Originally Posted by
gatsu10
nu vreau sa fiu Gigi Contra man,stai linistit,insa in mintea mea "must be Internet-connected to use" inseamna ca trebuie sa am net ca so folosesc,ceea ce nu ma incanta.nu sunt genul de om caruia ii place sa se joace online cu poporul Call of Duty sau FIFA.da,cateodata mai joc Gears of War cu cativa prieteni,insa asta se intampla rar.80% din timp ma joc offline,sunt fan de rpg-uri japoneze ,care se joaca in single player offline.de asemenea mai joc si fightinguri (la care nu ma joc niciodata online din cauza lag-ului,decat offline cu prietenii),cateodata ne mai strangem si la un concurs gen Battlekon,acolo unde trebuie sa aducem unii din noi jocurile de acasa ptr a avea ce juca...si daca va fi implentat sistemul cu activarea unica online nu se va mai putea face asta,decat daca vii si cu consola de acasa.de asemenea va implica sa avem si internet la locatia respectiva ca sa putem juca.
ma rog,realizez ca nu ptr toata lumea aceste lucruri sunt un impediment,insa ptr mine sunt...si daca se vor dovedi a fi o realitate ( in proportie de 90% sunt convins ca asa va fi,din ce am citit pana acum) ,ma voi orienta catre PS4 aceasta generatie,imi place ce am vazut pana acum de la Sony.pacat de controllerul ala odios,pe care inca il urasc,nu e destul de schimbat ca sa fie pe gustul meu.