Sunt foarte dezamagit de ultima misiune si de deznodamant, ca sa zic asa.
Au aparut toti profesorii la final sa "save the day", dar doar in cinematics-uri, pentru ca oricum tu ai facut toata treaba tot jocul si ai rezolvat tot ce se putea, iar la final de tot nici macar nu ti-a dat credit pentru asta si l-au onorat doar pe Fig, care oricum a murit intr-un mod super stupid, dar si cam neclar.
Pana si in carti, orice se intampla, la final Harry este creditat si i se multumesc, i se dau puncte pentru casa, samd, dar aici, poate pentru ca au ales sa te lase sa-ti customizezi numele si nu te puteau numi asa cum ai ales tu si ar fi fost ciudat sa spuna la final de an, ca ii multumesc tipului nou, dar sa nu spuna chiar nimic, mi s-a parut ciudat rau de tot.
O alta chestie care nu mi-a placut sau ma asteptam la mai mult, era implicarea lui Black. A aparut la inceput de tot, a mai aparut in biroul lui Fig odata si apoi la final. A avut 3-4 linii de spus si atat. Nu am inteles de ce au irosit buget ca sa aduca un actor celebru pentru el, daca tot au fost alti profesori care au avut mai mult impact in joc.