Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 7 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 61 to 80 of 136

Thread: Diablo 4

  1. #61 SP
    Member westy9009's Avatar
    este bun .. mai bun decat Diablo 3 ( cel putin la partea de skill tree si dinamica in zone) . Momentan observ ca Druid-ul este un fail in zona de balansare damage pe melee dar banuiesc ca o sa lucreze pana in lansare.In concluzie o sa ii dau pre-order .

  2. #62 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    L-am pornit si eu pe Xbox de curiozitate - nefiind fan al seriei absolut deloc.

    Am ramas surprins cand am vazut ca trebuie sa te loghezi cu contul de blizzard si fara asta, nu puteai sa pornesti jocul.
    Si spun asta pentru ca stiu ffff multi oameni absolut scarbiti de lucrul asta in jocurile Ubisoft, care au cumparat AC-uri sau alte jocuri si doar pentru ca-i obliga sa se logheze la pornire, ieseau din joc si-l stergeau fara sa joace vreo secunda.
    Dar desigur, in alte parti e in regula

    Despre joc...numai de bine. L-am sters dupa 10 minute. Efectiv super boring, pentru mine, desi am dat skip peste toate cutscenes care oricum nu ma interesau.
    Combat super banal - la inceput, desigur, pentru ca ma astept ca dupa zeci de ore sa ai mai multe miscari si totul mai rapid - cu un singur buton de atac, care are si o animatie groaie, fara un dodge sau ceva de genu, doar cu ceva dash care are nevoie de regenerare dupa fiecare use.
    Am ajuns in primul oras, am vorbit cu aia, am plecat, am gasit drumul blocat, am inchis jocul si l-am sters.

    Grafic, cred ca e la nivelul unui joc de PS3, maxim PS4 (desi mai degraba tinde spre un joc de mobile, netexturat - dar nah, asta a fost decizia lor artistica), desi am jucat indie-uri mult mai detaliate si mai "aratoase".

    Stiu...stiu...lumea nu joaca pentru grafica dar la cum arata, ar trebui sa mearga si pe Xbox One fara nicio problema (si da, ma refer la ala original) in cel putin 1440p, asa ca nu inteleg de ce nu merge in 8K pe PS5/XSX.

    Anywho. Nu e de mine

  3. #63 SP
    Admin MonkY's Avatar
    @razvanrazy: sigur nu vorbești despre Diablo Immortal?

    Daca tot sunt aici, sa pun si un comparison video:


  4. #64 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Nici eu nu-s fan al seriei sau al jocurilor de genul. Diablo 2 asta nou l-am încercat vreo juma de ora si nu mi-a plăcut. Dar ăsta are ceva te ține prins. M-am pus cu soția pe la ora 23:00 sa jucam in coop si nici nu ne-am dat seama cand ne-a prins ora 02:00 prin ceva dungeon. Grafic mie mi se pare ca arată chiar bine, art style-ul se potrivește de minune. Ca si gameplay, pana la urmă, sunt 5 clase diferite, cu skill-uri și mai diferite la fiecare. Cu siguranță exista un build potrivit oricărui gen de gamer. Nu-ti poți face o părere in 10 minute cat omori lupii aia până la primul oraș.
    Te plângi ca la început e combat-ul banal, cu un singur buton. La cate chestii pare a avea jocul in el ar fi prea mult sa ti le bage pe gât toate de la început, n-ai mai înțelege nimic. Si asa cand deblochezi primul skill point ai de ales dintre 5-6 chestii diferite. A trebuit sa le probez pe fiecare să văd ce imi place.

  5. #65 SP
    Member tmihai20's Avatar
    În primul rând logarea cu contul Battle.net are sens pentru că acolo se stochează salvările. Am putut să import caracterul din Diablo III jucat pe PS3 în Diablo III jucat pe PS5. Fără să fi jucat măcar un alt joc Diablo înainte nu pot să iau în considerare părerea dată după 10 minute de jucat, cu părere de rău. Și eu am jucat puțin Diablo II nou și mi-am adus aminte de ce pe atunci nu l-am jucat. Diablo III e mult mai ușor de jucat, iar Diablo IV pare să meargă în direcția potrivită. Am citit pe net că sunt plângeri legate de felul cum arată anumite clase cum ar fi scheleții necromancer-ului. Arborele de abilități este extrem de stufos și cred că s-au inspirat din Path of Exile (nu e la fel de stufos ca în PoE, are nivelul potrivit de complexitate). Și eu m-am trezit jucând ore întregi făcând tot felul de quest-uri. Așa am pățit și la Diablo III.


    Am participat și la un eveniment contratimp cu alți jucători pe la nivelul 23 (nivelul recomandat era 25+) legat de Ashava the Pestilent. Nu ne-am descurcat prea bine, eu oricum nu aveam nivelul potrivit, dar tot a fost interesant să cooperezi. Cred că reușisem să aducem inamicul pe la 10-15% viață.



  6. #66 SP
    Member smits's Avatar
    Dupa un weekend intreg de beta i-am dat precomanda la cel digital. E fain jocul, m-a tinut in suspans.

    ---------- Post added 27-03-2023 at 11:51 ----------

    Si e fain ca poti da refund la skill daca nu iti convine.

    ---------- Post added 27-03-2023 at 11:52 ----------

    Digital sau fizic?

  7. #67 SP
    Member codpin's Avatar
    E okish. Am dus un sorcerer la lvl 25 si pare fun de jucat pe consola.

    Da sa nu pui tu un portal la final de dungeon sa te scoata afara? Iar voice acting e de toata jena.

    Pt mine nu e de precomanda clar. O sa-l joc candva dar nu ma grabesc sa-l iau.

  8. #68 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Poti face teleport la intrarea dungeon-ului oriunde ai fi, ceea mi se pare mult mai practic decat portalul de la sfarsit.
    Si Sorcerer-ul mi s-a parut cea mai boring clasa, desi multi zic ca ar fi cea mai buna.
    Barbarian mi-a placut mai mult, dar in jocul full probabil voi incepe cu Necromancer.

  9. #69 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Clasa cea mai bună este cea cu care îți place să joci. Eu folosesc Sorcerer pentru că mi s-a părut ok și am folosit-o mult în D3. Poate cu unele e mai ușor să joci. Poate facem clan și jucăm în coop. E mult mai fain și mai ușor.


    Și eu eram puțin supărat pe faptul că nu te poți teleporta ca înainte, dar imediat ce ai terminat un dungeon, poți să ieși direct cu teleportatea în orașele unde ai activat waypoint. Singurul moment care m-a deranjat a fost când am fost nevoit să merg singur înapoi ca să vorbesc cu un personaj care rămăsese la alt nivel din dungeon.

  10. #70 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Quote Originally Posted by tmihai20 View Post
    dar imediat ce ai terminat un dungeon, poți să ieși direct cu teleportatea în orașele unde ai activat waypoint.
    Ai "leave dungeon" pe "social wheel" sau cum s-o numi (aia cu reacții si saluturi). Alegi ala si te scoate fix la intrare.

  11. #71 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Sau se poate merge pe hartă la intrarea în dungeon, se apasă pe ea și se iese. N-am folosit prea mult meniul cu acțiuni sau "social wheel". Are prea multe opțiuni, practic sunt 3 mini ecrane. E bine de știut că acolo sunt multe opțiuni pe care am putea să le folosim.


    Aseară am mai jucat după muncă până pe la 9 (cam așa a fost și la Early Beta). Cred că ora coincide cu miezul nopții pe coasta de Est a SUA. Tot ieri am observat că jocul a părut să aibă probleme cu 60 FPS de câteva ori pentru 1-2 secunde într-o zonă cu extrem de mulți inamici și multe efecte pe ecran (cred că de-abia se vedea personajul meu). A fost pentru puțin timp, aproape insesizabil.

  12. #72 SP
    Member codpin's Avatar
    Quote Originally Posted by GabiCutlac View Post
    Ai "leave dungeon" pe "social wheel" sau cum s-o numi (aia cu reacții si saluturi). Alegi ala si te scoate fix la intrare.
    treaba asta efectiv nu am vazut-o... Si nici nu am incercat sa vad daca ma pot teleporta pe harta la inceputul dungeon-ului. Hai sa zicem ca eram obosit :-)

  13. #73 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Jucati pe console? Nu va prindeti urechile, mai ales cand o veni vorba de chat/ trade etc?

  14. #74 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Eu l-am jucat si weekendul trecut (am facut preorder) si pot spune ca sunt multumit de ce am experimentat in aceste 2 week de Beta.
    Pe mn personal m-a prins si abia astept luna Iunie.Am jucat toate caracterele dar cel mai bn m-am inteles cu Nercromancerul.
    Astept cu nerabdare jocul full dar pana atunci ma reintorc la Poe

  15. #75 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Da, eu joc pe PS5, am jucat pe PS3 înainte. E relativ ușor acum să vorbești pentru că există voice chat. Am început să scriu relativ ușor cu controllerul, o fac dacă nu pot vorbi sau nu am aplicația la îndemână. N-am simțit nevoia unei tastaturi până acum.

    PS: Nici eu nu m-am gândit să caut prin meniul "social wheel" sau de interacțiuni, dar la un moment dat am realizat că pot ieși dacă aleg pe hartă direct ieșirea din dungeon. La cât de ușor se joacă cu controllerul, cred că pe PC aș jucat tot cu controllerul. Și eu am fost uimit de cât de bine se poate juca un RPG cu controllerul, mă așteptam să fie mai greu.

  16. #76 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Merci.

    Blizzard unveils new Diablo IV class – The IT Support Worker

    https://www.screen-idle.com/blizzard...iR0Fpai8AiaIZc

  17. #77 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

  18. #78 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar

  19. #79 SP
    Manager paul's Avatar
    Gameplay launch trailer:

  20. #80 SP
    Member IsNotMe's Avatar




    Demonic and Divine, they must escape the Ethernal Conflict… pre-release content marca Blizz !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 7 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast

Similar Threads

  1. Diablo 3 By Alexungureanu in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 7 Last Post: 09-09-2018, 22:01
  2. Diablo 3 By DeathWings in forum Jocuri PC
    Replies: 1141 Last Post: 13-01-2016, 00:35
  3. Replies: 13 Last Post: 17-07-2012, 16:49

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts