latest pics :D
Attachment 37537 Attachment 37532 Attachment 37535 Attachment 37536 Attachment 37533
ken block was all over me
Attachment 37534
Printable View
latest pics :D
Attachment 37537 Attachment 37532 Attachment 37535 Attachment 37536 Attachment 37533
ken block was all over me
Attachment 37534
MA dar cum faceti voi poze in dirt 2 ? eu am x360 si nu pot face :| e numai pentru ps3 ?
Foarte tare jocul ... nu ma mai dezlipesc de el , desi il am cu intarziere , numai asta ma joc ... o singura problema , nu pot , deci chiar nu pot sa fac trofeul acela - castiga un event fara sa castigi una dintre curse ... pur si simplu nu ma indur ;))
Nu vrea credlol,ca si mie mi-a fost ciudat sa-mi las coechipiera(ul) sa castige;)).Ce ziceti baieti,cand facem niste curse intre noi asa?:drive:ca nu prea am jucat impreuna decat cu vreo 3 de pe forum:evil:
Oh well , inclin mai mult spre nu vreau :) E tare ciudat ... pe offline ma descurc super , pe online sunt praf ... praf si pulbere...
acum l-am jucat si eu prima oara.
spuneti-mi si mie unde gasesc setarile de grafica sa le dau pe high ca mi se par low spre medium? :P
si cum scap de toti fanboys care imi fac curte si numai nu ma lasa sa conduc linistit?
Care se mai baga la o cursa ? ;))
Eu,eu:D
Spuneti-mi si mie va rog cei care aveti jocul, sunt curse si pe ploaie, noroi, zapada in jocul asta sau nu? ca as vrea sa-l cumpar si eu...mi-a dor sa joc ceva rally de aceea intreb. Tks
Pe nori sunt,dar nu tot traseul,sunt asa cate o balta si umpic nori pe aici pe acolo dar nu sunt complete cu nori,zapada nu am intalnit dar nu cred ca exista:|si ploaie la fel.
Si fara astea,te asigur ca merita din plin acest joc...Cand termin cu Heavy Rain-ul ma intorc direct la DIRT si poate ne strangem mai multi pt. cateva curse:)
True true , si mie Croatia imi place cel mai mult .
Mai,atata il laudati dar nu-l jucati nici care,ca eu m-am si pus sa-l dau:(.L-as mai tine daca as avea cu cine sa joc un online ceva.Jocul e chiar fain dar numai single player te plictisesti dupa un timp,cursele devin destul de repetitive,jocul neavand o varietate prea mare de trasee
.
Stabiliti o zi, o ora de intalnire si ce premiu se acorda celui care ii scoate pe toti de pe traseu ca vin si eu :D
For me it's ok every night,sa stabileasca cei care nu prea au timp sa-l joace,cand ar putea ei,si ma prezint si eu cu trabantul meu:D