Mass Effect 3 all the way.. insa am mari sperante si de la The Last of Us, Darksiders 2 si Hitman. De asemenea, sper sa nu-mi distruga astia de tot amintirea lui Max Payne.
Printable View
Mass Effect 3 all the way.. insa am mari sperante si de la The Last of Us, Darksiders 2 si Hitman. De asemenea, sper sa nu-mi distruga astia de tot amintirea lui Max Payne.
Assassins's Creed 3
Personal cel mai asteptat joc ar fi Far Cry 3 , sper doar sa nu dezamageasca cum a facuto Far cry 2 .
ar mai trebui introduse 2 jocuri...Call of Duty whatever si Assassin's Creed:random title...it's sad but it's a fact..
---------- Post added 16-01-2012 at 04:24 PM ----------
si Hitman Absolution
on topic:eu astept cel mai mult Bioshock Infinite :)
Eu cel mai mult astept borderlands 2 dar nu e in lista :(.
Oricum, sa speram ca FF XIII-II nu va fi ca X-II
Cred ca gta5 va fi peste mw3 ca unitati vandute adica vor face 1 miliard dolari intr-o saptamana..incredibil nu?
cred ca e unul dintre primii ani in care nu astept nici un joc cu nerabdare (cel putin de pe lista). In mare parte pentru ca ce am vrut s-a lansat deja (Uncharted 3, Infamous 2 etc), nu am jucat nici un joc din seria repsectiva inca (Bioshock, Mass Effect) si/sau m-a dezamagit predecesorul (Final Fantasy XIII, GTA 4). Totusi o sa aleg de pe lista aceea Devil May Cry pentru ca sunt extrem de curios cum va fi si cum va fi primit de public...eventual si Prototype 2 sau Darksiders 2.
Jocurile care cat de cat ma intereseaza nu stim daca se vor lansa anul acesta sau nu: The Last Guardian, The Last of Us, Diablo 3 si Final Fantasy Versus XIII.
Mass Effect 3 - No Comment
abia astept sa iasa Bioshock Infinite,Mass Effect 3 dar printre toate astea nici un joc de mlutiplayer pt 2012 ?
Nu stiam ca pot vota mai multe.. oricum am votat Gta V:D De abea astept.
Daca era sa vote mai multe votam si Devil May Cry
Hitman Absolution
Da de God of War 4 nu spune nimeni nimic ;))?
Fifa 2013?
Halo 4 + AC3
am votat Mass Effect 3 , am terminat partea 2 pe PC si a fost f bun jocul , dar astept in acelasi timp la fel de mult si GTA 5 . :)
GTA V?? pfff:))) cele mai tari 3 sunt Bioshock ,Metro the last light,The last of US
GTA 5 si Mass effect 3!!
Cred ca Assassins's Creed 3 merita sa fie trecut in lista
hai fratilor pe bune??asteptati rahatu ala de GTA? sincer pt mine cele mai bune vor fi
Bioshock Infinite
Metro The last light
The Last of Us
Mass Effect 3
Assassins Creed 3