Eu il joc doar ca pe o clona de Destiny dar care e 3rd person. That's all. Mi se pare ca are fix 0 din ce-ti imaginezi tu acolo, dar asta e irelevant.
Daca nu fumezi si asta ai vazut tu la Anthem... atunci nu mai are rost sa comentez.
Printable View
Eu il joc doar ca pe o clona de Destiny dar care e 3rd person. That's all. Mi se pare ca are fix 0 din ce-ti imaginezi tu acolo, dar asta e irelevant.
Daca nu fumezi si asta ai vazut tu la Anthem... atunci nu mai are rost sa comentez.
The Tragedy of Anthem http://youtu.be/CJkUkA3kqdA
Deci bye bye Anthem... Pacat. Mie chiar mi-a placut, mai ales in co-op, iar mecanica de zbor este cea mai reusita de pana acum :-S
Anthem Update
Quote:
In the spirit of transparency and closure we wanted to share that we’ve made the difficult decision to stop our new development work on Anthem (aka Anthem NEXT). We will, however, continue to keep the Anthem live service running as it exists today.
Yup ! Am vreo 100h in el . Ii lipseau multe dar baza pe care sa construiasca o aveau. Pacat ! Ce vroiau ? Bani moca , content nema ! Cum sa tina oamenii non-stop ingame cand pana si itemele din shop erau reciclate ,putine si urate. Pai , nu tu content , nu tu loot ! Cum sa functioneze ? Faceam acelasi raid non-stop pt loot foarte rar , cu un RNG foarte ciudat ! Sa nimeresti 3/4 caracteristici bune (care si alea aveau la randul lor %) , era precum castigatul la loto ! R.I P Anthem !