Asa am umplut randul :)
Printable View
Asa am umplut randul :)
Am mutat CEurile de PS3 in alta camera ca se aglomerase rau living-ul :) Enjoy!
Clar trebuie sa vinzi din ele :) ai mult prea multe:
Darsiders 2 + Dead Space 3 (dev team edition ) trebuie sa ajunga la mine :)
(restul le am :p)
Part 2. Tre sa-mi fac timp sa pozez si tinichelele...alea sunt crema colectiei :D Si cateva CEuri de PS4.
super fain! De unde muma supararii aveti voi bani pentru atatea editii de colectie? Faceti afaceri cu statul?
da ... normal, absolut toti suntem din clanul Udrea-Cocos.
Lukos: Adaug si Street Figher 25th aniversary si Catherine :) :p you don't need those collector editions :D - si am adaugat ce iti lipseste :D
Sa inteleg ca esti Playstation fan Luckos? :>
Sunt colectionar. Si nu-mi permit sa incep si pe xbox. Am inceput cu PS2 pentru ca aveam mai multi prieteni care aveau PS si am ramas pe PS. Plus ca la XBOX nu ma inteleg cu controlerul... too bulky for my tastes.
@marv: colectia am format-o in ultimii 6-7 ani. Nu am vicii si am relatie stabila (nu trebuie sa arunc cu banii la mimoze de Dorobanti) deci profitul "lunar" in urma cheltuielilor recurente mi-l redirectionez catre hobbyul meu.
Nu trebuie sa fii invidios, cu rabdare si daca esti conectat la forumurile de specialitate sa vanezi ofertele bune oricine isi poate construi o colectie frumoasa in timp.
nu sunt deloc invidios, ma bucur sa vad ca exista atata dedicare. Spor in continuare!
la mine incepe incet incet sa devina o problema spatiul...:( mai ales acuma ca vad ca incep multe editii de colectie sa aibe cutiile mari de tot.
Accept donatii :)
Si pentru a nu fi offtopic - colectia mea de 3DS games :)
Luna aceasta ps4-ul meu face un an :D si jocurile care le-am cumparat in aceasta perioada :x
In sfarsit am si eu un colt al meu
Luna asta Xbox One face un an iar PS4 face 7 luni si asta am strans pana acum + cateva jocuri digital, printre care Witcher 3 (ala de PC e al fratelui) si Batman, ambele pe PS4. Si inca regret, sincer, ca am vandut 2 jocuri, mai ales ca nu aveam neaparata nevoie de bani...
Doar eu imi tin o evidenta a colectiei ?
http://www.consolegames.ro/forum/f60...ele-de-jocuri/
Ceed că da [emoji14]
Attachment 259287
In sfarist am reusit sa-mi asez cuburile intr-un singur loc.
tare bine arata asa expuse, cel mai mult imi place cel dungat de zici ca poarta tricou de baseball.
Asta e ideea, este varianta Hanshin Tigers din 2003.