Originally Posted by
Downshifting
L-am pus la vanzare dupa mai putin de o saptamana. Dupa o impresie initiala pozitiva, lucrurile s-au schimbat radical. Cred ca ceea ce s-a intamplat este ca la inceput m-a bagat in servere de `incepatori` ca si mine, cu skill mic. Adica oamenii nu cunoasteau hartile si explorau mai mult, se miscau mai mult. Pe masura ce mi-a crescut skillul, m-a bagat in jocuri cu oameni experimentati, care stiau spawn-pointsurile, cele mai bune linii de tragere si cele mai bune locuri de campare. Adica stiau pe unde iesim din spawn, pe unde plecam spre obiectiv si stateau cu red dotul atintit in directia respectiva. Asa ca meciurile, indiferent ca erau TA sau SC, se rezumau la care dintre echipe reuseste sa o inchida in spawn pe cealalta. Lucru care devenea extrem de frustrant si plictisitor pt mine, indiferent daca faceam parte din echipa care domina sau era dominata.
Adaugati la asta greutatea de a juca cu prietenii in aceeasi echipa si greutatea de a schimba serverul (ma baga in acelasi joc si de trei ori la rand).
Impresia mea finala e ca MoH e un shooter tactic, nu e facut pt run and gun. Asta pt ca se doreste unul realist (si in realitate soldatii nu alearga pe campul de lupta, ci incearca sa domine zone cheie din el) si in plus nu exista kill cam, tocmai ca sa fie prietenos cu camperii.