Far Cry 2-8.5
Printable View
Far Cry 2-8.5
Call of Duty 5 (World at War) - 1k/1k
9.0 (AI prost! @-)) - nu te ajută deloc (sau hai 5%).
+death cards! (Deci recunosc, sunt obsedat după ele (mereu am fost fascinat de tarot, iar astea au picat la fix). Să nu zic de ce descriere are fiecare....excepțională! Nu știu cum sau de unde, dar jur că-mi fac rost de un set complet, fie el home made sau cumpărat). [info. and history] - așa pentru cultură generală =D>
+story
+graphix
+movies
+weapons
-music (da, ascult muzică rock de c�nd mă știu dar...parcă muzica rock nu prea merge cu al II-lea Razboi Mondial :(. Ceva mai sad...mai deprimant...mai pesimist...you know SAD STUFF! - sau heroic) [http://www.youtube.com/watch?v=DqO4wHrP1HA] (da, știu e main theme-ul din Medal of Honor (Michael Giacchino 1999), nu-s prost, dar...despre asta vorbesc. Muzică din asta merge...
-AI (e teribil...no comment)
Acum mă joc Nazi Zombie Mode 4 fun =D>
*p.s.
Death Card-ul meu preferat este -> Card #3: SUICIDE KING ** (aici e #7)
...și ultima carte (nu pot dec�t 12 pe reply).
Cod 5 @xbox 360
Call of Duty : [strike]Grenades at War[/strike] World at War
GTA 4.......
10 pentru poveste
10 pentru gameplay
9.5 grafica
Eu m-am plictisit la el...pe bune...am ramas blocat la misiunea aia cu etajul 20...dupa ce urc la etajul 20 ...omor toti gangsterii si sunt omorat de politie si incep misiunea iar si urc iar la Etajul 20...e frustrant
Pai am dat notele astea pentru ca sunt fan GTA , leam terminat pe toate si mi se par o combinatie super intre shooter , driving si action.
Prince of Persia pe 360.
Exceptional joc, pacat ca e putin usor, in rest, nu am cuvinte de departe cea mai frumoasa poveste de anul asta dupa parerea mea.
8.5/10 Gameplay (nota este mai mica datorita faptului ca nu poti sa mori)
10/10 Sunet
10/10 Feeling
10/10 Grafica
10/10 Poveste
Un must buy
Omule , nu sunt expert , asta e doar parerea mea personala.
Dash of Destruction@XBLA 200/200 =D>
Parca asta era un thread sa facem review-uri la jocuri care ne plac NOUA si ce credem NOI despre ele , daca eu consider grafica de la GTA 4 e de 9,5 care e problema?
Call of Duty World at War-9.5
Nici una mane.Eu te intrebasem doar ce nota i-ai da lui Burnout Paradise daca GTA4 merita 9.5 la grafica, that's all.:)
Eu si Rasko suntem putin revoltati deoarece, spre deosebire de feeling, atmosfera, placerea jocului, elementul numit GRAFICA nu poate fi decat obiectiv, in sensul ca (aproape) toti o vedem la fel, buna sau proasta, exact asa cum este, aproape deloc discutabila.
Ca doar nu vede cineva mai multi pixeli decat altcineva.:D
Grafica inseamna si combinatia de texturi nu doar detaliu, si aici poti fi subiectiv. Pe de alta parte poti considera aprecierea ambientului element de feeling si atunci sa o tii pe a ta cu grafica in continuare.
De exemplu Prince of Persia e departe de ideea de next-gen din punct de vedere al motorului grafic si cu toate astea, e de nota 10 stand bara la bara cu Burnout Paradise.
Ontopic: Too Human. Incredibil cat de buna este a doua jumatate din campanie si cum cu niste idei fortate au ajuns sa strice ceva ce putea fi hit.