Jocuri care pot fi jucate pana la 4 player splitscreen pe playstation 4 , ceva recomandari ? multumesc
Jocuri care pot fi jucate pana la 4 player splitscreen pe playstation 4 , ceva recomandari ? multumesc
Call of Duty - Modern Warfare si Infinite Warfare
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Rayman - nu e split screen dar e fun de jucat în doi
Trimis de pe al meu D6503 folosind Tapatalk
Borderlands, Alienation (parca), Trine, Little big Planet, jocurile LEGO, Broforce etc:
https://www.co-optimus.com/system/22/playstation-4.html - mai joaca-te cu filtrele
Overcooked, e foarte funny de jucat in mai multi (2-4)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Diablo 3, dar nu e splitscreen, ci "same screen".
PS: Şi Victor Vran pare a fi la fel.
Rocket League!
nu sunt splitscreen deloc
jackbox party pack1,pack2,pack3 sunt super distractive
trivial pursuit live
worms
apoi daca ai jocuri fighting chiar daca e maxim 2 players organizati turnee piramida de ufc,ufc2,mortal kombat
un joculet care chiar ar fi fost bun dar nu e pe ps4 knight squad
desigur daca toti 4 stiti sa jucati shootere folosind un controller atunci call of duty toata ziua in special arms race
Da nu cred ca era obligatoriu sa fie split screen. Toate jocurile enumerate de noi mai sus pot fi jucate de mai mulți pe aceeași consola. Inclusiv Call of Duty (asta daca nu s-a schimbat treaba in ultimii anii, de cand cu sariturile pe pereți l-am abandonat)
va multumesc ... eu tocmai asta caut pe acceiasi consola, totusi nu se spune splitscreen ? Rocket League! e cu masini ceea ce caut dar nu imi place mai stiti altceva ? va multumesc
Splitscreen este cand se imparte ecranul in mai multe patrate si fiecare are patratul sau. Nu toate jocurile care pot fi jucate de mai mulți pe aceeași consola fac asta.
- zombie vikings
- mother Russia bleeds
- alienation
- helldivers
- jamestown
- borderlands 2
- borderlands the pre sequel
- broforce
- ASSAULT ANDROID CACTUS
- Lovers in a Dangerous Spacetime
- STARWHAL
- guns, gore and canoli