar, cate etape are campionatul? 9 (se joaca o singura mansa) sau 18 (se joaca 2 manse, tur-retur)? Astept raspunsul. Multumesc anticipat.
Se joaca 9 etape. Eu zic ca este suficient. 10 saptamani sunt destule.
Eu pe 20 iunie cred ca plec in vacanta,deja am rezervare@-) nu stiu ce sa mai zic:((
Nu era mai bine sa se joace doua meciuri intro saptamana?ca sa se termine concursul mai repede pentru ca asa daca este un meci pe etapa concursul va dura si in luna iunie in care se ia vacanta si cred ca unii dintre nou vom pleca in vacanta si nu vom putea juca in perioada aia,inclusiv eu.
Intrebare pentru cei ce au inceput sa se planga de perioada desfasurarii acestui campionat. Ati citit primul post al acestui thread? Eu spun ca nu. Ce se da aici? Ce se da aici? Campionat se da. Stai ca vin si eu. Si cand ati ajuns in fata, ati realizat ca nu aveti timp.
Corect, nu este scris clar, dar cred ca oricine stie ce inseamna etapele la fotbal :)
OK,man mai vedem pana atunci si nu cred ca sunt singurul care pleaca in vacanta in Iunie.Voi vb. cu istrategie si pe final daca putem vom juca mai multe meciuri intr-un weekend.
Am si eu o intrebare ! Daca un coechipier de-al nostru nu ar putea participa la un meci (nici sambata nici duminica) am putea alege pe alcineva ? :D
Nu. Se reprogrameaza meciul pana la inceputul etapei urmatoare sau jucati in doi oameni.
PS: Etapa are loc doar sambata, pentru ca meciurile sa se desfasoare in acelasi timp.
atunci joaca tu singur in campionat daca nu asculti si la echipe cum pot juca
eu lucrez numai sambata si duminica asa ca eu tot timpul voi vorbi cu echipa cealalta sa jucam vinerea sau lunea
dupa cum ai spus putem reprograma pana in etapa urmatoare,asa ca de luni pana vineri noi vom putea juca
sau intre sambata si duminica la ora 00:30 -01:00