Idee achizitie CG pentru intalniri
Ca urmare a intalnirii de la Nautilus a membrilor CG... mi-a traznit urmatoarea idee. Ce-ar fi sa facem intalnirile si mai interesante ? Si-anume sa trantim un karaoke (Singstar, Lips), eventual un Dj Hero, Rock Band... poate chiar si mici campionate sau cateva partide de Wii... Cum insa nu s-a agitat nimeni sa ne imprumute un proiector, consola, tv... ceva... Am zis "wth, why not have our own kit ?". Mai ales ca probabil vom continua sa ne intalnim la Nautilus... unde putem sa ne vedem linistiti de treaba :)
Asa ca ma gandeam sa incepem sa facem un mic colind pe la consolisti... poate strangem de un proiector, o consola si un kit de SingStar or something. Bine, cu jocurile nu ar fi problema... ca venim noi cu ele. Poate si cu consola ne-am descurca... problema mare este proiectorul, care este destul de expensive. Mai ales ca ne-ar trebui ceva 1280 x 720 nativ, minim 2500 ANSI (poate chiar mai sus, pentru ca e destul de multa lumina acolo), cu intrare HDMI.
Ce ziceti, "ne bagam" ? Poate ajuta si sponsorii... mai donam si noi... Oricum daca luam, va fi ceva nou, cu garantie... ca sa nu avem probleme cel putin 2 ani or so.
P.S. Daca aveti recomandari, idei... let us know. Ma gandesc ca la cati suntem, daca punem fiecare cate putin, in o luna achizitionam jucariile pt. CG. I hope :D