Esti pe aici in Oradea din nou? Mordor l-am jucat, AC4 la fel. Am pus Alien si la vanzare, daca te intereseaza baga un P.M.
Printable View
Esti pe aici in Oradea din nou? Mordor l-am jucat, AC4 la fel. Am pus Alien si la vanzare, daca te intereseaza baga un P.M.
Nu-s, da' prin apropiere, rezolvam rapid daca e ceva :))
Ok, tinem legaturile.
cine are un gran turismo 5 din oradea? :D
ofer la schimb urmatoarele:
Batman Arkham City - 50 RON
Call of Duty Ghosts - 100 RON
Hitman Absolution - 50 RON
Mobile Suit Gundam: Target in Sight - 30 RON
Saint Row 2 - 30 RON
Tomb Raider Underworld - 30 RON
Wolfenstein - 40 RON
Metro Redux PS4 la vanzare sau la schimb in caz ca aveti ceva interesant pe aceiasi plkatforma, detalii in privat.
Un bf4 pe xbox one daca vrea cineva?
Vinde cineva jocuri pt ps4?
Da sigur, eu!
Ce jocuri anume?
Ai un p.m. pe privat.
Are cineva fifa 15 la schimb in Oradea
Am Far Cry 4 Xbox One, as face schimb ori cu Advance Warfare ori cu ceva driving.
Dau la schimb sau vand The last of us pentru PS4. Schimb cu AC Unity, Sleeping Dogs(Definitive Edition) sau The Evil Within. Info pe privat daca este cineva doritor.
Are cineva AC Unity PS4 de vanzare?
are cineva gran turismo 6 de vanzare sau la schimb ? ( enumar ce dau la schimb pe privat )
Are cineva din Oradea Far Cry 4 PS4 de vanzare?
Sleeping Dogs Definitive Edition PS4, la vanzare sau schimb cu AC Unity, COD AW sau The Evil Within.
Alte jocuri de ps4 pt schimb/vanzare?
Doar Sleeping Dogs momentan.
Ofer la schimb pe o perioada limitata (2-3 sapt) InFamous First Light, InFamous Second Son si Wolfenstein The New Order.
Pe moment sunt interesat de Little Big Planet 3, Shadow of Mordor si Metro Redux. In ordinea asta :D.
Mai am chef sa ma joc Alien Isolation si Sleeping Dogs, dar mai peste cateva saptamanii ; acum am primit de la un prieten Tomb Raider Definitive Edition si imediat iese The Order 1886, plus daca mai fac shimb cu ceva colegi de pe forum o sa am ce ma juca. Tot peste cateva saptamani o sa ofer la schimb Far Cry 4, DriveClub si The Last of Us Remasterd cand ma plictisec sau le termin. Si la aceste jocuri schimbul va fi tot pe o perioada limitata.
Sunt din Oradea, zona Cantemir. :)