-
Da, Angry Joe, care nici măcar nu era atent la poveste in timpul jocului. Făcea bășcălie cu ceilalți doi in timpul unor scene destul de importante, ca mai târziu sa se plângă că nu explica jocul nu știu ce.
Ce-i drept si eu m-am schimbat după asta, eram fan AJ, acum nu prea ma mai iau după review-urile lui.
-
Alex Khan, iti recomand sa te linistesti putin cu trolling-u asta. Asa cum ti-am spus si pe chat, daca nu este un joc pentru tine, nu l-ai jucat, nu-l vei juca vreodata si e clar ca ai alt mindset inseamna ca nu prezinta interes.
Totodata, iti recomand sa citesti si sa respecti regulamentul cand postezi. Altfel incepem iar jocu cu banatul si clonele si te asigur ca-ti voi bana instant orice clona vei face /:)
-
TLOU2 e caz devenit deja clasic, in care propaganda politica de tip sexo-marxist-LGBT a fost folosita ca instrument de relativizare si spalare a creierelor.
Exact ca in cazul filmelor made in Hollywood. Filmele de Oscar nu mai au de-a face cu valoarea, ci au mai multe in comun cu mizeriile de tip diversitate minoritara.
Macar sa creeze o sectie speciala numita Gayme of The Year. Ar fi mult mai cinstit.
-
Ca veni vorba de OSCAR, stiti ca mai nou, nu vei fi propus la Oscar daca nu atingi unul din subiectele “sensibile”?
Nu va deranjeaza deloc asta? Adica... imaginati-va un LOTR cu putin LGBT, scaldat in putin “Black lives matter” si... cireasa de pe tort, o tanti care sa strige in gura mare pentru cateva secunde: Sexism!!!
Despre jocurile votate, nu-mi dau cu parerea, nu am jucat niciunul, TLOU2 la mine a picat din start datorita LGBT iar GOT, am tot zis ca-l iau, n-am mai ajuns.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Guys, va rog sa discutati on toppic despre premii si nu despre cum interpretati voi anumite lucruri. Pentru asta aveti thread-uri dedicate ale jocurilor.
-
Un rezultat firesc și normal. TLOU2 ar fi trebuit să aibă și popularity vote, dar oamenii când văd ceva ce nu le convine ajung cu vederea încețoșată, ca un taur la spectacol. E Inca state of the art in ceea ce privește grafica, deși am trecut la o nouă generație. Mă uit la Spidy pe PS5 si ma da pe spate lumina, dar mă gândesc că ceva lipsește și nu arata la fel de real precum TLOU. :)
Va rog sa nu ii mai dați quote trollului, mulțumesc.
-
@Espiritus, sunt chestii peste care poti trece si chestii peste care NU poti trece. Eu sunt destul de maleabil exceptand niste subiecte sensibile la care pur si simplu spun, NU.
Eu nu contest ca TLOU2 nu o fi o opera de arta, hell, TLOU1 m-a dat pe spate din toate punctele de vedere. Doar ca ... pe mine ma dezgusta "politically correctness". Si daca un joc ma ia cu mizerii d'astea, il dau jos de pe piedestal.
-
Mda...
TLOUII merita toate laudele, inainte de toate este un joc, un joc care a dus mecanicile de gameplay TPS la un alt nivel, grafica pe masura, poveste foarte buna, are replay value, animatii cum rar vezi in jocuri, animatii faciale cum nu exista decat in filmele CGI.... un joc aproape perfect!
Abia astept sa vad ce are ND pe “țeava”.
Curios cum doar la TLOII se plânge lumea de propaganda si totusi sunt o sumedenie de jocuri apărute inainte de acesta care au atins subiecte chiar mai grave si nu mai era nimeni asa ofensat... dar mna, ce sa faci...
-
Probabil pentru ca celelalte nu se bucura de notorietatea si expunerea TLOU?
Eu nu contest ca mai sunt si altele. Si acelea sunt de blamat, din punctul meu de vedere.
“Educatia” asta mie nu-mi place. Nu-mi poti spune cum sa gandesc, nu-mi poti impune asta.
Dar... in fine, deja o dam in offtopic. Frumos ar fi sa se deschida undeva un topic in care sa dezbatem subiectul asta, sunt atat de multe de spus.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-