Buna seara tuturor. Platforma noastra iarasi a primit un update.
* Sistem de plata paypal cu protectie de tip escrow. De ex. cumparatorul plateste prin intermediul site-ului, si ulterior(dupa ce cumparatorul face confirmare) vanzatorul primeste plata. Din pacate inca nu am putut activa aceasta optiune deoarece inca nu am gasit calea oficiala(fiscal,contabilitate etc.) pentru acest tip de serviciu.
*Comentarii la jocuri si anunturi
*Protectie Spam
*Geolocation API
*Calcularea distantei intre vanzator si cumparator
*Notificari pentru mesaje primite
Probabil din cauza ultimului update, eu nu pot sa mai dau login cu facebook. Si care este treaba cu geolocation? Nu-i vad rostul
Care-i smecheria ca nu-mi dau seama,38 lei ? Cumpara jocul Resident Evil 7: biohazard (PlayStation 4) cu Lei 38,00 - Adi.Coman (Pitești)
Buna, am si banat userul deoarece a fost plasat o oferta cu pretul cerut iar userul a refuzat. Mersi pentru atentionare.
---------- Post added 29-03-2017 at 20:34 ----------
Buna, am remediat problema cu logare cu Facebook...multumim foarte mult. Cu ajutorul geolocaton-ului cumparatorul vede cat de departe se afla vanzatorul jocului, aceasta functie este folositor atunci cand vanzatorul nu trimite in tara ci ofera numai ridicare personala.
Salut, sunt seller ... am postat doar 1 anunt cu un joc care are cautare ... sunt curios sa vedem cum decurg lucrurile ... succes mie si tie .
Foarte buna platforma,mi-am facut si eu cont , am dat si share pe facebook
Am postat 8 jocuri la vanzare/schimb,foarte simplu de adaugat si usor
---------- Post added 05-04-2017 at 17:27 ----------
A lasat cineva mesaj pentru un joc dar mie nu imi apare optiunea sa ii raspund cu mesaj
Inca am dat accept la oferta si acum nu mai e jocul la vanzare (dar daca nu vorbesc cu omul sa finalizam apoi ar trebui sa iasa jocul )
---------- Post added 05-04-2017 at 17:32 ----------
Singurul lucru care il pot face e sa intru pe profilul celui care mia lasat mesajul dar si acolo nu pot sa ii scriu nu apare nimic pentru contact (nr telf sau ceva de genu )
---------- Post added 05-04-2017 at 17:37 ----------
Gata am reusit sa ii las mesaj
Salut Daniel, nu cumva a fost banat user-ul si de aia nu mai apare? Poti sa lasi un pm cu username-ul lui daca vrei.
Multumim pentru share
Mutumim foarte mult pentru observatii/sfaturi trimise de voi, asteptam in continuare recomandariile voastre. O zi cat mai frumoasa va dorim
Buna Espiritus, mersi pentru intrebare. In momemntul de fata sunt aproape 300 utilizatori inregistrati (site-ul e activ de o luna si ceva) Urmeaza sa facem promovare mai "intensa" pe facebook.
Daca si voi puteti sa ne ajutati cu un share pe facebook v-as fi recunoscator.
O seara placuta tuturor.
Salut, lipseste jocul Mass Effect Andromeda de PC. Pot sa aleg doar PS4 si Xbox One, poate puteti sa rezolvati.
P.S. Am reusit deja sa dau un joc prin voi, multumesc.
Buna, daca nu gasesti jocul, poti sa adaugi si tu(oricine) prin functia "import". Iata un mic tutorial: https://youtu.be/ZTFidIQn9yk?t=1m31s
Felicitari pentru "trade"
Whaaaa asta chiar nu stiu cum s-a intamplat.....sunt mereu logat si de aia n-am vazut(banuiesc). Multumesc
Bookmarks