Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 11 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 LastLast
Results 161 to 180 of 216

Thread: Star Wars Battlefront 2

  1. #161 SP
    Banned PS4&PS3's Avatar
    Eu am jocul si e super. Imi place la nebunie. As fi dat pe el si de 3 ori cat face in prezent.

    FIFA e PEGI 3 si de vreo 7-8 ani se pot cumpara fifa coins in UT. Si se trezesc belgienii ca Star Wars BF 2, care este PEGI 12, e joc de noroc. Hai lasa-ma mai belgienilor, va dati crocanti ca sunteti la Bruxelles si va faceti de cap. Sa-l interzica in Belgia si cu asta basta, daca atata ii duce capul. Nici un alt stat membru UE nu a ridicat aceasta problema.

    Star Wars BF2 contine campanie offline, deci e normal sa puna un pret pe joc si sa nu fie free-to-play cum am vazut pe aici ca vor unii, moka. 60 de euro este un pret mic pentru tarile din vestul Europei. Nu poate sa-l vanda acolo cu 60 de euro, iar in estul Europei sa-l vanda, de exemplu, la jumatate de pret.

    Va convine pretul bine, nu va convine nu cumparati jocul si gata, nu e obligatoriu sa-l cumparati. Va puteti uita pe youtube la walkthrough-uri Star Wars BF 2 ca la un film la cinema. Umpleti topicul numai cu plangeri de tot felul, care oricum nu au niciun efect. Vad aici numai ca EA sunt nu stiu cum.

    Dar cand se lanseaza un film Star Wars pe Blu-Ray la pretul de 150 lei, nu mai face lumea atata garagata, ca asteapta sa-l ia de pe torenti moka. Ma intreb daca acest joc se putea lua de pe torenti si juca in multiplayer online, toata lumea era fericita?

  2. #162 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    la 6 dimineata atata amar pe tine ?!

    doamne.. poate ca tu esti mai bogat , joaca-te linistit pt ca nu ai inteles fenomenul.

  3. #163 SP
    Banned PS4&PS3's Avatar
    Fenomenul e de business.

  4. #164 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Au intrat baietii din AFI pe receptie?

  5. #165 SP
    AkF
    Member AkF's Avatar
    Sa nu mai coste 60€ ca acum 10 ani un joc mi se pare normal. Inflația a crescut, salariile angajaților nu au stat pe loc, totul s-a scumpit in general. Era logic si normal ca și Producătorii/ Publisherii de jocuri sa crească prețul. Problema este cum au făcut-o.

    In loc sa ceara pe un joc 80e la toată lumea, au introdus acest sistem de plăti unde poți sa platesti o avere dacă te tine buzunarul. Nu este corect din partea lor pentru ca clienții lor in mare parte sunt copii/ adolescenți care au mai mult sau mai puțin discernământ. Pur și simplu sunt mai ușor de convins decât un adult sa scoată banul.

    Sistemul se folosește practic de la început in jocuri de pe iOS/ Android in sistemul free to play și nu s-a scandalizat lumea. Este acceptat tacit de toată lumea din toate mediile și nu văd cum s-ar schimba acest lucru prea curând.

    Influența acestor companii este imensa, in special pe YouTube unde se afla targetul lor direct și creste pe zi ce trece. Sunt convins ca sunt putini in procentaj cei care cheltuie bani extra intr-un joc pe lângă suma de achiziție, dar au o contribuție considerabila asupra rotunjirii veniturilor. Partea proasta e ca pentru cei putini care sunt dispuși sa plătească extra, strica experiența tuturor care a plătit bani la fel de valoroși pentru a achiziționa jocul.

    Cred ca a fost mai mult un eșec de PR ce s-a întâmplat acum, o greșeală de abordare. Sunt 99% convins ca o sa facă la fel in viitor dar o sa fie prezentat in forma diferită. Deja sunt adepți chiar aici pe forum cărora nu li se pare nimic greșit intr-o astfel de abordare.

    Ceea ce poți face este sa nu le mai cumperi jocul, dar atunci te pedepsești și pe tine pierzând experiența, nu doar pe ei. Sunt foarte putine persoane in lumea asta dispuse la sacrificii pentru alții. Cei care au vrut sa-l cumpere de la început pentru ca sunt fani Star Wars oricum l-au cumpărat. Eventual nu au câștigat fani noi, dar nu-i văd sa fi pierdut ceva. Au renunțat la un câștig suplimentar prin faptul ca au dat înapoi.

    EA fiind o companie imensa a avut bad press și înainte de microtranzactii. La fel cum au fani infocati, au și la fel de mulți critici la fel de infocati.

  6. #166 SP
    Banned PS4&PS3's Avatar
    Acum am vazut ca jocul e PEGI 16. Jocul e facut pentru de la adolescenti in sus (mai exact de la 16 ani in sus). Copii nu intra in discutie, decat cu acordul parintilor.

    De exemplu, de vreo 10 ani lumea e nemultumita de FIFA, ca e arcade etc. si tot au facut vanzari si bani.

    Nu cred ca aia fara discernamant au card bancar sa plateasca extra.

  7. #167 SP
    Member Otman's Avatar
    @AkF uita-te la video-ul de pe pagina anterioara......prostia asta cu costurile au crescut vor sa ne-o bage publisherii pe gat si din pacate ii crede foarte multa lume. In ultimi 10 ani EA a platit in fiecate an mai putin pe costul de productie. In 2017 EA a cheltuit ~300 mil $ mai putin pe productie decat in 2009.......NA CUM II??? Le trebuie loot boxes ca sa supravetuiasca sau e pura lacomie???

    @PS4&PS3 Nu stiu cati ani ai, dar nu ai prins deloc ideea de ce lumea face scandal. Probabil nu vezi incotro se duce trendul actual si esti multumit sa joci jocuri de mobile la pret de AAA pe PC/Consola.
    Trist, foarte trist, poti sa-ti pui un CV la EA, daca ce se intampla nu te deranjeaza cu nimic...ai un viitor acolo.


    Lumea nu s-a scandalizat pana acuma, pentru ca "gameri"....cui ii pasa de gameri...jocuri pe mobile....fifa....is chestii marunte care nu atrag atentia chiar daca unii au protestat demult.
    Dar cand vorbim de Star Wars...si de cel mai nesimtit model de loot boxes de pana acuma...sare lumea in sus.

    Dupa tot taraboiul asta, va veni 100% o schimbare, vor fi reglementari (de genul 18+ gambling), vor disparea loot boxes din multe jocuri...etc.

  8. #168 SP
    Banned PS4&PS3's Avatar
    Haide mai, sunt pe lumea asta mai multi fani Star Wars decat fotbal? Eu zic ca de fotbal.

    Poate nu vedeti voi unde deja s-a dus de mult, long time ago, trend-ul actual. Totul pe lumea asta e aproape industrie, adica business. Salariile au crescut, impozite trebuie platite, serverele trebuie intretinute, Sony&Microsoft trebuie sa faca si ele profit, deoarece au cota parte din pretul jocului. Nevoile oamenilor au crescut, acum o masina este must have, inainte era lux. Probabil ca in Canada impozitul pe venit peste o anumita suma este vreo 60% si probabil statul canadian incaseaza impozite si pe vanzarile din afara tarii.

    Si acum, pe bune, cine face ceva doar pe placul lumii? Mai gandeste-te ca Disney le ia ditamai procentul din profit.

    Pe star wars-ul asta ce apare acum Disney ia 65% din incasarile cinematografelor.

  9. #169 SP
    AkF
    Member AkF's Avatar

    Star Wars Battlefront 2

    @Otman Au investit mai puțin in Development, deci au ieșit jocuri mai proaste la 60e+ microtranzactii. Dar ai rămas cu iluzia ca un joc tot 60e costa. Costurile au crescut la toate in ultimii zece ani. Puteau sa crească prețul Per joc cum am spus eu, dar atunci nu mai aveau profitul imens care îl au acum. Nici măcar 60e nu mai costa, e mai ieftin, deoarece 60e in 2017 nu mai valorează cei 60e din 2007. 60e in 2007 sunt 70.61e in 2017. Cam atât ar trebui sa coste un joc dacă raportam la inflație. Dacă elimini DLC și microtranzactii și te descurci fără ele, jocurile sunt mult mai ieftine fata de acum zece ani.

    Din contra, nu sunt chestii mărunte, din moment ce atrag miliarde anual doar in cazul EA. Toată lumea știe și toată lumea tace pentru ca ies bani frumoși pentru multe părți implicate. Ca dovada ca nu s-a schimbat nimic decât după ce a pornit scandalul. Este total imoral ce se intampla dar toti se fac ca nu văd.

  10. #170 SP
    Member Otman's Avatar
    @AkF Eu cred ca tu nu sti ce vorbesti.......raportat la inflatie fata de anul 2009, in anul 2017 EA a cheltuit 300.000.000$ mai putin pe development....asta in timp ce profitul lor a crescut in fiecare an...........

    Deci faza cu "avem nevoie musai de microtranzactii ca sa supravietuim" e o minciuna gogonata.

    CD Projekt Red, o firma poloneza, are ~ 700 de angajati, a incasat in 2015 ~227 mil $ din Witcher 3...un joc de 60$, un joc enorm ca si poveste, content, grafica, TOT....cu mult peste orice a scos vreodata EA (content si calitate), un joc fara nici o microtranzactie, loot box sau alte rahaturi. Si is pe profit frumos, fericiti si au bani si pentru Cyberpunk care mai are vreo 3 ani de development.

    @PS4&PS3 Da pe lumea asta sunt MULT mai multi fani Star Wars decat a jocului video Fifa...nu toti cei care se uita la fotbal se si joaca Fifa.

  11. #171 SP
    AkF
    Member AkF's Avatar
    Eu îți recomand sa mai citești inca o data ce am scris, cred ca nu ai înțeles. Eu am vorbit despre ceva, tu mi-ai răspuns la altceva. Ți-am explicat fenomenul, nu am spus ca sunt de acord cu el. Atitudinea de “cine nu e de acord cu mine e împotriva mea” e puerila.

  12. #172 SP
    Member Otman's Avatar
    Quote Originally Posted by AkF View Post
    @Otman Au investit mai puțin in Development, deci au ieșit jocuri mai proaste la 60e+ microtranzactii. Dar ai rămas cu iluzia ca un joc tot 60e costa. Costurile au crescut la toate in ultimii zece ani. Puteau sa crească prețul Per joc cum am spus eu, dar atunci nu mai aveau profitul imens care îl au acum.
    Am mai citit odata...la asta ti-am raspuns, mai exact ce nu am inteles?

    Ca au investit 300 mil mai putin sau i-a costat 300 mil mai putin e irelevant, oricum nu pot spune ca costurile de productie au crescut...ele au scazut...ca de asta folosesc Frostbite la toate jocurile lor de la Fifa la Bf1, ca sa scada costuri.
    Profitul imens le iese din faptul ca au transformat toate jocurile lor in loterie.

    Nici măcar 60e nu mai costa, e mai ieftin, deoarece 60e in 2017 nu mai valorează cei 60e din 2007. 60e in 2007 sunt 70.61e in 2017. Cam atât ar trebui sa coste un joc dacă raportam la inflație.
    Editia Battlefront Deluxe care costa 80$ e fix la fel...

  13. #173 SP
    AkF
    Member AkF's Avatar
    Pai asta am spus și eu. Ca a scăzut costul de Development pentru ca a scăzut și prețul jocului. 60 de USD in 2007 nu sunt același lucru cu 60 de USD in 2017. Dar prețul e același, nu a crescut, tot 60 USD costa un joc. Au trebuit sa taie de undeva și au tăiat de unde doare mai tare. In loc ca jocurile sa evolueze sau sa rămână la fel măcar la nivelul anului 2007 ca și conținut( jocul de baza) crescând prețul treptat sau la 65 și după la 70 pana in 2017, ei au tăiat din experiența importantă și au adăugat “conținut extra” prin DLC, skinuri, arme noi, season pass etc. Mai nou vor bani și sa progresezi pentru ca au văzut ca le merge. A scăzut prețul de Development pentru ca a scăzut și încasările lor dacă ne referim strict la cei 60 la lansare. Ei aici intr-adevăr mint, e o scuza pentru a cere bani pentru microtranzactii. Intr-adevăr încasează mai puțin, dar și cheltuie mai puțin, dar încasează suplimentar din Microtranzactii și fac mult mai mult decât înainte.

    De exemplu, eu as fi de acord sa dau 80 USD/E pe un joc pentru ca înțeleg ca sunt alte costuri fata de 2007. Dar atunci am pretenții la varianta full cu toate extrasele și la un joc terminat, fără bug-uri și sa nu ma simt prost după ce am cheltuit 60e ca trebuie sa cheltui inca 5 dacă vreau harta aia, inca 20 peste 6 luni dacă vreau expansion( care a fost probabil scos din varianta de baza), alți 10 dacă vreau sa deblochez personajul X sau zeci de USD/ E dacă vrea sa fiu competitiv intr-un joc online. Pe principiul acesta nu o sa mai ai nicio motivatie sa te joci dacă progresia in joc sau competitivitatea online este puternic influențată de câți bani reali cheltui in joc.

  14. #174 SP
    Banned PS4&PS3's Avatar
    La jocurile de acum 10 ani, campania offline tinea cu saptamanile, acum tine cateva ore. Nu numai la jocurile facute de EA, mai la toate jocurile.
    In prezent, multe jocuri se axeaza mai mult pe online decat pe offline. Toata lumea are net, abonamentul la net este ieftin sau suportabil.

    Ganditi-va si la alternativa, ca EA sa nu fi scos deloc jocul din cauza fanilor care nu vor microtranzactii. Cand nu e joc, fanii sar in sus ca de ce nu se mai scoate un joc nou, cand este jocul, toata lumea vrea sa plateasca cat mai putin pe joc si sa obtina cat mai multe beneficii.

    Acum, in joc, sunt scoase cristalele, echivalentul fifa coins. Poti lua cutiute numai pe punctele adunate jucand.

    Uitati un comunicat de la DICE aici - https://www.ea.com/games/starwars/ba...-launch-update

    Microtranzactiile cu cristale se vor intoarce la un moment dat.

  15. #175 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Nu vi se par imaginile din loading screens foarte spalacite? Inainte de update le fluctua luminozitatea.

  16. #176 SP
    Member Otman's Avatar

  17. #177 SP
    Member cipvas's Avatar
    Quote Originally Posted by Rasko View Post
    Nu vi se par imaginile din loading screens foarte spalacite? Inainte de update le fluctua luminozitatea.
    Ba da, dar numai mie mi se par exagerați de mari timpii de loading la intrarea in meci, sau mai ales LA IEȘIREA DIN MECI ???

  18. #178 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Nu exista mod Walker Assault?

  19. #179 SP
    Member Victor420's Avatar
    Nu stiu de unde o tot scoateti pe asta ca jocurile costa mai mult acum decat acum 10 ani. Literalmente nici un publisher/developer nu a zis asa ceva vreodata. E praf in ochi aruncat de fanboys sau mai rau, economisti de fotoliu, care au invatat ce face inflatia si cred ca au gasit raspunsul la orice problema economica.


  20. #180 SP
    Banned PS4&PS3's Avatar
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    Nu exista mod Walker Assault?
    Exista Galactic Assault.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 11 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 LastLast

Similar Threads

  1. Star Wars Battlefront By tudyniuz in forum Console Club
    Replies: 478 Last Post: 02-05-2017, 21:11

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts