Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 5 FirstFirst ... 2 3 4 5 LastLast
Results 61 to 80 of 83

Thread: FIFA 22

  1. #61 SP
    Member smits's Avatar
    Ce mi-am dat eu seama cum ma joc numa career mode cu Inter ca difficulty level e mult mai greu.

    Jucam pe world class si pur si simplu nu puteam sa bat mai pe nimeni.

    e oke jocul ca e mai lent, dar am trecut inapoi pe professional. prea op fundasii chiar si la echipele mici...

  2. #62 SP
    Member ymess's Avatar
    Quote Originally Posted by tmihai20 View Post
    E și vina sistemului de matchmaking. N-a funcționat niciodată cum trebuie. Și pe Fifa Mobile e făcut să te determine să dai bani ca să ai o super echipă. N-am jucat Fifa 22, doar Fifa 20 pe PC și Fifa 21 pe PS5. N-au pus accentul atât de mult pe sistemul de matchmaking, dar poate citesc și iau în considerare ce spun jucătorii. Chiar să fii extrem de bun cu o echipă ca Farul, tot e de porc să te pună să joci contra unei echipe ca PSG, care acum are șansa să devină următorul Real Madrid (care avea la un moment dat 2 linii de 11 formate din jucători extrem de buni).


    O să spuneți că Fifa Mobile e altfel, dar nu e așa. Mai toate metehnele din jocul mare s-au manifestat și aici. E și mai ușor pentru ei să refolosească părți din cod decât să scrie tot codul de la zero pentru mobil.
    Pe reddit vorbeau unii ca EA are acelasi 'Blaze server' de matchmaking pentru toate jocurile sale (inclusiv Battlefield, ME, etc).
    Fun fact, varianta de Fifa Mobil e varianta de PS2 portata, cu niste modificari.

  3. #63 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    N-ai cum sa faci fata intr-adevar, am jucat acum Farul - Chelsea si cred ca am avut 75% posesie, 30 de suturi la poarta, imi apara ala tot.
    Pe contraatac dupa un corner, Y la Lukaku si aia a fost.

    E si vina mea ca insist cu echipa mica, dar si vina lor ca nu fac matchmaking cum trebuie.

  4. #64 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Cred că tot pe Reddit am citit și eu. La lansarea de săptămâna trecută am ascultat Total Game și acolo a fost invitat un român care a lucrat la dezvoltarea jocului (sunt mulți alți români implicați). Sper să asculte cumva și să poată face ceva. Matchmaking e foarte important și a fost defectuos la toate versiunile de FIFA.

    Sent from my HD1913 using Tapatalk

  5. #65 SP
    Manager paul's Avatar
    FIFA vrea bani, multi bani. De la EA si cauta si alte surse:
    [...] The core of the dispute is financial. FIFA is seeking more than double what it currently receives from EA Sports, according to people with knowledge of the talks, a figure that would increase its payout from the series to more than $1 billion for each four-year World Cup cycle.

    The dispute is not just about money, though. The talks have also stalled because FIFA and EA cannot agree what the gamer’s exclusive rights should include.

    FIFA would prefer to limit EA’s exclusivity to the narrow parameters around use in a soccer game, most likely in an effort to seek new revenue streams for the rights it would retain. EA Sports, meanwhile, contends the company should be allowed to explore other ventures within its FIFA video game ecosystem, including highlights of actual games, arena video game tournaments and digital products like NFTs. [...]

    To find those new revenues, FIFA officials have studied the possibility of selling licenses to video games and digital products that are not soccer-related. A partnership with another company like Epic Games, the maker of the hit Fortnite franchise, for example, would broaden FIFA’s reach but dilute the exclusivity for which EA pays a premium. [...]
    FIFA Without FIFA? EA Sports Weighs Reboot of Showcase Game - The New York Times

  6. #66 SP
    Member awaytokill's Avatar
    Salut! Ce ms aveti la Division Rivals/Weeknd league pe PS5? eu si pe cablu si pe wifi, nu scade sub 42 ms. Netul este bun, de 1Gbps. Router ce stie AX...deci nu stiu ce are. Am cablu Cat5e. Sa schimb la Cat6?

  7. #67 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Pai nu cred ca are rost, nu sunt servere in RO si cel mai probabil te conecteaza in Germania day pe under mai au ei servere .

    Sent from my SM-G991B using Tapatalk

  8. #68 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Quote Originally Posted by paul View Post
    FIFA vrea bani, multi bani.
    Ca niste nenorociti fomisti doar dupa bani asa cum sunt dintotdeuna.

    Au calificat echipe la campionatele mondiale cu arbitrii si 'trageri la sorti' ani si ani pentru 50.000 de beri vandute in plus in orasele gazda, in ideea ca mai bine sa se deplaseze 45.000 de englezi care beau bere de N$ decat 2000 de ucrainieni sau albanezi care dupa ce ca sunt putini, mai sunt si saraci si nu consuma, pana cand le-au sarit astia in cap si au fost fortati sa accepte VAR.

    Astia de la UEFA sunt si mai rau, cand ii vad cum 'trag' bilele alea cand e cate un playoff mai sensibil asa.
    Cel mai haios mi se pare cum sub egida UEFA, 90% din echipele debutante (sau calificate dupa multa vreme cum a fost Steaua) in Champions League 'cad' cu Real Madrid sau Barcelona in grupe (Steaua 2006/2007, Levski Sofia 2006/2007, Rubin Kazan, Ludogorets 2014/2015, Plzen, Slavia Praga, Legia Varsovia in 2016 parca, Sheriff Tiraspol anul acesta.

    Asa e tragerea la sorti ce sa-i faci, n-are nici o legatura cu faptul ca UEFA vinde bilete la saraci care se imprumuta la banca pentru a vedea Real Madrid din peluza cate 50.000/meci in timp ce la o partida cu alti capi de serie ca... Porto ... sau Atl. Madrid sa zicem, s-ar fi dus maxim 10.000....

    Banul, ochiul dracului, ajung anul viitor sa vad o mizerie de echipa precum Qatar la un campionat mondial, sau in cazul UEFA locul 857 din Germania in Champions League direct, in timp ce echipe campioane de traditie din Europa trebuie sa joace 15 tururi preliminare ca sa aiba o sansa, ca irosesc alte cluburi no-name coeficientul UEFA an de an.

    #rant over#

  9. #69 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Quote Originally Posted by awaytokill View Post
    Salut! Ce ms aveti la Division Rivals/Weeknd league pe PS5? eu si pe cablu si pe wifi, nu scade sub 42 ms. Netul este bun, de 1Gbps. Router ce stie AX...deci nu stiu ce are. Am cablu Cat5e. Sa schimb la Cat6?
    Salutare! Stau in Bucuresti si am am intre 32-36ms ping, indiferent daca sunt pe wifi sau cablu.

  10. #70 SP
    Member awaytokill's Avatar
    Quote Originally Posted by Mihail View Post
    Salutare! Stau in Bucuresti si am am intre 32-36ms ping, indiferent daca sunt pe wifi sau cablu.
    Si eu tot in Bucuresti...nu stiu ce are la mine.

  11. #71 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Sub 50 e ok. Doar daca stai in curte cu serverul ai 12-15 ms

  12. #72 SP
    Member Pr3D4TH0R's Avatar
    Salut baieti. Eu am PS5 dar urmeaza sa iau de la cineva jocul de PS4 si imi da cod pt ultimate team. Cum se procedeaza ca sa pot avea versiunea de PS5?

  13. #73 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Din ce văd pe PSN, versiunea de PS4 nu primește actualizare gratuită la versiunea de PS5 pentru că prețul e diferit între versiunea de PS4 și cea de PS5. Probabil vei putea juca doar versiunea de PS4 pe PS5.

  14. #74 SP
    Manager paul's Avatar
    Doar FIFA 22 Ultimate Edition ofera free upgrade.

  15. #75 SP
    Member ymess's Avatar
    Băieții care jucați Ultimate Team, cum vi se pare acum in Rivals?

    In 21 mă chinuiam in div 4, acum in 22, in div 3 am victorii la scor, aproape div 2. Sa îmi fac speranțe că joc eu mai bine sau e noul sistem cu checkpointuri in spate și ne afectează pe toți?

  16. #76 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Cu siguranta jocul e mult mai bine facut si jocul pune mai putine piedici.

    Eu nu m-am mai atins de UT, dar am un prieten care pana acum ajungea maxim Gold 1, dar azi a ajuns Elite 2, pentru prima data pentru el si a primit niste premii foarte bune.
    Nu crede ca are vreo sansa sa ajunga Elite 1, dar este foarte multumit de cum a evoluat si cum se prezinta jocul, cel putin pana acum

  17. #77 SP
    Member clax_117's Avatar
    Salut. Zilele trecute mi-a picat la un pack Gianfranco Zola icon de 85 care valoreaza aproximativ 800k -900k. Mi se pare foarte bun si am marcat multe goluri cu el. Mentionez ca nu joc pro si sunt in liga 6 la rivals. Ma gandesc sa-l vand pe Zola si sa-l cumpar pe Cr. Ronaldo, care acum valoreaza aproximativ 1mil200k. Credeti ca este ok? Parca imi e greu sa vand un icon deoarece nu am avut niciodata norocul sa am unul in echipa. Ma va ajuta pe viitor daca il pastrez?

  18. #78 SP
    Member ymess's Avatar
    Iconurile de obicei se devalorizează foarte mult.
    Inclusiv CR7 se devalorizează, tot apar special carduri.
    Cel mai bine ai vinde iconul, prin decembrie - ianuarie după team of the year ajung la preț foarte mic.
    Doar iconuri precum Maradona, Ronaldinho nu se devalorizează foarte mult.
    Early game e bine sa tii de bani, pentru că apar carduri noi mult mai bune decât cele de la lansare.

    Eu am o echipa de 600k, din care jumătate untradeble. Chiar și cu mai putini bani îți poți face o echipa foarte competitiva.

  19. #79 SP
    Member clax_117's Avatar
    Mi-a picat astazi la pack si Di Natale hero pe care l-am vandut cu 1,2 mil. Il voi vinde si pe Zola si voi investi cele 2mil sa-i cumpar pe Cr. Ronaldo, Salah si Van Dijk Nu ma intereseaza ca se vor devaloriza peste cateva luni avand in vedere ca eu joc doar pentru distractie, cateva meciuri pe saptamana.
    Am avut un cod de UT cu vreo 4600 de fifa points si astfel am reusit sa trag niste packuri in care mi-au picat zola si Di Natale.Eu cred ca la packurile cumparate cu fifa points sunt sanse mai mari sa-ti pice jucatori de valoare. Am strans acum 2mil, iar anul trecut de-abia cred ca aveam.o echipa de maxim 500k.

  20. #80 SP
    Member florent's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 5 FirstFirst ... 2 3 4 5 LastLast

Similar Threads

  1. Vand FIFA 21 Ultimate Edition si FIFA 21 Champions Edition By Rasher in forum Bazar Sony: Jocuri Console
    Replies: 1 Last Post: 15-10-2020, 19:32
  2. Vand cont origin cu FIFA 19 si FIFA 18 By RobertM95 in forum Software
    Replies: 0 Last Post: 05-07-2019, 22:30
  3. Vand Fifa 16 + Fifa 17 - PS4 By mihaixpp in forum Bazar Sony: Jocuri Console
    Replies: 0 Last Post: 10-11-2017, 12:02
  4. Replies: 0 Last Post: 23-12-2014, 19:45
  5. Licitatie: FIFA 05 si FIFA 06 GBA By Khan in forum Licitatii
    Replies: 3 Last Post: 14-06-2009, 20:39

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts