Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 11 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 LastLast
Results 161 to 180 of 204

Thread: Mafia Trilogy

  1. #161 SP
    Member SeCeX's Avatar
    Gameinformer i au dat 55, what the actual f..., asta e genul de joc unde sunt foarte biased si i'm gonna love it indiferent de reviews, sper sa livreze maine jrc.

  2. #162 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    In momentul de fata ambele note au crescut cu 1 punct dupa adaugarea noilor reviews. Asta o sa fie media. Undeva la 7.5 ceea ce e ok.
    Când postase Paul era 83

  3. #163 SP
    Member jon209's Avatar
    Cei cu precomanda la Altex ati primit ceva email-sms de comfirmare?La mine a ramas la precomanda noua

  4. #164 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    De la Gamers.ro ajunge mâine, au avut un preț foarte ok, 165 cu drum inclus

  5. #165 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu stiu cum ai prins tu la banii aia la gamers.ro. Stiu ca m-am uitat atunci la ambele (ei si ozone) si aveau acelasi pret - la gamers.ro 185 cu transport gratuit si la ozone.ro 170 + 15 lei transport, asa ca am zis sa incerc si la ei
    Probabil am dat comanda prea devreme cand era pretul mai mare si intre timp l-au scazut. Acum vad ca e 164 cu transport inclus
    Bine, e vorba de 15 lei si macar testez un nou magazin care promite

    Teoretic ar trebui sa-mi ajunga maine de la ozone.ro. Am primit inclusiv mesaj de la curier cum ca va livra maine AWB-ul, desi azi l-au trimis prin curier

  6. #166 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Acum doua zile cred ca era la prețul ala

    ---------- Post added 25-09-2020 at 15:28 ----------

    Dupa doar o ora de gameplay mie îmi place. Nu am văzut nimic deranjant pana acum. Dacă se menține pe linia asta cu siguranță nu este un joc de nota 5.5

    PS: Nu am jucat originalul deci nu pot sa fac comparații

  7. #167 SP
    Member Mishy's Avatar
    Acum ca a iesit remaster nu mai exista nici un motiv sa joci originalul. Povestea a fost punctul forte la el, in rest comparat cu GTA Vice City, care a iesit in aceasi perioada, la gunplay, open world, etc, nu se prea putea compara.

  8. #168 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Atenție mare, este Remake, nu remaster

  9. #169 SP
    Member Mishy's Avatar
    Da, ai dreptate, totdeauna le incurc.

  10. #170 SP
    Banned ignognito's Avatar
    Quote Originally Posted by SeCeX View Post
    Gameinformer i au dat 55, what the actual f..., asta e genul de joc unde sunt foarte biased si i'm gonna love it indiferent de reviews, sper sa livreze maine jrc.
    Ce natarai! Hateri, nu alta!
    Se pare ca Tommy are de lucru diseara.
    Maine sa vedeti cum creste nota la 10 cu steluta si insigna de candidat la GOTY.


  11. #171 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    E departe de GOTY, dar cu siguranta este un remake bun - chiar si doar grafic. Povestea sper sa nu fi suferit schimbari prea mari, iar ca gameplay, ma astept sa fie putin imbunatatit vs ceva de acum 18 ani, deci ma voi declara multumit.

  12. #172 SP
    Member killlemalll3's Avatar
    Scor mare peste tot nu era bine, este perfect! Este remake dar este bine ca vine cu unele “probleme” din trecut. Am jucat doar prima misiune si este perfect ca feeling. Grafica foarte buna, muzica adaugata, micile noi improvizatii din prima misiune. Sper sa simta ok si partea de shooting. Stie cineva ceva de freeride extreme, se va debloca la sfarsit ca in primul?

  13. #173 SP
    Member SeCeX's Avatar
    deci, daca face cineva cursa pe classic, jos palaria, ma duc sa ma omor putin, brb

    ---------- Post added 25-09-2020 at 21:23 ----------

    For some reason nu pot edita postarea de mai sus asa ca , I F ING DID IT (4 ore), my god, oribil, just like I remember, the love is real.

  14. #174 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Mda. Eu nu am reusit. Am incercat de vreo 7-8 ori si efectiv am cedat si am dat pe Easy ca sa o trec. Nu mai am timpul, nervii si rabdarea de acum 18 ani

  15. #175 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Mai bine... Daca avea scor mare pe metacritic imi faceam probleme mai ales la cum au fost notate multe jocuri aparute recent, total pe dos...

  16. #176 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar

    Mafia Trilogy

    Va rog sa va limitati discutiile strict despre joc, nu despre ce basme va vin voua in neuron.

    Am jucat vreo 4h ieri. Are foarte multe probleme, inclusiv grafice. De la animatii la sarit sau bataie, la bataia efectiva, la shooting (e al naibi de greu sa tintesti ceva - zici ca duci tinta aia prin nisip, oricat ai umbla la senzitivitate), la driving, draw distance - mai ales la masinile din trafic.

    Jocul nu este wow, dar mai ales pentru cine a jucat originalul la vremea lui, este absolut superb
    Personal ma simt cumva transpus atunci prin tot ce vad, tot ce simt, tot ce aud in jocul asta. Pana si vocea personajelor si caldura din tonul lor ma fac sa retraiesc acele momente.

    Pacat de restul lucrurilor...

    LE: il mai joaca cineva pe Xbox si lasa consola pe instant on, deci sa ramana deschisa si jocul pornit?
    La mine nu merge. L-am lasat deja de 4 ori asa si de fiecare data a trebuit sa repornesc jocul...

    Oricum, e oribil de greu jocul pe dificultatea Classic. Initial am crezut ca este dificultatea originala, de acum 18 ani, dar de fapt, chiar daca este aia, este fff mult ingreunata de acest shooting deficitar. Cat stai tu sa pui tinta te omoara aia cu 2-3 gloante sau 1 de shotgun, iar pistolul tau are damage super mic (cam 5-6 gloante per inamic daca nu e headshot, ceea ce e greu la cum pui tinta) si gasesti foarte rar medkit.
    Spre exemplu in nivelul cu bordelul, sunt doar 2. 1 la inceput si 1 dupa ce treci de prima parte (care e fff grea).

    Pacat. L-am trecut pe Medium.

  17. #177 SP
    Member killlemalll3's Avatar
    Am ajuns la Trip to the country, am terminat cursa pe clasic, a fost grea insa trebuia doar abordarea potrivita. Cu bordelul, pe acoperisuri si in biserica a fost greu este adevarat dar nu mi s-a parut frustrant. Cred ca ati uitat voi, Mafia original a avut cursa foarte grea si partea de shooting la fel.

    Razvanrazy este greu sa tintesti dar asa este implementat controlul, sa se miste usor tinta cand folosesti pistolul, de ce incluzi asta la categoria probleme? Apoi, pt cine il considera greu pe classic trece pe hard, easy, exista optiuni.

    La probleme eu as aminti de draw distance la unele elemente. Astia se pare ca au probleme cu iarba dintotdeauna, in misiunea cand urmaream pe drumul de tara masina galbena iarba aparea efectiv in fata. Nu am mai intalnit apoi problema asta dar a existat.
    M-as plange putin de muzica pentru ca nu aud la radio melodiile din primul. Compenseaza faptul ca in continuare are un sountrack foarte bun dar unde sunt melodiile care le auzeai in Chinatown, Hoboken. A fost misiune in Chinatown, cand urcai in masina era ok sa porneasca direct cu ea daca exista, asa cred ca ar fi trebuit implementat.

    In rest, superb.

  18. #178 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Eu am zis si de draw distance, mai ales la masini.

    Referitor la cat de greu este pe Classic, el ca joc nu este greu. Daca le-ar fi iesit partea de shooting si nu te-ar fi scos din cover cand avea el chef, nu era nicio problema sa continui sa-l joc asa.

    Si da, cursa a fost fff grea in jocul original. Stiu. Mi-e luat vreo saptamana atunci ca sa trec de ea (si eu si fratele meu, cateva ore pe zi)si cand am reusit ma simteam de parca am castigat la loto.

    Dar nah, nu mai am nici timpul si nici rabdarea necesara ca sa pot face asa ceva. Daca am 2h de joaca pe zi si mie-mi ia 4-6h sa trec de cursa aia, toate astea dupa 8h de munca si 3-4h de stat cu copilu care urla din orice si spune doar "nu veau", well...este o problema pentru mine si prefer sa ma relaxez cand ma joc

    Oricum noaptea pe ploaie arata foarte bine si am inceput sa ma obisnuiesc cu aspectul grafic overall, dar nu se compara cu pozele pe care le-am vazut lunile trecute, capturate cel mai probabil din versiunea de PC cu totul pe ultra.

  19. #179 SP
    Member SeCeX's Avatar
    Gata, pentru mine a fost o experienta incredibila, are o gramada de probleme, majoritatea grafice, texturi care nu se incarca si asa mai departe, nimic game breaking, dar in rest a fost demential, au reusit sa ma faca sa ma simt ca atunci cand eram copil, nostalgia isi spune cuvantul . Am jucat pe classic, am mai si murit dar nu a fost nimic care sa mi dea prea mari batai de cap ( cursa o sa ramana in visele mele pe veci) , shooting ul este ciudatel la inceput dar spre a doua jumatate a jocului eram ca un chirurg cu arma, pop out/in , headshot. Acum imi incerc mana la Free Ride pentru collectables si secret stuff. Overall il recomand cu cea mai mare caldura, o poveste extraordinara, actingul top notch, accentele sunt bestiale, muzica este spot on ( minus pentru ca l au scos pe Django Reinhardt si 2 de minus pentru mizeria de melodie din credite) da, are probleme, dar nu pretinde a fi cea mai tare inventie de la apa calda incoace, la price point ul la care vine cred ca mai toata lumea se va bucura de achizitie.

  20. #180 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    L-am terminat și eu după un pic peste 10 ore. O sa scriu și o recenzie scurta în câteva zile.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 11 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 LastLast

Similar Threads

  1. Mafia 3 By flavi_us in forum Console Club
    Replies: 464 Last Post: 25-07-2021, 13:40
  2. Mafia II By killlemalll3 in forum Console Club
    Replies: 1158 Last Post: 23-05-2020, 03:27
  3. Cumpăr Mafia 3 By Reyco in forum Bazar Sony: Jocuri Console
    Replies: 0 Last Post: 08-02-2018, 01:06
  4. Mafia II Videos By istrategie in forum Videos
    Replies: 33 Last Post: 12-11-2010, 23:32
  5. Replies: 12 Last Post: 03-09-2010, 13:34

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts