Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 13 FirstFirst ... 3 11 12 13
Results 241 to 243 of 243

Thread: Black Myth: Wukong

1. #241 SP
    Member Syni's Avatar
    A fost decizia lor, nu cred ca nu au lansat un demo inițial fiindcă au dorit să ne păcălească cu ceva așa cum probabil crezi tu. Sunt o grămadă de jocuri apărute care nu au și demo inițial.
    Oricum, nu are sens această polemică, fiecare e liber să joace ce dorește

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. #242 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Eu zic că nu-i de ratat jocul, l-am luat când s-a lansat si mie unul mi-a plăcut. Pentru mine a fost un lucru bun că nu-i un joc gen Souls, si ăsta mi-a fost greu la uni bossi dar ai checkpoint-uri inainte așa ca dacă mori nu trebuie sa reiei jocul de nu știu unde doar ca să ajungi din nou la boss si sa ți-o iei in freză din nou. Eu unul nu pot juca jocuri gen Souls, is prea grele pt mine si nu am răbdare sa reiau de nu stiu unde jocul in caz ca mor.

3. #243 SP
    Member Cristache07's Avatar
    Un coment rapid si de la mine:
    Wukong are magie imprumutata de la jocurile Souls cu ceva "extra chinese touch". Eu sunt ca majoritatea europenilor/ americanilor, nu stiu multe despre povestea Journey of the west dar nici nu-mi displace si sunt multumit de ceea ce ofera jocul in materie de gameplay. Grafica faina, clar pe PS5 pro e mai bine, in momentul de fata sunt prins sub farmecul lui Balatro si-l voi relua curand. Jocul ca nivel de dificultate e usor fata de orice din Souls, am tavalit primii 3 bosi din primul act repede. Prima mea impresie e placuta, merita jucat pentru fanii genului si chiar platinat deoarece nu trebuie reluat de 5-7 ori (aici fac referire la Silent Hill 2 si altele).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 13 FirstFirst ... 3 11 12 13