Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Ai fi de acord cu plata unei taxe modice pentru anuntul deschis pe aria Bazar?

Voters
186. You may not vote on this poll
  • Da, sunt de acord cu plata unei taxe in Bazar.

    82 44.09%
  • Nu, nu sunt de acord cu plata taxei in Bazar.

    55 29.57%
  • Prefer sa donez sau sa licitez (ma abtin).

    45 24.19%
  • Alte idei (postati in thread).

    4 2.15%
Page 6 of 7 FirstFirst ... 4 5 6 7 LastLast
Results 101 to 120 of 124

Thread: Ai fi de acord cu plata unei taxe modice pentru anuntul deschis pe aria Bazar?

  1. #101 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Poate avem noroc si anul 2013 va fi mult mai bun dpdvd financiar... nemaifiind nevoie de niciun fel de taxa catre useri. De fapt, asta a fost ideea de la inceput, ca aici sa avem propriul nostru colt de web unde nu fim asaltati de mii de bannere, sa nu detina controlul o firma sau cativa oameni din business, care sa impuna ce se poate posta si ce nu, ce se poate vinde si ce nu. Eu zic ca pana acum am reusit, si daca nu as fi avut probleme cu job-ul, mi-as fi permis in continuare sa achit restul din buzunar... cu draga inima. Din pacate la mine lovitura mare nu a venit de anul trecut (cand am avut problema cu RAID-ul care a picat si unde am investit o caruta de bani pentru a reporni serverul - rezultatul fiind totusi pierderea celui mai mare client al firmei unde lucrez), ci anul acesta, cand Cris (jumatatea mea, pentru cei care nu o cunosc), a ramas fara job. Si de 10 luni tot cauta un job.

    A nu se intelege ca ma plang. Inca nu mor de foame, Dne Fereste! Insa chiar nu mai pot sustine eu personal bugetul pentru CG (de fapt restul ce ramane de achitat dupa ce luam in calcul donatiile, licitatiile si Premium/VIP memberships).

    Acum, sa fim foarte seriosi si sa recunoastem ca suntem cateva sute de gameri care suntem foarte activi si care am pus suflet pe CG. Daca am sta si am gandi ca suntem macar 100 de insi care putem sa luam premium pe un an (pretul unui joc ieftin - o nimica toata pentru un gamer) si deja ar fi suficient sa achitam hostingul. Pentru restul de licente si alte nebunii, ne-am descurca cu ceea ce mai vine din donatii, licitatii, bannere (chiar si temporare/periodice).

    Din pacate insa, de-abia daca sunt 20 de Premium Members (dintre care multi nici macar nu au decat pe 1-3 luni). Si ma uit mai sus de exp. si vad cum atat de multi propun solutii salvatoare, cand de fapt solutia e doar la un click distanta. De exp. daca doar cei din acest thread ar fi fost Premium Members pe un an, deja threadul acesta n-ar mai fi avut niciun sens.

    Honestly, ce se intampla aici imi aduce aminte de cele cateva situatii (stanjenitoare, ce-i drept), in care am vandut cateva jocuri la pret modic pe aria de Bazar... unde userii respectivi s-au tocmit chiar si pentru 5 RON extra. Am lasat de la mine, ca nu mor pentru cativa banuti in minus, insa surpriza mare a fost cand respectivii s-au prezentat la mine in ultimul model de BMW.

    Ma uit la cativa useri de pe aria de Bazar care au facut mii de euro (pe an) din vanzari de jocuri... insa niciodata nu au cerut un sticky, nu au donat 1 EUR, nu au participat cu nimic niciodata. Si probabil nici nu o vor face...

    As vrea sa fiu trist... insa e Craciunul si nu pot sa fiu asa. Sper decat ca situatia se va schimba, ca vom rezolva toate cele si vom reveni in forta (pentru asta sincer ar trebui bani pentru editori, sau oameni dedicati care sa nu faca treaba asta pentru bani).

    Sarbatori Fericite guys! Lasati problemele si supararile momentan... si vom vedea de la anul cum le-om rezolva pe toate. Suntem gameri seriosi la urma urmei... nu ne lasam noi asa greu. Trecem si de Boss-ul asta, that's for sure!

    Respect!

  2. #102 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Sunt offtopic, dar totusi, de ce nu mai facem o intalnire? Nu neaparat de craciun, pur si simplu o intalnire sa jucam ceva si sa mai discutam. S-a mai propus, ca pe langa taxa acea care era mancarea, mai puneam in plus 30-50 lei pt donatii.
    Eu personal, nu am donat niciodata, insa as veni la o intalnire ca cea mentionata mai sus si ma gandesc ca or mai fi cativa in cazul meu, iar pe langa asta am vazut ca si Dark Wadder punea ceva jocuri la bataie, din care banii se duceau tot la server. Am inteles ca de Craciun mai toata lumea e plecata, dar se poate dupa sarbatori. (desi poate vor veni multi cu scuza ca nu mai sunt bani dupa sarbatori).

  3. #103 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Vom mai face tray... insa trebuie sa-mi revin pentru asa ceva. Si din punct de vedere al sanatatii (got some issues) si financiar. Nu stie multa lume, dar cam la toate intalnirile a trebuit sa scot ceva bani din buzunar pentru a achita. Ba nu au venit cei care s-au anuntat (si a trebuit sa platesc meniurile), ba s-a consumat ceva extra si nu s-a achitat, ba trebuia ceva atentii la barman/ospatari ca sa fie totul mai ok sau sa putem sta ceva mai mult... stuff like that. In ziua de azi, totul costa. Dar, stii vorba aceea... noi sa fim sanatosi!

  4. #104 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Lumea nu isi da seama ca daca 200 oameni doneaza 1 EU pe luna - site-ul este salvat an de an si raman si bani pentru premii (nu multi ce-i drept - dar ceva special de craciun cu cateva premii acolo pentru participanti).

    Pe forum zilnic sunt convins ca sunt activi mult mai multi insa nu cred ca isi da nimeni seama despre ce vorbim noi aici - ca suntem cu un picior in groapa, poate cand site-ul se va opri brusc o sa se simta lipsa.

    Profit de ocazia sarbatorilor sa multumesc tuturor celor care au donat / oferit produse la licitatii - cat si celor care au cumparat VIP - multumesc lui Monky care este precum Atlas - multumesc colegilor moderatori si editorilor si nu in ultumul rand va multumesc tuturor userilor pentru ca ei sunt oglinda in care se reflecta forumul acesta - Craciun fericit dragilor.

  5. #105 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Sarbatori fericite tuturor consolistilor !

  6. #106 SP
    Member PayneKiller's Avatar
    Sa stii MonkY ca ai avea un succes muuuult mai mare daca ai face cumva sa platim prin SMS

  7. #107 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by PayneKiller View Post
    Sa stii MonkY ca ai avea un succes muuuult mai mare daca ai face cumva sa platim prin SMS
    Am tot incercat... uite o sa mai incerc odata, sa dau telefoane pe la toti cei cu servicii de SMS-uri, poate de anul acesta s-au mai schimbat conditiile. Desi sincer ma indoiesc profund. Problema lor e ca ori iti cer un anumit numar de SMS-uri pe luna (daca nu le faci, le achiti oricum), fie iti pun o taxa imensa (la 3 EUR, 2EUR sunt ai lor), fie nu vor decat pe firma (si atunci la suma respectiva, sa zicem ca donezi 10 EUR, 24% e TVA, 16% e impozit, 25% iti iau ei... ramai cu un nimic... si te simti si prost ca ai cerut atatia bani omului).

  8. #108 SP
    Member PayneKiller's Avatar
    Speranta moare ultima...deci mai incearca odata !

  9. #109 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    So? Ce facem?

  10. #110 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Sunt 67 de useri care sunt de acord cu plata unei taxe si 36 care au zis ca prefera sa doneze, total 103. Daca macar acesti 103 useri doneaza cate 10 euro se mai prelungestea viata CG cu 6 luni.
    Eu mi-am prelungit acum abonamentul Premium cu inca 1 an (20 euro). Sunt din cei 67... Care ma urmeaza...?

    http://www.consolegames.ro/forum/f59...evoie-de-tine/
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Well guys, a venit noul an 2013 si odata cu el si o noua factura pentru hostingul alocat serverului dedicat (unde avem site-ul). Factura mare, pe masura traficului si a nebuniilor de pe server. Anul trecut am reusit sa strangem aproximativ 50% din suma necesara, si am achitat eu si Donely restul. De data aceasta insa, trebuie sa recunosc ca eu personal nu imi mai pot permite sa achit din buzunarul propriu (pentru ca e gol). Si cum sponsorii par ca se ascund iar Premium Users avem prea putini, avem nevoie de voi pentru a tine CG-ul in viata!

    De costuri hardware nici nu mai vorbesc (va reamintesc ca anul trecut datorita crash-ului am fost nevoit sa achizitionez un nou controller RAID (Intel RS2BL080) + 7 x SAS-uri Enterprise (Seagate ST1000NM0001). Timing mai prost decat acela nu a existat (cred ca a fost pretul culminant la HDD-uri - au fost aproximativ 3000 EUR dintr-un foc). De licente pentru vBulletin, cPanel & Co nici nu are rost sa mai amintesc. Dar, acestea sunt costuri pe care mi le-am asumat eu personal. Mi-as fi dorit sa putem avea bani pentru premii sau pentru a putea plati editorii, insa dupa cum s-a putut observa, noi nu am reusit sa strangem nici macar minimul necesar.

    Acestea fiind spuse, sa nu se inteleaga ca se plange cineva. Doar ca am ajuns sa punem calculul adevarat pe hartie, si rezultatul nu e bun deloc. Vad bloguri de 2 lei (ma scuzati de expresie) cu trafic si vizitatori de 100 de ori mai mici ca noi care fac bani seriosi (unii chiar traiesc din asta, si o fac foarte bine). Si mai si merg pe hosting-uri de 10 EUR pe luna. Asta si pentru ca acolo oamenii se implica, chiar dau click-uri pe bannerele de pe site... ceea ce la noi pare a nu se intampla.

    Am incercat cu Profitshare de la emag (acum avem 32.67 RON)... am incercat cu PCGarage (acum avem 92,12 RON)... mai nou am pus si de la Altex (nu pare a functiona grozav, sunt 0 RON)... am incercat si Google AdSense (a rezistat maxim o luna si a fost inchis). Personal am cautat sponsori peste tot. Am mai prins cate un banner pentru perioade limitate, dar nimic serios si de lunga durata. Singurii care au ajutat in ultima perioada au fost Webpredator si Robertdinu... insa din pacate nu e suficient.

    Eu unul am ajuns sa aloc pentru site (development, bugs, moderare si administrare) mai mult timp decat aloc serviciului sau vietii personale. Pentru mine a insemnat enorm acest proiect, si trebuie sa recunosc ca a fost probabil cel mai de suflet (si mai scump) proiect al meu. Insa ma tem ca nu mai este suficient doar sufletul pentru a-l tine in viata.

    Am observat de-a lungul timpului foarte multi care fac bani seriosi pe CG, insa care nu au donat macar odata 1 EUR. Oameni cu super afaceri care atunci cand vine vorba de ajutor, sunt de negasit...

    So, vorba lunga, saracia omului! Pe scurt, daca gamerii nu doresc sa ajute CG-ul, inseamna ca acesta nu merita sa traiasca in continuare! Avem deadline pana pe 1 Februarie, timp in care trebuie sa strangem bani pentru macar 6 luni (12 luni ar fi optim). Asta inseamna 999 EUR pentru 6 luni. O nimica toata, daca ne gandim ca sunt peste 22.000 de useri inregistrati.

    Daca luam in calcul ca macar 1.000 din cei 22.000 doneaza cate 1 EUR, si deja banutii sunt facuti pentru cele 6 luni. Sau 100 de useri cate 10 EUR. Chiar nu este ceva atat de greu... din pacate insa, trebuie vointa. Stiu ca nu am reusit sa realizam un sistem via SMS (pentru ca fie suntem taxati prea mult, fie se impun conditii extrem de ciudate - gen, sa avem minim 500 de SMS-uri pe luna, ceea ce e imposibil). Stiu ca poate nu toti aveti PayPal (desi e atat de simplu), insa daca exista vointa, oricine poate ajunge la orice banca si dona direct in cont.

    Acum, totul tine de voi. Daca doriti sa mearga mai departe... Donati, Licitati sau achizitionati Premium Membership (cel prin care dealtfel aveti si multe avantaje fata de membership-ul default). Sau, poate gasiti un sponsor care sa rezolve problema. Sau aveti bani multi si vreti sa va implicati in acest proiect. Orice ajutor e binevenit.

    Eu unul voi incerca sa caut prin tolba mea de jocuri si accesorii... si voi deschide un thread pe aria de Licitatii. Fata de anul trecut insa, nu voi mai face aceeasi greseala si toate cele vor porni de la un pret "premium". In sensul ca anul trecut, am vandut jocuri si m-a costat mai mult curierul (in special pentru persoanele din localitati unde s-a luat fiecare km in calcul) decat pretul cu care s-a dat jocul respectiv. La urma urmei, cine doreste sa ajute, o face pentru CG, nu pentru a cumpara chilipiruri.

    In cazul in care nu vom strange banii si vom opri proiectul (va rog sa nu mai propuneti mutarea pe hostinguri de 2 lei - ori facem ceva profi si impecabil din punct de vedere software si hardware, ori nu mai facem nimic... nu vreau sa ne batem joc de munca noastra sau de voi)... atunci tin sa multumesc tuturor care au pus umarul la CG. Iar banii donati in aceasta perioada va vor fi inapoiati (minus taxele impuse de PayPal sau banca).

    So... 1 Februarie 2013, va fi momentul in care vom vedea cat de apreciat este acest proiect si cat de unita este comunitatea consolistilor (si a gamerilor de aici in general). I can only hope...
    Aaa... si pentru cine este interesat, inca un imbold:
    Quote Originally Posted by rodarkone View Post
    Cei care vor cumpara Premium* in perioada urmatoare vor primi gratuit din partea mea o invitatie STEAM - DOTA 2 (in limita stocului disponibil) deci grabiti'va.

    *6 sau 12 luni

  11. #111 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Gata? E pauza? Ne-am oprit la 227 euro?
    Haideti ca se poate!

  12. #112 SP
    Banned isis's Avatar
    Nu va suparati pe mine pentru impresia care o postez aici, sunt un simplu utilizator. Sincer, nu mi se pare correct sa fortezi oamenii sa plateasca pentru ca tu sa tii site-ul in picioare. E proiectul tau nu al lor, si tu ai nevoie de ei ca altfel ar fii site-ul gol. Pe nici un site de dincolo de TECH nu am vazut sa fie pusi userii sa plateasca. E ca si cum m-ai forta sa platesc daca vreau sa fac parte din comunitatea ta, eu ma simt fortat [cum se simt de altfel 99%] si nu platesc nimic.

    Eu personal am donat pentru acest site mai mult ca multi, jocuri de PS3 de valori destul de mari si nu am cerut VIP sau nimic. Dar gandeste-te, ca oamenii in momentul in care le ceri ceva pentru un serviciu care ar trebui sa fie gratis, vor refuza sa plateasca. Pentru ca se simt fortati. Hai ca ne inchidem, hai ca nu stiu ce, hai ca nu mai putem.

    Pai nu e problema mea ca user ca ai probleme, cum nici problema ta ca administrator nu e ce probleme am eu ca user. Asa nu o sa sensibilizezi oamenii, plangandu-te. Oamenilor nu le este mila. Oamenilor nu le place sa fie stresati si fortati.

    Vrei sa strangi bani, lasa la o parte banerele cu CG moare, aveti mila, are nevoie de tine, etc. Nu vei reusi nimic sau foarte putin. Vrei sa faci o treaba, fii diplomat. Nu cere pentru inceput nimanui nimic, povestile lacrimogene nu au impresionat pe nimeni, iti spun din experienta mea man. Ia ce spun ca un sfat nu ca rautate.

    Vrei sa faci niste bani, ofera ceva interesant pentru care userii sa fie dispusi sa plateasca. Din mila vei sta asa an de an cu ploconeli si abia vei strange banii. Ganditi-va voi staff-ul la niste servicii pentru USERI pentru care USERII ar fii fispusi sa plateasca.

    Sunt de accord cu taxa la aria de publicitate, dar asta, aplicabila celor care chiar fac niste bani pe aria asta. Ca mie nu imi convine sa vand un joc odata pe an cu 100 RON pe care sa ma simt obligati sa ii platesc ca taxa. Sa plateasca cine are un anumit numar de vanzari pe luna. Si asa mai departe. Daca tot ce ati facut nu a mers, inseamna ca nu a atras userii. Trebuie sa gasiti altceva, ceva pentru care userii sa fie dispusi de buna voie sa dea bani.

    E vorba de atitudine man. Multa bafta!

  13. #113 SP
    Admin MonkY's Avatar
    isis: lucrul despre care vorbesti tu exista deja, si se numeste Premium: http://www.consolegames.ro/forum/f59...ium-vip-users/.

    In plus, nu se plange nimeni. A fost doar prezentata o realitate (ca CG-ul poate muri), si dupa cum se vede, consolistii s-au mobilizat si deja avem banii stransi pentru 6 luni. Vedem daca reusim pentru 12... si mergem mai departe. Nu cred ca e nevoie de show-uri de tip OTV pentru a rezolva o problema, ca doar suntem gameri seriosi.

    Pe viitor, poate vom gasi un sponsor serios, care intelege cat de mult inseamna industria de gaming si cat de mult inseamna o comunitate serioasa... si vom rezolva toate cele. Pana atunci, we are still alive and kickin'!

  14. #114 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Quote Originally Posted by isis View Post
    Nu va suparati pe mine pentru impresia care o postez aici, sunt un simplu utilizator. Sincer, nu mi se pare correct sa fortezi oamenii sa plateasca pentru ca tu sa tii site-ul in picioare. E proiectul tau nu al lor, si tu ai nevoie de ei ca altfel ar fii site-ul gol. Pe nici un site de dincolo de TECH nu am vazut sa fie pusi userii sa plateasca. E ca si cum m-ai forta sa platesc daca vreau sa fac parte din comunitatea ta, eu ma simt fortat [cum se simt de altfel 99%] si nu platesc nimic.

    Eu personal am donat pentru acest site mai mult ca multi, jocuri de PS3 de valori destul de mari si nu am cerut VIP sau nimic. Dar gandeste-te, ca oamenii in momentul in care le ceri ceva pentru un serviciu care ar trebui sa fie gratis, vor refuza sa plateasca. Pentru ca se simt fortati. Hai ca ne inchidem, hai ca nu stiu ce, hai ca nu mai putem.

    Pai nu e problema mea ca user ca ai probleme, cum nici problema ta ca administrator nu e ce probleme am eu ca user. Asa nu o sa sensibilizezi oamenii, plangandu-te. Oamenilor nu le este mila. Oamenilor nu le place sa fie stresati si fortati.

    Vrei sa strangi bani, lasa la o parte banerele cu CG moare, aveti mila, are nevoie de tine, etc. Nu vei reusi nimic sau foarte putin. Vrei sa faci o treaba, fii diplomat. Nu cere pentru inceput nimanui nimic, povestile lacrimogene nu au impresionat pe nimeni, iti spun din experienta mea man. Ia ce spun ca un sfat nu ca rautate.

    Vrei sa faci niste bani, ofera ceva interesant pentru care userii sa fie dispusi sa plateasca. Din mila vei sta asa an de an cu ploconeli si abia vei strange banii. Ganditi-va voi staff-ul la niste servicii pentru USERI pentru care USERII ar fii fispusi sa plateasca.

    Sunt de accord cu taxa la aria de publicitate, dar asta, aplicabila celor care chiar fac niste bani pe aria asta. Ca mie nu imi convine sa vand un joc odata pe an cu 100 RON pe care sa ma simt obligati sa ii platesc ca taxa. Sa plateasca cine are un anumit numar de vanzari pe luna. Si asa mai departe. Daca tot ce ati facut nu a mers, inseamna ca nu a atras userii. Trebuie sa gasiti altceva, ceva pentru care userii sa fie dispusi de buna voie sa dea bani.

    E vorba de atitudine man. Multa bafta!
    Nu te obliga nimeni sa platesti pt membership - ci doar dc vrei mai mult (features premium): adica acces la coduri zavvi, aria publicitate, suport tehnic pt problemele pe care le intampini, spatiu suplimentar de upload, inbox - intr-un cuvant, chestii pe care toate site-urile de dincolo o fac!
    Oricum nici tu nu vad ca esti prea novice pe bazar si crede-ma ca le-au incercat moderatorii pe toate!

  15. #115 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by isis View Post
    Vrei sa strangi bani, lasa la o parte banerele cu CG moare, aveti mila, are nevoie de tine, etc. Nu vei reusi nimic sau foarte putin. Vrei sa faci o treaba, fii diplomat. Nu cere pentru inceput nimanui nimic, povestile lacrimogene nu au impresionat pe nimeni, iti spun din experienta mea man. Ia ce spun ca un sfat nu ca rautate.
    Si totusi uite ca viata bate filmul si realitatea contrazice teoria, in aprox. o luna s-au strans peste 1.000 euro, eu zic ca nu e "nimic sau foarte putin". Insa pe termen mai lung s-ar putea sa ai dreptate, niste sponsori, reclame, etc sunt necesare. Iar sponsorii vin daca ai trafic, useri, etc. Si n-o sa ai useri multi daca le impui taxe.

    Trebuiesc atrasi useri noi, asa poate vin si sponsorii.

    Revenind la taxe, pe mine nu prea ma atrage nimic din facilitatile "Premium", dar as plati o taxa sa mi se ofere versiune de forum pt mobile

    E doar o idee, poate vor si altii. Si nu ziceti tapatalk ca fac ca mentorica.

  16. #116 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Nu te supara,RaverX,dar nu inteleg de ce ti-ai dori o versiune mobila a site-ului atata timp cat Tapatalk-ul face o treaba de nota 10.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  17. #117 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Tapatalk-ul e paid app in primul rand. Plus ca are si cateva minusuri desi si eu il folosesc si nu simt nevoia unei variante mobile a site-ului. Varianta ce evident ar necesita costuri suplimentare - dar vad ca nu se acopera nici macar costul pentru asta pe care o avem acum...

    Quote Originally Posted by Firezu View Post
    Nu te supara,RaverX,dar nu inteleg de ce ti-ai dori o versiune mobila a site-ului atata timp cat Tapatalk-ul face o treaba de nota 10.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  18. #118 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Guys, in ultima varianta de vBulletin 5 Connect, exista si Mobile Suite Bundle. Oricum va trebui sa upgradam la ultima versiune (e cam 359 USD upgrade-ul)... insa, va mai trece ceva timp pana vom pune vB 5 Connect. Ca sa va faceti o idee, acum este... beta 27! Noua ne-a luat o luna ca sa punem la punct o versiune finala... daramite cu modificarile actuale (ca idee, nu mai merge aproape nimic de pe vB 4 pe vB 5). Deci probabil ca dupa versiunea finala, mai lasam sa treaca 3-6 luni (pentru a fi lansate si addon-urile necesare), vom trece si noi. Momentan, ar fi useless.

    P.S. Nu se compara varianta mobila cu Tapatalk-ul oricum... iar personal cred ca in ziua de azi, cu ce smartphone-uri si tablete sunt, e cam useless. Eu nu incarc niciodata varianta mobila la un site. Prea multe functii in minus... In plus, odata facut cache la css-uri, orice browser modern incarca minimul posibil. Si nici nu avem vreun site super mega incarcat (cred ca in fiecare zi mai optimizez un .png sau un .jpg, tocmai in ideea de a micsora tot) incat sa zici ca mananca o tona de bandwith...

  19. #119 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Nu inteleg de ce nu se ia nici o masura cu privire la persoanele care posteaza strict pe aria bazar si nu se implica in nici un fel pe celelalte arii,cu atat mai putin sa ajute comunitatea.Un exemplu bun ar fi acest individ : View Profile: SilentHill - Console Games .Are aproximativ 4.000 mii de posturi ,toate pe aria bazar.

  20. #120 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Sunt destui. Isi vad de interes si atat. Decat sa apelezi la specimene de genul asta mai bine ne mai chinuim noi inca o tura cand se apropie iar termenul.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 7 FirstFirst ... 4 5 6 7 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 6 Last Post: 01-03-2014, 20:00
  2. Replies: 30 Last Post: 17-12-2009, 11:24
  3. Ghid pentru alegerea unei console nextgen! By Xtm in forum Console Club
    Replies: 101 Last Post: 02-12-2008, 18:06

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts