Pai Zaeed e un caracter foarte interesant , mai ales cand te duci sa asculti povestile lui din tinerete lol ,si pe deasupra are si o misiune le loialitate foarte interesanta.
Printable View
O sa il iau pentru al 2-lea run,nu credeam ca e asa nebunie cu el da m-ai pus pe ganduri :D
MASS EFFECT 2
Joc de 10
n-am putut dormi, manca, visa, lucra, gandi cand nu il jucam :x
Mass Effect 2 10/10
daca am dat unui joc pana acum nota 10 atunci mass effect, in comparatie cu jocul respectiv, ar merita nota 12 :X
Dragon Age: Origins
+povestea
+personajele
+locatiile
+questurile se leaga foarte bine
+muzica
+voice acting
-cateva buguri, majoritatea vizuale
-AIul, uneori
Nota: 9.4/10
it's BAD
COMPANY for ya
Ce mult regret ca am dat asa repede prima oara jocul. Demo-ul Bad Company 2 m-a cucerit si astfel am decis sa ii mai dau o sansa. Ce decizie inspirata!
Single player campaign terminat pe nivel de dificultate normal. Un singur cuvant capabil sa descrie jocul: EXPLOZIV!!!
[+]-Carcasa Gold Edition a jocului.
[+]-Atmosfera!
[+]-Sentimentul unic de razboi care ii ofera pe bune jocului numele de BATTLEFIELD.
[+]-BaaaaangPooowBaaam!!!
[+]-Dialoguri de-a dreptul hilare. Umor cat incape.
[+]-Personaje dragute capabile sa iti aduca un zambet pe buze chiar daca esti in mijlocul campului de lupta.
[+]-Cutscenes, cam controversat, unora nu le place faptul ca nu le poti da skip, eu le-am savurat si m-au amuzat pe deplin.
[+]-PuuuugbhhhRaTaTaTaTaTaShioouuugh PUUUUUUF!!
[+]-Fizica, grafica, culorile, designul, exploziile.
[+]-Apropo de explozii "Hey I see some russians coming" PhiuPhiuPhiu BAAAM BAAANG BOOOOOM!!
[+]-Primul joc in care repetitia face parte din categoria aspectelor pozitive.
[+]-Dupa primele 5 runde jucate in multiplayer mi-e frica de examenul pe care trebuie sa-l sustin marti la facultate.
[+]-Probabil cel mai avansat joc din punct de vedere a sunetului. O experienta audio unica.
[+]-Probabil cel mai destructiv mediu aflat intr-un joc.
[+]-BAD COMPANY! Probabil cel mai bun shooter jucat! (Dap, Modern Warfare aduna praf)
[-]-Inamicii sunt mai incapabili decat strabunica mea cu un AUG in mana.
[-]-Scurt daca nu te apuci sa cauti toate armele de colectionat si lingourile de aur.
[-]-Destul de enervant sa cauti toate lingourile, Intrerupe din continuitatea exploziilor
[-]-MORE HELICOPTER ACTION :((
NOTA: 83%
Nu dau mai mult pentru ca as fi vrut sa fie ceva mai lung si vreau sa precizez ca aceasta nota se refera la modul single player in special. Pana ce apare Bad Company 2 ma voi axa exclusiv pe primul Battlefield, il voi rejuca pe modul hard si vreau sa adun experienta multa online. VI-L RECOMAND TUTUROR iar cei care il aveti, va astept online ;)
http://www.youtube.com/watch?v=TBTI8hqh6cI
Uncharted : Drake's Fortune
+grafica
+story
+personaje
+umorul
+cutscene-urile
+gunfight-urile
+++ etc..
- gunfight-urile devin destul de enervante
-zombies
-schimbarea gameplay-ului , incepe platformer , continua shooter ,se termina survival horror
9/10
Destul de bunicel jocul dar are cateva puncte slabe .
Aliens Vs. Predator Requiem @ PSP 8-|
+Destul de multa actiune :D
+Te lupti si cu oameni pe langa alieni >-)
+Varietatea de arme/tehnologii extratraterestre
-In fiecare misiunea aceiasi chestie,te bati,si distrugi,nimic nou :wall:
-Grafica #-o
-Alienii si Predatorii arata ca niste jucarioare,nu arata deloc original AvP :no:
Nota:7/10 (:|
G-XtremE
M-ai facut sa vreau sa-l cumpar :D.
@G-XtremE, campania in seria Battlefield e mai mult un bonus.
Batman Arkham Asylum :psx:
+ Joker`s bad jokes
+ storyline care te captiveaza
+ stealth
+ sistemul de combat
+ grafica si personajele - excelent - !!!
+ boss battles
+ gadgets
+ riddles
+ tape-urile
+ character bios
+ etc...
- nu poti conduce Batmobilul :(
In orice caz un joc excelent, care merita jucat . Pt cei care inca nu l-au jucat chiar il recomand !! Eu unul am stat putin pe ganduri daca sa-l iau sau nu (avand in vedere ca timpul dedicat consolei este destul de putin si insuficient) dar pot sa zic ca nu-mi pare rau si chiar a meritat.
Nota 9,5 !
Bioshock 2@X360 - 695/1000 =D>
�nainte de-a �ncepe pareta cu + și -...am de făcut c�teva precizări:
Am scos 695GS (doar SP) �ntr-un singur run. MP nu voi juca p�nă ce nu voi avea toate achievement-urile din SP.
N-am folosit guide. E aiurea să folosești la un asemenea joc...guide (mai ales din prima). Strici TOATĂ experiența. Oricum...Bioshock 2 nu e un joc care să pună probleme...se poate obține totul cu puțină răbdare și imagiație ;)
Bioshock 2 e super ciudat (nu zic mai multe...că no...e �ncă un joc nou). Dar am avut c�teva serii de WTF?! spre final c�nd s-au deblocat o serie de achievement-uri (cele mai importante) =D> - ca să-o zic pe aia dreaptă...eram 100% sigur c-am ratat ceva. Pe c�nd colo...pop! :p
Am jucat pe Medium (nu pentru că jocul e greu, că nu e - am zis spre final de ce - , dar pentru că nu vroiam să ratez anumite chestii (personale ca să zic așa ;;)). Acum le-am văzut liniștit...am făcut legăturile...și pot �ncepe al 2-lea run pe hard și fără vita chambers (că nu mă mai interesează nimic :evil: - distrug tot!)
Faza cu vita chambers e funny, c-am uitat să le dezactivez și n-am primit achievement-ul la final lol (asta e...le fac pe hard - ca'n 1).
Astea le-am ratat (una e din vina mea - că n-am fost suficient de atent la o fază lol)
Tips and Tricks (spoilere mici):
Și acum mici păreri:
...no cam asta-i treaba :p
*later edit*
Dead Rising & Left 4 Dead Easter Egg
Batman: Arkham Asylum@:psx:
+Glumele lui Joker
+Riddles
+Atmosfera
+Challenges
+Gadgets
+Joker Add-on
+Grafica
+Boss Fights
+Mark Hamill ca Joker
+Chronicles of Arkham (ultimele doua sunt cele mai tari)
+Easter Eggs (Dent,Penguin,ClayFace,etc..)
+Combat-ul
+Armored Suit din Challenges
+Ochelarii X-Ray ai lui Joker
+E lung
+Costumul lui Batman e inspirat din Comics
Nota: 10/10
Bayonetta ps3
8/10
http://i47.tinypic.com/2jb8r2t.jpg
[[+]] FREE (thx ReNeGaDe124, eXistenz, ra_zeul)
[[+]] Graphics
[[+]] Gameplay
[[+]] SixAxis
[[+]] Atmosfera
[[+]] Offline Multiplayer
[[+]] 1080p
[[+]] Sound
[[+]] "Pestele mare il mananca pe cel mic"
[[-]] Short
10/10
Dap, free.
A fost doar ieri oferta.
Am folosit proxy de Canada/US (nici eu nu stiu exact:-b) si l am downloadat ieri (mergea downloadat doar folosind proxyul. Am incercat sa scot proxyul in timp ce se downloada si mi a dat eroare 403. Am bagat proxy la loc si si a revenit). A durat vreo 3 ore downloadul dar a meritat.
Mx Vs. ATV-Reflex @ PSP
+Multe personaje
+Multe vehicule
+Superrrr trasee<:-P
+Super scheme
+Imi place ca poti cadea de pe Motocicleta/ATV
-Putin c-am nasoale curbele
-Prea scurt jocul,muuult prea scurt,si GOW este de 2x mai lung cred(:|
Nota:8.9/10
God of War 2 - Platinum
Finalul a fost extraordinar. Abia astept GoW 3.
10/10 - Superb.