n-are nimic, asa a facut si la mine
Printable View
n-are nimic, asa a facut si la mine
am jucat aprox 3 ore,nu se blocheaza,nu se incalzeste,deocamdata sunt ft multumit,cam repetitiv,nu are rost sa il comparam cu RDR,GTA...e vb de alta mancare de peste,grafica dupa parerea mea e mai buna ca in gta4,am facut o comparatie si mie asa imi pare,animatia faciala este dementiala,trebuie incercat si alb negru,merita.
PS e vb de varianta de Ps3.Daca cineva isi mai pune intrebari daca merita cumparat din prima zi...hell yeah!
ma apuc sa-l joc la noapte... nu-mi place sa ma joc ziua :D
Păcat că nu avem şi o hartă fizică �n carcasă.
pacat ca nu avem o editie de colectie...
ce misto a fost gta-ul cu a lui cutie metalica si geanta :(
sau o palarie a la Cole Phelps:D
Intr-adevar nu prea are nicio legatura cu GTA sau RDR. Este mai degraba un scenariu bine pus la punct, care trece prin mai multe episoade. Jocul este linear, desi asta nu inseamna neaaparat plictisitor si are un feeling aparte. E drept, exista si unele mici neajunsuri, cum ar fi fizica masinilor, care mi se pare derizorie sau faptul ca nu poti face "haos" in oras. (puteau sa gandeasca aici ceva de genul bad reputation daca te apuci sa calci pietoni sau mai stiu eu, nu pur si simplu sa nu poti desfasura niciun fel de activitate in afara de condus)
Per total, dupa cateva cazuri rezolvate extrem de usor, chiar si cu cateva erori, pot spune ca jocul este deopotriva captivant si placut, poate doar o idee cam simplut si prea concentrat pe ideea de interogare.
PS: Sunt total de acord ca jocul nu este destinat celor care vor sa explodeze masinile a la GTA :))
...sau sa poti cumpara hot dogi,sa iei prostituate cu masina,sa-i iei la bataie pe pietoni,etc.Dece nu intelegeti ca nu are nimic in comun cu GTA?Daca este free roaming nu inseamna ca poti face toate lucrurile pe care le puteai face in gta.Jocul asta e story based.Nu mai cautati chestii in comun cu GTA sau RDR.E ca si cum ai compara masina cu frigiderul.
Am si precizat ca nu ar trebui neaaparat comparat cu GTA, dar mi se pare totusi destul de ciudat ca se pune atat de mult accentul pe story, incat in momentul in care ai iesit din masina butoanele sunt practic useless. :))
Mi se pare un joc foarte bun, nu ma intelegeti gresit, dar imi da cateodata impresia ca s-a lucrat haotic la el si a iesit oarecum nefinisat. Alearga aiurea, nu are niciun fel de alta activitate, se bate de parca ar fi smuls din benzile desenate etc. . Sunt fel si fel de elemente pe care le observi, dar care in final probabil ca nu prea conteaza.
Inca o chestie. Personal, as fi preferat sa fie story based, dar in genul Heavy Rain, adica sa trec de la chapter la chapter, pentru ca nu am nicio placere sa conduc prin orasul asta, in conditiile in care afara de a ma duce de la punctul A la B, nu mai am altceva de facut.
Eu nu sunt deacord cu nota aia. Mi se pare o nota mult prea mica pentru ceva ce a inventat si totodata revolutionat ceea ce face. Intr-adevar, este usor in unele momente (cel putin la inceput) si foarte linear, dar este un joc foarte bun, cu o poveste foarte buna si foarte bine conturata, cu personaje credibile, fiecare cu trecutul sau, cu grafica buna si cu control bun, atat cu masina cat si cu personajul (desi are parte de ocazionalele glitch-uri)
Daca este privit in comparatie cu RDR sau GTA, normal ca merita 8, dar daca este privit ca ce este si DOAR ca ce este, este un joc de cel putin nota 9.
Si sa fim seriosi, ei au dat minus la repetitive cases (logic, o mare parte din joc avem de-a face cu un criminal in serie, care omoara exact in acelasi fel) dar daca e sa o luam pe partea cu GTA si RDR si multe altele, toate sunt la fel. Mergi undeva, vezi ce tre sa faci, rezolvi si mergi in alta parte si termini misiunea; si la sfarsitul povestii, care pot spune ca este foarte bun, leaga toate elementele de pe parcursul jocului si plateste cine merita
daca citeai mai sus ai fi observat ca nu il compar cu rdr sau gta,pur si simplu mi-am spus o parere care a coincis cu cei de la ign,fiecare are parerea lui. in concluzie citeste mai sus ce am postat azi de cand a venit jocul si ai sa vezi si parerea mea,astept si un review pe forum,dar hai sa fim seriosi sa nu o dam in partea cealalta...Daca m-am facut inteles bine,daca nu iarasi bine, eu ma opresc aici...ma duc sa mai rezolv un caz ;)
LE hai sa te ajut sa nu mai cauti
am jucat aprox 3 ore,nu se blocheaza,nu se incalzeste,deocamdata sunt ft multumit,cam repetitiv,nu are rost sa il comparam cu RDR,GTA...e vb de alta mancare de peste,grafica dupa parerea mea e mai buna ca in gta4,am facut o comparatie si mie asa imi pare,animatia faciala este dementiala,trebuie incercat si alb negru,merita.
PS e vb de varianta de Ps3.Daca cineva isi mai pune intrebari daca merita cumparat din prima zi...hell yeah!
Stai omule linistit, ca nu am facut referire la tine. Am facut putina referire la IGN si atat.
Btw, am jucat si eu app 30 de min in alb negru, e misto, dar mi-ar fi placut sa nu-l faca alb negru simplu, pentru ca este prea mult gri, ci ori ceva mai axat pe negru, pe lumini si umbre, ori ceva mult desaturat, cu culori normale sau aprinse pe sange si alte cateva elemente importante si un joc foarte bun de lumini si umbre.
Are cineva idee unde bag codul ca sa downloadez soundtrackul? Mersi.
cel mai probabil pe PS Store (care nu functioneaza) :|
ca il faci de acolo sau din store tot aia e.
concluzia... asteptam sa fie store-ul online si vor merge.
N-ati inteles, soundtrack-ul se trage pe PC. Nu face parte din DLC-ul din joc.
Aici se baga codul: L.A. Noire | Rockstar Games