-
1 Attachment(s)
Ce mai bea un consolist?
Cred ca e de la caldura... altfel nu-mi explic de ce imi vin in cap doar intrebari legate de "gamers habbits". Dar, la naiba, daca tot vin, macar sa le fac si publice nu? Altfel singurul neuron functional pe astfel de calduri ar fi foarte dezamagit... Anyway, de data aceasta ma gandesc ca n-ar strica sa aflam ce mai consuma consolistii, in special pe astfel de calduri. Don't worry, printre bauturi voi trece si pe cele non-alcoolice, pentru cei care nu pot sau nu vor sa bea asa ceva. So, let's get started. Raspunsurile sunt multiselect, deci puteti alege si combo-uri gen "wiskey + cola" :)
-
Hai mai, nu pot sa cred... momentan cea mai votata bautura: laptele :evil:
-
Coffee coffee coffee!! :D
-
De vreo doua saptamani, doar apa plata si cafea. :))
-
Hai cu berea , azi beau , pana crap..;)
-
-
Hot tea, pe modelul berberilor, ca sa le tina mai tare de sete pe canicula. :D
-
Hopa, a castigat apa teren. Avem berea si apa la egalitate 8-}
-
Nu ne pune apa in vin ca ne otravim.
-
whisky si bere.. altceva nu intra :3
-
Stai linistit, Monky, mai sunt si pustani pe forum. N-o sa recunoasca niciodata ca beau si altceva in afara de bere, sau alcool in general. N-ar mai fi cool apoi. :evil:
-
Laptele de dimineata , apa din necesitate , Berea cu baetzii , si cola + rom pentru serile speciale , idem vin + cola :))
-
Le prefer aproape pe toate, mai putin, gin, palinca, tuica, tequila, coniac, fresh, Dar de departe, preferatul meu este romul Havana Club Anejo Especial :x, gol sau amestecat cu cola si gheata. :pirate: Arghhhhh!
-
-
Quote:
Originally Posted by
Marinake
Absint someone?
Te vad eu cum te mai aperi in fifa cu absint la bord. :P
-
Absint, DA (dar nu ala diluat la 50 grade ci cel original la 70). Si daca trebui sa pomenesc ceva de pe lista atunci conduce detasat palinca.
-
-
Bautura pe care o beau in principiu difera de anotimp imi place sa le imbin dar cu limita, spre exemplu in anotimpul friguros nu prea beau bere, rar doar daca imi este pofta insa vara treaba este cu totul alta, rece de la frigider merge oricand :D.
Iarna trec pe vinuri in special merlot sau cele demi-dulci, iar in oras prefer oricand un vin pentru ca berea ma face sa ma duc la toaleta prea des si prefer sa o sorb in casa sau intr-un loc cu buda aproape, iar un alt dezavantaj pe care o are berea este ca ma face sa ma simt balonat.
Alte bauturi din meniu este tuica :naughty: aia de pruna, uneori seaca uneori combin cu o limonada sau un shake (combinatii de-ale mele), apoi rareori vodka daca nu e tuica, in orice caz totul cu limita si rar cu tariile. (uneori adiministrez un 50 cand ma simt nasol la stomac :memetroll:)
Cafea in general dimineata dar nu zilnic, lapte cat cuprinde.
Acum vorba lui tataiemiu cand il intrebai "bre da apa cand bei?" si raspunsul era "apa o folosesc doar in mamaliga".
-
Quote:
Originally Posted by
Marinake
Absint someone?
Am o sticla de absint "d-ala original" de vreo 10 ani. Il folosesc ca dezinfectant, ca orice altceva e crima si pedeapsa :)
-
Ultima data cand am baut absint am zacut 2 zile :))
Berea e la putere, pe apa nu dau banii ;)