Originally Posted by
Catallin
Stai asa ca aici m-ai atins si pe mine :) Tu cand spui gamer te referi la un om care se joaca mult timp jocuri sau la un om care se joaca mult timp jocuri pentru a castiga diverse concursuri si din asta sa traiasca? Pentru ca si eu ma joc destul de mult si-mi place prima data sa ma joc pe very easy, imi place la un moment dat sa folosesc si coduri... asta inseamna ca nu intru in categoria "gamer"? Ca in "singer" e clar ca nu :)
Consider ca atata timp cat te distrezi la un joc fie ca il joci in single, in multi, coduri sau cum o mai fi, atunci tu ti-ai atins scopul pentru care ai cumparat jocul respectiv.
Ideea lui h0stile intr-adevar e una de analizat, dar nu cred ca se rezuma la comparatia cu iTunes, unde acolo e mai simplu. Adica vorbim de melodii. Eu ma gandesc la un exemplu: sa stau in God of War 3 si sa mai descarc cate un nivel, poate nu merge serverul, poate nu am bani pe card, poate are banca probleme si tot asa. Ca sa fie viabila ideea ta ar trebui sa fie un sistem perfect, adica: downloadul sa fie extraordinar de rapid. Si cand descarca milionul de persoane stim cu totii cat de rapid poate fi. Sa fii 100% sigur ca nu apare vreo supriza la server/banca. Si cel mai important producatorul sa poata face asta. Ma gandesc ca nu e foarte usor sa imparti un joc asa ca si cum ar fi arcade :)
In rest... sa auzim numai de bine si sa fim distrati!