Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 41 to 60 of 110

Thread: Star Wars Jedi: Fallen Order

  1. #41 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Trebuie sa recunosc ca mi-a aprins putin interesul, dar nu pentru mine, ci pentru consoarta, ea fiind fan Star Wars. Cred ca o sa ii placa, chiar daca e un mashup de jocuri si stiluri. Oare baietii de la EA il primesc maine?

  2. #42 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Eu nu m-as mai baza pe baietii de la EA, mai ales dupa FIFA cand au avut efectiv acelasi pret ca in magazin (cu 10-20 lei mai putin).

  3. #43 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Vreau

  4. #44 SP
    Manager paul's Avatar





  5. #45 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    In ciuda multor carcotasi , jocul a fost primit bine ! Le-a iesit bine celor de la Respawn ! Bv lor ! Sper sa am timp diseara de el !

  6. #46 SP
    Manager paul's Avatar

  7. #47 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    O sa il cumpăr si eu , tot ce e in stilul dark souls e bun

  8. #48 SP
    Member killlemalll3's Avatar
    Dupa vreo doua ore in joc spun ca este superb. Atmosfera este cum n-am mai intalnit demult. Vreau sa precizez de la inceput ca nu sunt vreun fan Star wars asa ca nu-mi influenteaza filmele indirect cu nimic parerea despre joc. Gameplay-ul este fluid, variat si probabil inca nu am vazut o mare parte din ce se intampla pe tot parcursul jocului, nu am ajuns la upgrade uri spre ex, nu am companion robotelul ala simpatic inca. Grafica este f buna, tinde spre realism si cu o atmosfera mai ‘grea’, intunecata si nu o zic in sensul rau. Dar asta se poate schimba pt ca vor fi zone variate de explorat din ce am vazut intr-un preview.
    Sunt foarte impresionat si nu sunt usor de impresionat in ultima vreme. Muzica, sunetul este bun si repet, atmosfera este incredibila. Se vede ca s-a pus suflet pt ca altfel nu pot sa imi explic. Cred ca m-am simtit asa ultima data cand am jucat primul Uncharted pe ps3 si apropo, are multe influente din el. Nu stiu din ce motiv m-a dus gandul si la Chronicles of ridick, poate ca a fost un joc f bun, facut si el dupa un film si a picat tot asa cand nimeni nu se astepta la mare lucru. Sau poate din cauza atmosferei din joc. Stiu am repetat prea multe ori asta. Este f bine finisat, personajul principal se face foarte placut, la fel ca celelalte intalnite, se simte ca un joc complet, fara microtranzactii, asa cum ar trebui sa fie. Nu am citit inca nici un review dar va recomand sa-l incercati.

  9. #49 SP
    Member SeCeX's Avatar
    De acord cu colegul de mai sus, am jucat vreo 2-3 ore si sunt profund impresionat, bine, eu sunt star wars fan boy inrait , dar jocul pur si simplu este bun, imprumuta foarte mult din sekiro/uncharted , soundtrack ul este spot on, parca te uiti la trilogia originala, recomand din tot sufletul .

  10. #50 SP
    Member KiritoStefan's Avatar
    Salut

    Pentru cine a cumparat deluxe edition se merita ?

  11. #51 SP
    Member tudort's Avatar
    Quote Originally Posted by KiritoStefan View Post
    Salut

    Pentru cine a cumparat deluxe edition se merita ?
    Am luat Deluxe pentru PS4 eu. Il joc pe un monitor 1080p cu super sampling deci 30fps locked si arata super. Deluxe content e in meniul jocului sub forma de artwork si video. Nu spun mai multe sa nu fac spoiler. Eu consider ca merita daca esti fan Star Wars. Ca impresii generale de joc ... Dupa primele doua ore pot spune ca sunt incantat. Am pornit direct cu Jedi Master difficulty pentru provocare. Jocul se misca foarte bine , arata exceptional si combat-ul chiar le-a reusit. Senzatia de explorare e deosebita. De indata ce faci cunostiinta cu droid-ul dinamica celor doi devine foarte importanta pentru joc. Spre exemplu , la inceput am ales sa nu-l urmaresc pe BD, care m-a avertizat sa am grija si m-am decis sa explorez teritoriul, astfel am dat peste o zona cu un alien care m-a ucis din doua lovituri. Am zambit si am realizat ca e risk and reward jocul asta. Deci merita sa judeci fiecare alegere. Desigur depinde si dificultatea aleasa dar faptul ca acest joc imprumuta din Dark Souls si alte genuri reprezentative action-adventure e un castig pentru noi. Cred ca am asteptat ca acest joc sa apara multi ani. Am fost foarte sceptic cand am vazut logo-ul EA dar Respawn au lucrat asa cum trebuie aici si din experienta mea as recomanda jocul acesta ca fiind must buy pentru orice fan Star Wars si nu doar. Sper sa fie un succes si sa inspire developerii sa creeze cat mai multe single player story only games fara microtranzactii si alte distractii. Nu stiu altii cum sunt dar pentru mine jocul este o evadare, precum o carte buna sau un album muzical, un joc bun trebuie sa te atraga sa experimentezi o lume complet noua si Jedi Fallen Order chiar reuseste. Spor la joaca everybody !

    Sent from my Phone 2 using Tapatalk

    ---------- Post added 16-11-2019 at 19:06 ----------



    Sent from my Phone 2 using Tapatalk

  12. #52 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Damn, trebuie sa pun mana pe el. Nu m-am inteles cu un baiat sa il iau, ca nu este prin Bucuresti, dar probabil ca Altex e varianta de avarie.

    Huo, EA! (se stie, nu uitam)

  13. #53 SP
    Junior Member Sekiro's Avatar
    Cu jocul asta suntem pe drumul cel bun, tot mai aproape sa aflam adevarul deapre evolutia omului. Cal in ciuda numelui arata de parca e jumatate maimuta, jumatate om. E fiul lui Chewbacca? Personajele au un design incredibil. GG Respawn. Sunt unii jucatori in Fifa 17 care arata mai bine + unele stadioane care nici macar nu au licenta dar sunt mai interesante si cred ca au fost mai atenti la detaliu decat baietii astia in lumea din noul Star Wars. Nu cred ca am mai vazut ceva asemanator cu gameplay-ul din jocu asta, revolutionar cu siguranta. Asta da, sunt de acord cu tine. Sper sa fie un succes si ceilalti developeri, mai ales aia care inca se zbat sa faca ceva original, sa caste bine ochii la Star Wars Jedi Fallen Order. O sa apara PS5 si alte console si o sa ne jucam tot jocuri care zici ca au aparut acum 10 ani. Super. Welcome back EA si noul NFS a fost ce trebuie, chiar nu stiu pe care sa dau banii. Ambele, de ce nu?

  14. #54 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Khan...

  15. #55 SP
    Member vladthegamer's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Khan...
    Unde este?


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  16. #56 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    L-am terminat .. cam 22 ore incepand de vineri si terminat azi, completion <90% si chiar m-am chinuit sa gasesc cam tot ce se putea intr-un singur tun, fara track back, de recomandat este sa fly prin main story pentru a debloca abilitatile si apoi sa faci exploration.

    Oricum sfarsitul este infiorator l-au gandit bine ... extrem de mare “presiunea”

    Ca si gameplay as putea spune ca este un fel de Tomb Raider nicidecum Darksouls.

    Am intalnit 3-4 gamebreaking bugs care m-au obligat sa iau niste portiuni de la inceput, insa am vazut ca azi s-a lansat un patch poate au corectat unele chestii.

    Per total e Star Wars ... mie mi-a placut insa e o chestiune subiectiva, daca vrei sa te focusezi pe minusuri sunt destule de mentionat.

    Pentru cei 15$ platiti la EA origin premium ... clar merita, 60$ .. nu prea

  17. #57 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    L-am terminat si eu ! Daca m-ai intreba acum, cu ce am ramas dupa el si care ar fi motivele pt care l-as recomanda si rejuca, pt mine ar fi :
    1 COMBATUL : felul cum manuieste sabia aia /the force , dupa ce inveti si stapanesti toate butoanele si combo-urile ...superb !
    2.GRAFICA (maxed out ) , planetele In special Dathomir ! Wow !
    3.

    Story-ul pt mine ...meh ! A meritat banii ? Daaaa !

  18. #58 SP
    Member vladthegamer's Avatar
    Pentru cineva care nu este fan Star Wars, dar vrea jocul pentru actiune, grafica si eventual poveste, daca se uita la un “story si far” pe YT, merita jocul?


    Sent from my iPhone using Tapatalk

    ---------- Post added 19-11-2019 at 14:24 ----------

    Quote Originally Posted by vladthegamer View Post
    Pentru cineva care nu este fan Star Wars, dar vrea jocul pentru actiune, grafica si eventual poveste, daca se uita la un “story so far” pe YT, merita jocul?


    Sent from my iPhone using Tapatalk



    Sent from my iPhone using Tapatalk

  19. #59 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Ziceti ca are grafica bună? Eu din trailerele pe care le-am vazut mai de mult as fi spus ca e cam mediocru dar aici vad doar laude de la cei ce l-au jucat!

  20. #60 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Probabil se potriveste cu lumea/universul, nu neaparat buna in sensul de spectaculos.
    Nici pe mine nu ma da pe spate din ce am tot vazut, inclusiv analiza DF.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 0 Last Post: 05-12-2011, 20:33
  2. Replies: 0 Last Post: 05-12-2011, 20:15
  3. Replies: 0 Last Post: 28-11-2011, 18:57
  4. Replies: 1 Last Post: 13-11-2010, 00:11
  5. Replies: 0 Last Post: 27-08-2008, 07:44

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts