Originally Posted by
MonkY
TheWarlord: acest site nu are o \\\"conducere\\\", ci o echipa care incearca sa faca tot posibilul pentru a fi ok pentru aceasta comunitate. Daca din discutiile purtate asta ai inteles, atunci asta este.
Oricum daca va fi sa mergem mai departe, nu vrem sa facem nimic amatoricesc, cu podcasturi in care se citesc stirile aparute deja pe site (ci cu mai multi invitati, opinii pro si contra, interviuri, etc). Fara nici-o aluzie, insa nu vrem ca televiziune de gaming sa insemne hands-on pe genunchi, cu ceea ce ne trece prin cap. Mi-e extrem de usor sa dau repede drumul la tuner sau o placa de captura si la microfon si sa spun ca fac chestii \\\"unicat\\\". Prefer sa nu le fac daca nu am un script serios. Prefer sa nu le fac daca cineva nu analizeaza daca respectivul clip e interesant sau plictisesc omul in primele 2 minute. Prefer sa nici nu ridic un deget daca nu am pe cineva cu o voce de nota 10... etc, etc... Dar, sunt doar preferintele mele. Pe principiul, ori fac o chestie profi, ori mai bine nu o fac. But that's just me...