Il joci pe 360 sau pe PS3? Daca pe PS3, l-ai comandat de afara?
Printable View
Il joci pe 360 sau pe PS3? Daca pe PS3, l-ai comandat de afara?
Da, poate faza cu donkey lady e facuta la misto si nu deranjeaza.. doar te amuzi cand dai peste ea.
Dar nu cred ca e foarte placut sa vezi oameni zburatori din cand in cand. :)
Majoritatea glitch-urilor postate aici sunt din modul on-line.
Din ce am citit pe forumuri, in single-player nu sunt asa multe glitch-uri, iar alea care sunt nu influenteaza jocul deloc, iar pentru cele on-line, in special pentru alea in care dispareau oamenii, am vazut ca au scos un patch deja.
Oricum, in modul single-player am vazut ca sunt random, au fost unii care au intampinat cateva, si altii care au terminat jocul cu multe misiuni secundare si nu au intalnit niciun glitch.
Acuma, cel putin eu, ramane sa ma conving pe pielea mea cand primesc jocul. :)
Pe 360.
Pai da, am si specificat ca am intalnit un singur glitch minuscul, iar acela in multiplayer. Cand eram in "cover" a disparut pur si simplu peretele dupa care ma ascundeam si am primit in secunda urmatoare headshot! Myea..
aici sigur e vorba de moduri sau de editari, intrucat nu ala e tipu cu care joci povestea principala...
Ok, deci azi ar trebui sa fie ziua cea mare.. ma bag la un dus.. dau o fuga la sala.. si cand ma intorc ma astept sa gasesc jocul in casa. In caz contrar, ma las de comenzi online din strainatate.
Cred ca imi fac un card separat pt. comenzi online si asta voi face si eu de acum inainte, comand de pe shopto si il primesc la launch date, nu mai astept o saptamana in plus pentru un joc din cauza Rusaliilor, Dragobetelor, tunsului oilor, etc., etc, ca m-a disperat tarania asta de tara!...
La mine abia maine ajunge, sper sa merite asteptarea.
m-am prapadit de ras cu donkey woman.
Jocu asta va fi GOTY la cel mai glitch-uit titlu.
Pacat ca sunt diferente asa de evidente intre platforme.Parca nici la GTA IV nu erau asa de mari.
Incetati sa nu se ajunga la un Fanboy war cum se intampla mai mereu.Parca ar conta aceste diferente minore cu un asa joc!
Ti-as da mah, da n-am cum :P
Din pacate pana in weekend nu o sa am net la PS3 /s-a dus routeru :wall:/, deci nu am cum sa ma pronunt asupra MP, dar, din ce am jucat azi inainte sa plec la munca /2-3 ore/ pot sa zic ca jocul e chiar foarte ok.
Nu e ceva care sa te dea pe spate /poate s-a cam exagerat cu hype-ul/, insa se vede ca e un joc muncit si in general echilibrat. Poveste ok, personaje cu o mica personalitate, grafica buna /poate un pic cam stearsa pe alocuri/, audio /muzica + voicework/ de calitate si, per total, un setting grozav in care sa te poti desfasura. Similitudinile cu GTA 4 sunt evidente, insa asta nu e in niciun caz un lucru rau, ba din contra /mie cel putin imi place mai mult de Marston decat de tovarasu Bellici/.
Referitor la bug-uri si glitch-uri, inca n-am intalnit ceva de genu, dar adevaru e ca sunt inca la inceput. Il joc pe PS3.
PS: Artwork-ul copertii si in general toata tema asta 'red dead' mi se par bestiale :x
N-are cum sa te dea pe spate dupa 2-3 ore, astfel de jocuri open world isi scot dintii la suprafata dupa mai multe ore de joc, cand treci de misiunile gen tutorial si ti se deschide lumea pt explorat.