Mass Effect 3 all the way.. insa am mari sperante si de la The Last of Us, Darksiders 2 si Hitman. De asemenea, sper sa nu-mi distruga astia de tot amintirea lui Max Payne.
Mass Effect 3 all the way.. insa am mari sperante si de la The Last of Us, Darksiders 2 si Hitman. De asemenea, sper sa nu-mi distruga astia de tot amintirea lui Max Payne.
Personal cel mai asteptat joc ar fi Far Cry 3 , sper doar sa nu dezamageasca cum a facuto Far cry 2 .
ar mai trebui introduse 2 jocuri...Call of Duty whatever si Assassin's Creed:random title...it's sad but it's a fact..
---------- Post added 16-01-2012 at 04:24 PM ----------
si Hitman Absolution
on topic:eu astept cel mai mult Bioshock Infinite![]()
Eu cel mai mult astept borderlands 2 dar nu e in lista.
Oricum, sa speram ca FF XIII-II nu va fi ca X-II
Cred ca gta5 va fi peste mw3 ca unitati vandute adica vor face 1 miliard dolari intr-o saptamana..incredibil nu?
cred ca e unul dintre primii ani in care nu astept nici un joc cu nerabdare (cel putin de pe lista). In mare parte pentru ca ce am vrut s-a lansat deja (Uncharted 3, Infamous 2 etc), nu am jucat nici un joc din seria repsectiva inca (Bioshock, Mass Effect) si/sau m-a dezamagit predecesorul (Final Fantasy XIII, GTA 4). Totusi o sa aleg de pe lista aceea Devil May Cry pentru ca sunt extrem de curios cum va fi si cum va fi primit de public...eventual si Prototype 2 sau Darksiders 2.
Jocurile care cat de cat ma intereseaza nu stim daca se vor lansa anul acesta sau nu: The Last Guardian, The Last of Us, Diablo 3 si Final Fantasy Versus XIII.
abia astept sa iasa Bioshock Infinite,Mass Effect 3 dar printre toate astea nici un joc de mlutiplayer pt 2012 ?
Nu stiam ca pot vota mai multe.. oricum am votat Gta VDe abea astept.
Daca era sa vote mai multe votam si Devil May Cry
am votat Mass Effect 3 , am terminat partea 2 pe PC si a fost f bun jocul , dar astept in acelasi timp la fel de mult si GTA 5 .![]()
hai fratilor pe bune??asteptati rahatu ala de GTA? sincer pt mine cele mai bune vor fi
Bioshock Infinite
Metro The last light
The Last of Us
Mass Effect 3
Assassins Creed 3
Bookmarks