am si eu o intrebare...stie cineva pretul de magazin ro al bundleului ps3 40 gb gt5prologue? imi trebuie sa fac o comparatie intre acest pachet si altul pt un amic :D
Printable View
am si eu o intrebare...stie cineva pretul de magazin ro al bundleului ps3 40 gb gt5prologue? imi trebuie sa fac o comparatie intre acest pachet si altul pt un amic :D
1500RON e pretul.
acest tv ar fi bun ptr o consola ps3 ??LCD TV LG FullHD 37LG5000 la Domo.ro, LCD TV
Da. Eu am un LG Full HD de 47" si sunt super multumit de el.
WalkMan...Am eu lafel doar contrastul e mai mic fata de cel de care spui tu.Eu am 15000 si cel care il arati tu este 50000.Se vede perfect dar sunetul e prost...dar prost tare...deja mi s-au stricat boxele..fashaie..trebuie sa il duc la garantie.
Guys, desi probabil voi fi hulit de unii si altii, stay away from cheap LG's... e coada la service cu ele, trust me. De la pixeli morti pana la probleme de 2 lei (gen screen saver tampit). Am pe cineva care de-abia dupa ce i-a fost schimbat de 3 ori in garantie si-a facut scandal a reusit sa-si ia baniii inapoi (a stat cu el cam o luna in service). Just my 50 cents...
Si eu am auzit lafel dar parintii l-au vrut pe asta.Maine e prima aparitie la garantie:D