Pai și eu am tot strâns si acum numai am loc în inventar. Tot ce tine de cooking ar trebui folosite și păstrezi tot ce tine de arme si armuri.
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Printable View
Pai și eu am tot strâns si acum numai am loc în inventar. Tot ce tine de cooking ar trebui folosite și păstrezi tot ce tine de arme si armuri.
ahahaha this game
@razvanrazy, o curiozitate, aici nu te deranjează hitstop/frame freeze in timpul combat-ului?
Ba da - este incredibil de enervant, mai ales ca la unele arme este si mai amplificat efectul, iar in combat cu multi inamici, zici ca-ti merge jocul in frames - absolut ingrozitor - in schimb, cand tragi cu arcul, la hit te colorezi tu, putin, in rosu, deci acolo au ales alt element vizual pentru a transmite acel hit 8-}
Legat de combat, cum vi se pare? Vad multe video-uri pe reddit despre diverse parti ale jocului - comportamentul NPC-urilor, mounts, peisaje, armuri, abilitati, etc. Pare foarte diferit fata de alte jocuri open-world dar aproape nimeni nu posteaza clipuri care sa arate cat de fun e combat-ul si nu vad sa se discute mult despre el; tot ce am citit e ca unii bosses sunt tare dificili deci nu pare foarte balansat.
Vezi aici - are o sectiune intreaga dedicata combat-ului:
https://youtu.be/s3X0itNlcw8
Mie mi se pare interesant, dar nu "profit" de tot ce are de oferit - sunt mai old school si as fi preferat ceva mai dinamic, mai in genul AC Valhalla sau mai inspre souls games - dar e interesant cum poti schimba multe, on the go si chiar si cand te inconjoara foarte multi inamici, tot exista lucruri pe care le poti face, ca sa nu mori.
Offtopic combatul din Rise of the Ronin mi-se pare cel mai bine executat.
The Big PS5/PS5 Pro Tech Review - Every Graphics Mode Tested!:
https://youtu.be/IFSwmZz1ZUAQuote:
00:00 Introduction
03:51 Sponsored by Where Winds Meet
05:33 Base PS5 Modes Compared
07:09 Fixed 4K Output Mode Test
10:02 The 30/40FPS Mode Advantage
12:22 PS5 Pro Visual Upgrades
16:00 Base PS5 Frame-Rate Tests
20:42 PS5 Pro Frame-Rate Tests
22:49 Verdict
Dubios cum pe PS5 Pro e mult mai sharp in performance mode versus celelalte.
Da, ciudat post-processing folosesc acolo.
Ultimul patch a imbunanatit din nou imaginea in Performance pe base PS5 deci cred ca vor mai imbunanati si versiunea de Pro cu timpul.
Gata am cules după 50 de ore toate cele 141 de Sealed Abyss Artifacts, road to platinum unfolded (Cred ca am nevoie de psihiatru…)!
Pentru cine doreste sa se încumete la așa ceva, recomand acest ghid! Acum pot sa trec la capitolul 2 :p
Pfoai - eu deja am prea multe si nu am rabdare sa fac fiecare challenge pentru ele, asa ca doar ocupa spatiu in inventory...
Eu am pierdut numaratoarea la ore - mai ales ca am lasat si mult deschis fara sa ma joc - dar motivul pentru care nu postez aici despre joc, este ca in fiecare secunda pe care o am libera, sunt in el. Oricate chestii nu-mi plac la el sau ma deranjeaza, efectiv nu-l pot lasa din mana.
E ceva senzational ;;)@-)
Avem și doi războinici în top 15 PSN Profiles care țin steagul sus, unul în top 5! =D>
Sa incercati “Supersonic flight “ ! Cu suficienta stamina esti un mic Neo! Am vreo 70 ore in el si inca ma uimeste la fiecare pas. Pleci dupa ceva si te agata alte zece lucruri. Nu stii niciodata peste ce dai. Oricum a ridicat miza in materie de jocuri open world sandbox. Pt multe chestii recunosc ca am cautat pe net rezolvarea. Nu cred ca ma prindeam. Multe sisteme de gameplay sunt implementate foarte neintuitiv. Atentie pana si cu skip-ul la viziuni! E posibil sa ratati quest-ul daca va grabiti.
Au adăugat in sfârșit opțiuni pt "hide helmet". De-ar face ceva si cu inventory ăla sa fie mai organizat...
Pe langa organizarea inventory-ului, eu sper sa link-uiasca inventory de stash, pentru upgrades si crafting, ca sa nu mai fim obligati sa tinem cu noi tot ce avem nevoie si sa le tinem doar in stash.
Mai sunt foarte multe de "addressed", dar e clar ca sunt super responsive si sunt pe un drum extrem de bun =D>
Omg ! Am gasit-o ! :D I love this game !
https://youtu.be/r9SEBlma3aw?is=zSYAGXJHa6_nSJaQ
Prima platina din Europa si a 3-a platina din lume la Crimson Desert pe PlayStation este din Romania! =D>
https://www.youtube.com/watch?v=SHyO4W76b6E
Sent from my Pixel 9 Pro XL using Tapatalk
Am jucat si eu foarte putin pe PC, până am ajuns in primul orășel, circa 40 de minute. Nu mi se pare grafica wow precum zici, parcă simt unele texturi fiind low res, ceva crengi si frunze 2D (nu stiu cum sa ma exprim altfel) care arată okaish când le vezi in prim plan doar când le observi mai din lateral le vezi plate si înguste ca o foaie de hârtie pe muchie, vegetația aia când sufla vântul se mișcă toată de parcă ii pe turbo Pe PC mai este si ceva flicker in unele locuri când ai ray reconstruction activat, nu ma sparge cu nimic pana acum grafica
Întrebare de început, este vreun motiv pentru care avem la arc normal aiming si precision aiming? Singurul lucru care vad ca se schimbă este reticle-ul, default avem un X ce arată nasol iar la precision aiming avem un reticle făcut mai finuț care arată okay, de ce nu am acel reticle de la precision aiming tot timpul, ca doar asta vad să fie diferență, nu se mișcă ținta mai cu precizie, nu face zoom in, nu se schimbă nici o caracteristică doar reticulul, cel default e enervant de urât.