Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 10 FirstFirst ... 7 8 9 10 LastLast
Results 161 to 180 of 185

Thread: Battlefield 2042

  1. #161 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Mie mi s-a deblocat trofeul. Da nu mai știu sa-ti spun exact cand... 25 sau 26

  2. #162 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Gata mi l-a dat si mie la level 26..
    Sunt eu obosit sau Angel spune “Buna, I’m ready to go” pe briefing?

    ---------- Post added 02-12-2021 at 12:06 ----------

    https://www.ea.com/games/battlefield...CFnLKuj6dhux90

  3. #163 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by GameSpot
    Additionally, DICE GM Oskar Gabrielson is leaving the company to pursue a new endeavor outside of EA.

    The shake-up also includes Respawn's Vince Zampella taking on a bigger role as the new overall boss of the Battlefield franchise, while Halo designer Marcus Lehto is building a new development team in Seattle focused on injecting more storytelling into the Battlefield universe.

    Ripple Effect, the developer of Battlefield 2042's Portal mode, is developing a new Battlefield experience in the Battlefield 2042 universe.

    In the immediate future, EA told GameSpot that DICE, Ripple Effect, and Lehto's new Seattle studio will work together to expand upon and improve Battlefield 2042.
    Battlefield Franchise Undergoes Major Shake-Up
    Quote Originally Posted by GameSpot
    Speaking with GameSpot, Vince Zampella--the Respawn co-founder who is now also overseeing the Battlefield franchise--explained that the intent here is not to replace 2042, but to create a "connected Battlefield universe."

    "This is an 'And' strategy in many ways," he said. "We will continue to evolve and grow Battlefield 2042, and we'll explore new kinds of experiences and business models along the way that we can add to that foundation to provide an awesome array of experiences for our players. In this universe, the world is interconnected with shared characters and narrative. This universe is also built with our community as we harness the power of Portal and user generated content that puts creativity in the hands of our players."

    "We intend to build a Battlefield universe, one with multiple projects that are interconnected with the player at the center," Zampella said. "We plan to grow Battlefield and meet players where they play through various experiences and business models, including our upcoming Battlefield Mobile coming in 2022 from Alex Seropian and Industrial Toys."
    EA Wants To Build A "Connected Battlefield Universe," More Experiences On The Way

  4. #164 SP
    Member GoroMare's Avatar
    Daca primul video nu afost review, asta chiar este, si sunt total de acord cu el.


  5. #165 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Eu nu sunt de acord cu el. Mie imi place jocul si ma distrez in toate modurile de joc disponibile. Mi se pare foarte ok. Recunosc ca putea avea ceva mai multe arme si hărți, dar in rest nu am avut vreo problemă si il joc pe PS5 zilnic de cand s-a dat drumu la early access. Sper ca pana la urmă, adăugând conținut nou si făcând unele ajustări, să mulțumească pe toată lumea si să își recâștige fanii pe care i-a pierdut in ultimele două săptămâni.
    Recunosc, AJ m-a cam făcut sa-mi pierd încrederea in el de la review-ul pt TLoU2, cand se plangea de anumite aspecte din joc, dar pe clipuri se vedea clar că nici măcar nu jucase el secțiunile respective si nu era atent, da asta e altă poveste.

  6. #166 SP
    Member GoroMare's Avatar
    Sigur ca vin cu content nou, au anuntat un Skin de Mos Craciun.

    Gata, am cerut refund. Sper sa mi-l aprobe.
    O sa vad peste 6-8 luni ce mai este de capul lui. Poate il cumpar atunci la jumatate de pret. (asta daca primesc bani pe el)
    Decizia nu a fost luata datorita lui AJ, pur si simplu sunt extrem de dezamagit de joc. asta nu este Battlefield, deja o dau in Fortnite. Parerea mea.

  7. #167 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Nici "crizele" astea pe care le fac toti pe net pt un skin nu le înțeleg. Nu-l vrei, nu-l cumperi, nu te afectează cu nimic. Ba din contră. Din partea mea sa isi cumpere toti skinu cu Moșu. Numa bine ii vad mai ușor.

  8. #168 SP
    Member GoroMare's Avatar
    Ba ma afecteaza, eu am cumparat sa joc Battlefield, nu sa vad Mos Craciuni cu RPG. I inteleg pe cei ce fac "crizele" astea. Ce panarama a ajus BF.
    Sper sa nu il mai cumpere nimeni. Deja 50 % au cerut refund.

  9. #169 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Am zis sa pierd o ora din viata si sa il ascult pe Joe ca sa nu ma aflu in eroare inainte de a posta iar concluzia mea ramane aceeasi, este un imbecil (sau mai bine zis a devenit, ca nu era).
    Se vede si pe fata colegilor Alex si The Other Joe jena... mereu cand face asta ca dracii se uita in jos rusinati dar na... cascavalul si tot accesul la tech de mii de $ gratis isi spune cuvantul.

    Asa, revenind la joc, voi pleca de la premisa simpla ca pentru a nota un joc, el trebuie judecat dupa toate componentele sale iar nota finala trebuie sa reprezinte o medie a tuturor componentelor.
    Ca sa ajungi la note de 4 si 5, inseamna ca fie jocul este prost la toate capitolele, fie ca la mai multe capitole are nota 1. Prostii..

    Voi incerca mai jos un exercitiu de simulare sa vad si eu cum le da lor nota 4:

    Gameplay:
    Personal, nu m-am distrat la fel de bine nici in Battlefield 4, nici in Battlefield V. Joc preponderent Hazard Zone, dar si Breakthrough & Conquest.
    Personal consider adaugarea specialistilor sarea si piperul, am avut cateva meciuri in Hazard Zone cand simteam ca am replicat momente awesome din trailer, sarind cu Mackay sau zburand cu Sundance peste inamici si omorandu-i prin surprindere pentru ca apoi sa le fur drive-urile... etc...
    Sa zicem ca eu sunt subiectiv, nota mea aici fiind 9, dar plecam de la premisa comunitatii ca jocul este foarte prost si etc, ii dam aici nota 1.

    Grafica:
    Pentru mine arata clar a joc current gen, imi place foarte mult, este ireal sa spui ca Battlefield 2042 nu merita nota 8-9 la capitolu grafica, dar sa zicem ca ne-am nascut toti eye candy dependenti si ii dam nota 7.

    Sunet:
    Aici nu sunt multe de spus, armele suna bine, restul e poveste. Nota personala 8, dar sa zicem ca suntem o comunitate care se preteaza numai la Bang & Ofulsen si ii dam din nou... nota 7.

    Conectivitate & Matchmaking:
    My brothers, eu in 50 de ore de joc nu am luat niciodata disconnect, nu am avut nici o secunda lag si asta in conditiile in care tin si cross-play activat.
    Imi aduc aminte de cate ori am fost scos din meciuri in Battlefield V cu tot felul de erori la inceput, eu nu inteleg where the F is the problem here. Din nou, ma refer la XSX&PS5.
    Daca ne referim la PC, aici nu stiu cum sta treaba, dar sa continuam cu absurdul si sa ii dam nota 5 ca i-a crapat lui Joe de 4 ori..

    Content:
    Cu iertare sa-mi fie, dar nu stiu cate jocuri axate pe multiplayer ofera atata content cat acest pachet.
    Hazard Zone, Battlefield 2042 maps, Battlefield 3, Bad Company 3, Battlefield 4, tot ce inseamna Portal si User Created sessions, toate astea te pot tine 500 de ore in joc si sunt sigur ca vor mai adauga content pe parcurs.
    Ce pot reprosa aici este lipsa unei campanii Single Player dar mai jos de nota 8 nu as da nici aici. Daca avea campanie pentru mine era 10/10 la capitolul content.

    La o simpla medie, cu nota 1 la gameplay si nota 5 la conectivitate care sunt total absurde, mie imi da nota finala 5.6.
    Again, trebuie sa fii imbecil ca si formator de opinie sa dai nota 4 acestui joc si sa urli ca un dependent de ciuperci timp de o ora si ceva.

    Asta nu inseamna ca eu am dreptate 100% sau ca nu respect parerea lui Goro sau a altor colegi dezamagici de joc.
    Sigur, putem fi dezamagiti, dar noi aici nu suntem formatori de opinie.
    Cand ai totusi milioane de oameni care te urmaresc si esti formator de opinie, ai datoria morala sa fii putin mai ponderat si mai echilibrat.

    Pentru mine este clar, cine a dat note de 9 si de 10 (ca sunt cativa) au luat cascaval la greu, iar cei care au dat note de 4, 5 si 6 sunt doar niste frustrati care n-au ajuns la cascaval si atat.
    In starea in care este, jocul este de 7-8 si consider reale si echilibrate review-urile in care la notele acestea. Restul sunt doar litter..
    Este absurd sa dai acestui joc note de 4, 5 sau 6, comparabile cu mizerii ca Date Night Bowling sau alte gunoaie de jocuri in 16 culori cu content de 3 ore... ireal.

  10. #170 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Daca ar fi sa regret vreodata BF4 as face-o pt serverele alea nemtesti . Erau vreo 2-3 full non-stop : 24/7 OP Metro ,no nades, no RPG , no GL, 3000 tickets ! Stateam cate 10-15min sa dau refresh in browser pana iesea careva si prindeam loc! Nu mai ieseam 3ore ! Good old days ! Sunt curios cum vor face cu viitorul content . Cand vor adauga noi arme, la ce lvl le mai deblochezi? la 100? Un jucator nou va fi extra motivat de grind De nota 7,5-8 il vad si eu . Are baza pe care sa construiasca .Pacat de alegerile facute si ca n-au mers pe formula clasica .

  11. #171 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Ceva sfaturi pentru Combat Ribon III?
    Am omorat la ei ca la fasole si nu urca mai sus de 2.5… sa inteleg ca ribbon-ul asta este doar pentru aia cu K/D ratio 10?

  12. #172 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Bine ca s-au gândit sa mute obiectivele de pe acoperișurile zgârie-norilor in Breakthrough. Era o porcărie, imposibil de cucerit. Ăștia chiar n-au testat nimic și ne lasă pe noi s-o facem.

    https://www.ea.com/games/battlefield...update-notes-4

    ---------- Post added 08-12-2021 at 23:29 ----------


  13. #173 SP
    Member dorin_star's Avatar
    Caut echipa sa jucam , sunt disponibil zilnic dupa ora 16. PSN : M15TER105

  14. #174 SP
    Manager paul's Avatar
    First season amanat pentru early Summer. Roadmap:
    Quote Originally Posted by EA
    Here’s a snapshot of the features we are bringing into the game as soon as possible:

    - SCOREBOARD - In our next update, we’ll be adding a refreshed in-round Scoreboard alongside further changes we’ve worked on since the holidays. This will be an ongoing evolution from what was shown in the work in progress we shared recently. We have heard your feedback around including two tables and separating your own team versus the enemy, and are working on incorporating that for the release. K/D scoring and End of Round reporting will also be coming in a future update.
    - ALL PLATFORM VOICE COMMUNICATION - The arrival of voice communication (VOIP) is just the start of the improvements we’re bringing to enhance team play and communications.
    - PLAYER PROFILE - Giving you a better overview of your career on the battlefield and how far you have to go for your next unlock.
    Battlefield Briefing - The Journey to Season One
    Attached Images Attached Images kin-16x9-make-good-offer-beautyshot.jpg.adapt.crop16x9.1455w.jpg

  15. #175 SP
    Member GoroMare's Avatar
    Urmăresc contul lor și pe Instagram. Acum citeam comentariile. Toată lumea se plânge ca au fost înșelați când au dat bani pe asa ceva. :. E jale. Pana lansează ei update nu mai joaca nimeni jocul asta. Toți acolo cer sa fie scoși Specialiști, ei ce fac, mai aduc câțiva. Majoritatea sunt fani ai seriei ca și mine, și toți au plătit 100-120$ pe joc. Cu greu mai găsești jucători, mai ales dimineață. Ieri și alaltăieri am stat 20 min și nu am găsit un joc. Am intrat pe Xbox, am schimbat din setări sa pot juca și cu cei de pe PC, nimic, nu găsesc jucători. Am revenit la bf5.

  16. #176 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Pe PS5 joc aproape zilnic de cand s-a lansat si n-am pățit sa stau mai mult de 30 de secunde...


    Problema cu specialiștii cei 4 e că ei au vândut deja oamenilor acesti specialiști. Pt ca gameru modern e idiot, daca scot ăștia o ediție la preț dublu el pe aia o cumpără, chiar daca nu stie exact ce va primi si când. Daca nu ii mai bagă, chiar si asa cu delay, 100% vor apărea cei care se vor plânge ca au dat bani si acum nu mai primesc ce au plătit. Imediat se adună câțiva de un dat in judecată cum le place la americani sa facă.

    Pana una alta jocul funcționează, armele trag, avioanele zboară, tancurile "șenilează". Eu unu în 50 de ore am avut poate maxim 3 bug-uri de a trebuit sa inchid jocul. Pt mine singurul punct slab sunt hărțile. Consider ca in nici un caz nu e un joc atât de slab cum ai crede daca citești doar comentariile

  17. #177 SP
    Member GoroMare's Avatar
    Am incercat tot felul de artificii. Am citit pe Reddit ca sa schimb modul de comunicare cu jucători doar de Xbox sau și cu cei de PC, restart joc, restart consola. De câteva ori a mers, am avut noroc. Acum nu mai funcționează. Personal, am trecut peste faza cu specialiștii, știam de asta de dinainte sa dau bani, dar nu pot trece peste cat de distrus este jocul. In fine, urmează sa apară CROSSFIREX, cu siguranță va fi cel puțin un pic mai bun decât BF.

  18. #178 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Game is back ! Nu le dadeam sanse ! Merita reincercat, in caz ca n-ati scapat de el ! O sa va placa . Valabil doar pt harta Exposure

  19. #179 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar

  20. #180 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Free weekend pe playstation 16-23 decembrie (pe xbox a fost la inceputu lunii). Eu zic sa ignoratii haterii de serviciu de pe reddit si social media si sa-i mai dati o sansa.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 10 FirstFirst ... 7 8 9 10 LastLast

Similar Threads

  1. Battlefield V By Dant3 in forum Console Club
    Replies: 386 Last Post: 05-01-2020, 02:13
  2. Vand Cont PSN Romania cu Battlefield 1, Battlefield V si God of War By tphaseitx in forum Bazar Sony: Jocuri Console
    Replies: 8 Last Post: 24-11-2019, 14:00
  3. Vand / Schimb jocuri PS4 - Battlefield V, Battlefield Hardline, Knack By lacatus88 in forum Bazar Sony: Jocuri Console
    Replies: 2 Last Post: 29-10-2019, 12:35
  4. Replies: 3 Last Post: 05-12-2011, 14:35
  5. Battlefield 3 !!! By dorin_star in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 1 Last Post: 04-02-2011, 15:40

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts