Assassin's Creed Valhalla
Quote:
Originally Posted by
Khufu
Nu va faceti griji, o sa fie redus destul dupa cateva luni, asa a fost si la Origins si la Odyssey, sau ma rog, mai aproape de un pret normal. Jocurile Ubisoft sunt tari pe pozitii la lansare, cand e hype-ul mare, apoi usor, usor se "linistesc".
Eu nu dau atat pe Cyberpunk si se asteapta sa dau pe un AC? Ma rog, gusturi si gusturi, dar cum poti sa ceri atat pe un joc care se lanseaza (aproape) anual?
Nu mi amintesc sincer sa fi fost un joc ac atât de scump la lansare.ma uitam ca origins collectors edition l am luat cu 495 lei iar acum as da 310 cu tot cu reducere pe ediția standard.
Quote:
Originally Posted by
Khufu
Pai nu, aceste preturi sunt de "next gen", pregatesc piata. Au tot pregatit-o pana acum, intai toti au sarit de la 250-260, ia uite hopa 300. Ce, te mai uiti la 40 de lei? Nu te uiti, ca esti gamer. Mai ia cu paine si mai pune 50, ca sa ai STANDARD edition, nu-i asa ca-ti place? :D
Eu votez cu portofelul, in orice caz. Cum am mai zis, cand ajunge la un pret decent pentru mine (la nivelul psihologic optim pentru mine cand vine vorba de cat as plati pentru un joc AC), atunci il iau. In rest, sanatate pentru toti.
Same here, pentru prima oară din 2013 când nu voi lua un joc din serie la lansare.
Sent from my iPhone using Tapatalk