PS3,PS2,PSP,PS1 si nu am sa renunt niciodata la una din consolele astea :)
Printable View
PS3,PS2,PSP,PS1 si nu am sa renunt niciodata la una din consolele astea :)
am ramas la 360 >:)
In curand cred ca o sa vedem un raport de cel putin 2:1 in favorea Xbox 360 (versus PlayStation 3). Asta in primul rand datorita ieftinirii consolelor Xbox 360. Let's hope Sony will do the same...
I hope so. Ca vreau si eu PS3 :)
Xbox 360 - best console you'll ever get (or not) :D
deocamdata este the best....360:cheap console that gives you acces to latest gen of games
ps3:expensive(restul il stim cu totii)
In ordinea in care le-am cumparat:
PSP Slim
Xbox360 Premium
Wii
PS3 80GB
UPDATE:
Nintendo: Gameboy, Gameboy Pocket, Gameboy Color, Gameboy Light, Gameboy Advance, Gameboy Advance SP, Gameboy Micro, Nintendo Ds, Nintendo DS lite, NES, SNES, Superfamicom, N64, Gamecube, Wii
Sega: Sega Mastersystem II, Sega Mega Drive 2, Sega Saturn, Sega Dreamcast, Sega Game Gear
Microsoft: Xbox, Xbox 360
Sony: Playstation, Playstation One, Playstation 2, Playstation 2 Slim, Playstation 3, PSP, PSP 2000 (slim and lite)
Bandai: Wonderswan, Wonderswan Color, Swan Crystal
NeoGeo: NEO GEO Pocket
Atari: Atari 2600 Junior, Atari Flashback (remake)
Tapwave: Zodiac (1)
Atari 2600 Junior
Nintendo Gameboy Pocket
NES
Sega Mega Drive
Sega Dreamcast
Sony PlayStation 3
N64, PS2, PS3...
Ma joc doar pe PS3 :)
1xPS2
2xPSP
hope for a PS3 soon
iata inca unul, asta fiind primul meu post aici. sincer sa fiu ma asteptam si eu ca ps3-ul sa fie mai "owned" in romania, nu mai zic de Wii care seems to take over the world.
so
PS2 (fat one, cam vechi dar inca mai ruleaza)
PSP (slim de cateva luni doar God of War pe el...:%%)
PS3 (40 GB extrem de util in casa omului :D)
cheers to all the console owners out here! :)
EDIT. hey, it's my brother above me! :D cheers bro'!
Xbox360. Desi pot spune ca are jocuri super si toate cele... ma enerveaza faptul ca dupa doar 6 luni am dat rrod. Si probabil ca ma reprofilez cat de curand pe PS3
PS ONE
PS 2
PS 3
PSP 2 Bucati
XBOX 360 2 Bucati
WII
Game Boy Clasic
Update la mine
Nintendo:
01. Gameboy (brick)
02. Gameboy Play it Loud (gameboy brick cu carcasa colorata - stiati ca: fanii nintendo cereau o consola COLOR - nintendo a scos o consola cu carcasa colorata, aceasta serie play it loud - pentru a "tempera" fanii - evident a fost luata ca o gluma de bun augur)
03. Gameboy Color (prina consola portabila cu ecran color de la Nintendo - din pacate display ul nu era luminat, avantajul era timpul FOARTE lung de play - ~ 15 ore)
04. Gameboy Pocket - un nintendo gameboy (brick) restilizat - cu ecranul imbunatatit
05. Gameboy Light - gameboy Pocket cu ecranul luminat (prima consola nintendo portabila cu ecran iluminat)
06. Gameboy Advance - consola Nintendo portabila pe 32 biti (prima din aceasta categorie)
07. Gameboy Adavance SP - consola GBA restilizata in format scoica - cele 2 mari imbunatatiri - 1 ecranul iluminat, 2 accumulator
08. Gameboy Advance Micro - consola GBA restilizata - foarte mica - cu ecran super luminos din pacate s-a pierdut compatibilitatea cu vechile console (GB si GBC)
09. Nintendo DS - consola cu 2 ecrane, unul este tactic
10. Nintendo DS lite - consola NDS restilizata, luminozitatea ecranului imbunatatita
11. NES - consola nintendo entertainment system - consola "de referinta" pe 8 biti care a relansat jocurile de "televizor" in USA (ea fiind initial lansata in Japonia sub numele Famicom computer) dupa caderea (criza) care cumprinsese industria odata cu era Atari
12. SNES - super NES - este o consola pe 16 biti - urmasul lui NES
13. N64 - nintendo 64 - dupa cum ii sugereaza si numele - 64 biti
(toate aceaste console - cele handheld si cele de televizor - ruleaza cartrige uri sau casete - de diferite forme si marimi specifice fiecarei platforme si in unele cazuri si zonei geografice PAL/NTSC)
14. Gamecube - prima consola nintendo cu unitate optica
15. Nintendo Wii - consola nintendo care foloseste implicit un controler motion sensitive -
SEGA
16. Sega Master System II
17. Sega Mega Drive 2
18. Sega Saturn
19. Sega Dreamcast
20. Sega Game Gear
Sony
21. Sony Playstation - prima consola a firmei Sony - care a dat tonul marelui succes al acestei company in domeniul consolelor
22. Sony PS One - consola Playstation restilizata, mult mai mica -
23. Sony Playstation 2 - prima consola care a adus DVD ul in casele utilizatorilor
24. Sony Playstation 2 (slim) - Playstation 2 restilizat mult mai mica
25. Sony Playstation 3 - consola care a introdus in casele utilizatorilor BR ul
26. Sony PSP - prima consola portabila de la Sony
27. Sony PSP 2000 (slim & lite) - un model restilizat de consola PSP mai subtire si mai usor
Microsoft
28. Microsoft Xbox - prima consola produsa de Microsoft bazata pe o platforma PC
29. Microsoft Xbox 360 - prima consola HD din lume - a adus in casele utilizatorilor HD DVD ul
Tapwave
30. Zodiac 1 - este o consola bazata pe platforma Palm OS cu ecran tactil
Bandai Wonderswan
31. Wonderswan - consola produsa de Gunpei Yukoi - (pentru cine nu stie creeatorul Gameboy care insa dupa ce a produs Virtual Boy a fost tras pe linie moarta de Nintendo) - este alb negru si nu are ecranul luminat
32. Wonderswan Color - model imbunatatit de wonderswan cu ecran color si un design putin modificat
33. Swan Crystal - este practic un wonderswan color cu ecran TFT (color) si mici imbunatatiri de design
Atari
34. Atari 2600 Junior - modelul "restilizat" de Atari 2600
35. Atari Flashback - model de consola aparut in 2004 un omagiu adus seriei 7800
2 PSP Slim
1 Xbox 360
PS3
Ar trebui sa faca lumea un poll pentru catzi dintre voi cu xbox 360 il avetzi modat... :))
pai,odata ce toata lumea il apreciaza pe donely si auzi numai de bine de el,evident pe meritul lui...mai bine de 90% din userii CG care detin 360 il au si modat....cei care nu il au,probabil ca urmeaza sa il modeze...fie au modelul nou de 360 care ii trebuie skimbata unitatea optica si costa 300 de lei...si probabil ca strang bani
uau...felicitari pentru o adevarata colectie... =D>=D>=D>=D>
din curiozitate monky...ai cutii la toate si unde le tzii?
ca banuiesc ca nu prea poti sa le expui pe toate..
360, am avut mega drive 2, ps2, wii si regret ca le'am vandut